Neden hiç sevgilim olmadı😞?

Nar26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
2
0
1
29
Birkaç aya 24 yaşıma giricem ama hiç sevgilim olmadı ve denediğim halde olmuyor resmen şanssızlık üzerimden akıyor büyü mü var ben de anlamıyorum arkadaşlar sizin düşüncelerinizi almak istiyorum🤗😞🤔

Birseyler yolunda gitmediginde bunun sebebinin, büyü, nazar vs. gibi birseyler olmadigini Ilk önce kafandan cikar.

kendine yogunlas. halin, hareketlerin, Konusma Tarzan nasil?Iticimisin, görünüs olarak nasilsin?
Bu konuda birseyler yap gerekirse.
Ilk izlenim bence Cok önemli.
Birileriyle tanismak icin ortam varmi
vb..
Birde suna Cok inaniyorum, birseylere nekadar
Odaklanirsan olumsuz oluyor.

rahat ol, ummadigin anda biri cikar karsina

Birkaç aya 24 yaşıma giricem ama hiç sevgilim olmadı ve denediğim halde olmuyor resmen şanssızlık üzerimden akıyor büyü mü var ben de anlamıyorum arkadaşlar sizin düşüncelerinizi almak istiyorum🤗😞🤔
Boşver olup napcan hep hayal kırıklığı kavga dövüş işin sonu güvensizlik. Kaderindeki tez vakitte seni bulur inş

Aynı durumdayım bir hafta sonra 24 olacağım ama birkaç flört dışında olmadı. Hayırlısı artık

Ne kadar da bensin 😂😂😂
Bende birkaç ay sonra 24 olacağım ve benimde sevgilin olmadı.
Ancak hiç takmadım. Çünkü böyle daha rahat. Neler neler duyuyorum. Korkutuyor beni ayrıca. Sen hiç korkmuyor musun?

Okul dönemlerinde hic senden hoslanan, teklif eden de mi olmadi, yoksa sen mi kabul etmedin?

Back
X