Neden hic sevgilim olmuyor?

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?

Herkes dogru kişiyi 10 yaşinda mi buluyor?
19 yasinda "dogru kişiyi bulamayacagim" diyorsun. Ben 19 yasimdayken kiminle egleniyorsam, onunla birlikteydim tabi ki it kopuk olmuyordu o ayri ama yinede üzüldügüm oldu, yanliş kararlar verdigim de oldu. 19 yasinda hata yapmayacaksa ne zaman yapacaksin? Bu yaşta dogru kişi derdine düşmekte bir garip.

Bir sürü insan 25-30 hatta +30 dan sonra o kişiyi buluyor. Dogru kişi dediginde tartisilir yani dogrulugu...

Boyle oturup miy miy yok dogru kişi, yok guvenemiyorum diyen insan bana bile itici geliyor. Bu enerjiyle erkekler neden ilgi duysun sana.

Herkes dogru kişiyi 10 yaşinda mi buluyor?
19 yasinda "dogru kişiyi bulamayacagim" diyorsun. Ben 19 yasimdayken kiminle egleniyorsam, onunla birlikteydim tabi ki it kopuk olmuyordu o ayri ama yinede üzüldügüm oldu, yanliş kararlar verdigim de oldu. 19 yasinda hata yapmayacaksa ne zaman yapacaksin? Bu yaşta dogru kişi derdine düşmekte bir garip.

Bir sürü insan 25-30 hatta +30 dan sonra o kişiyi buluyor. Dogru kişi dediginde tartisilir yani dogrulugu...

Boyle oturup miy miy yok dogru kişi, yok guvenemiyorum diyen insan bana bile itici geliyor. Bu enerjiyle erkekler neden ilgi duysun sana.

Enerjik oldum da noldu? Bi halta yaramadı

Rainy sen misin ?

19 yaşında ne yaşadın da doğur insanin çıkacağına inancın kalmadı? Fazla arabesk düşünmek sağlığa zarar verir.

O kim tanımıyorum bile

Çünkü henüz çok gençsin. Ben 19 yaşındayken( ki birçok insana göre güzel biriydim, öyle diyorlardı) sevgilim yoktu.
Çünkü biliyordum ki o yaşta biriyle sevgili olsaydık da evcilik oynayacaktık anca, ya da bana karşı amacı kötü olacaktı. Ya da bir iki takılıp sonra beni üzecekti...
O yuzden doğru insanı bulamayacağım falan düşünmen komik olur bu yaşta, daha gençliğinin baharındasın.

19 yaşındayım. Güzel değilim elimden geldiği kadar bakım yapıyorum. Kimi sevsem ya baskasiyla cikti ya da baskasini sevdi. Çok mutsuz ve yalnızım hayat çok sıkıcı. Şimdi bana derslerine bak doğru kişiyi bulacaksın diyeceksiniz. Ders ders nereye kadar? Tamam ona da çalışıyorum ama doğru kişinin karşıma çıkacağına dair hiçbir inancim kalmadı. Etraf serseri ve ş*refsiz kaynıyor. Bu yüzden değişmeye karar verdim, kimseye guvenemiyorum. Pozitif olmak da inanın hiçbir işe yaramıyor. Insanlar nasıl sevip seviliyorlar hayret ediyorum. Ben niye beceremiyorum?
Aşk sen isteyince gelmez o bi anda gelir sana ki çok çok gençsin yanii dur bakalım ne yaşadında doğru kişi yok diyosun bacım :)

Biraz hayat dolu, enerjik, yasina uygun civil civil bir kiz olsan 19 yasinda "dogru kisiyi bulamadim, guvenemiyorum" gibi seyler aklinin ucundan bile geçmezdi. Biraz kendinle mutlu olmayi ögren önce. İleride de çok faydasini gorursun.

Universiteye geldim ortam berbat insanlar berbat her şeyden nefret ediyorum
Ayrıca zamanında çok enerjiktim ama yemediğim kazık kalmadı. Suratsizlar da çok seviliyordu. Demek ki suratsiz ve egoist olup onu bunu terslemek insanların daha çok işine yariyor

Hep platonik sevdim
Ee olabilir Yani 19 yaşında evde kalmış gibi bi havaya girmişsin hem insan kendine çirkin dermi hiç eminim güzel bi kızsın sen kendini öyle görki etrafında seni öyle görsün

Sevip sevilmek bir yetenek, beceri veya bir yarış değil öncelikle bunu kafana sokmalısın bence. Sonrasında ; şu an sana şerefsiz ve serseri gözüken tüm erkeklerle yaş ortalamalarınız yakın olduğu için onları böyle görmen normal olabilir. Çok havai deli dolu yaşlar bu yaşlar. Buradan nice olgun insanlar, ablalar veya anneler sana en iyi şekilde nasihat da verseler belki bir kulağından girip diğerinden çıkacaktır çünkü çok gençsin. Sağlıklı düşünemediğini '' hayat çok sıkıcı '' deyişinden anlayabiliyorum. Sen kendin olursan, her zaman kazanırsın. Kendini başkalarıyla kıyaslama, sosyal medyadan uzak dur. '' hayat çok sıkıcı '' lafını sevmedim, istersen öylesine, yani, kafana estiğinde, her hangi bir devlet hastanesinin koridorunda bir tur at gel, bakalım hayatın gerçekten çok sıkıcı mı ve gerçekten mutsuz musun ?

Back
X