- 15 Nisan 2017
- 333
- 126
- 103
Merhaba, benim kendimle ilgili aşmakta zorlandığım bu yüzden buraya danışmak istediğim birkaç problemim var. Kafama çok taktım bu durumu ve keyifsizim çok. İnsanlara karşı başlangıçta çok mesafeliyimdir biraz sert durduğumu söylerler ama tanıdıktan sonra gayet sıcakkanlı ve eğlenceli biriyim. Kendimi övmek için söylemiyorum ama hoş da bir kızım ama ilişkilerim yolunda gitmiyor hiç. (Yengeç burcuyum) her şey dış görünüş değil tabiki ama görüşmeye başladıklarımla hiç uzun sürmüyor çünkü ben hemen açılamıyorum zaman gerekiyo ve bi de çekiniyorum açıkçası başta. Onlar da sanırım beni soğuk buluyorlar doğal olarak. Bundan 2 sene önce 3 senelik güzel bir ilişkim oldu. Aşık olmadan ilişki yaşamıyorum. O ilişkiden sonra da kimseye yoğun bir şey hissedemedim. Flörtlerim de kısa soluklu oldu. Böyle de olunca biraz kendimde hata arar oldum ve kendime güvenim azaldı çünkü arkadaşlarım da uyarıyor biraz daha yakın davranmalısın karşındakine diye. Kendimdeki eksikleri düzeltmek için hazırım bu yüzden sizden de öneri almak isterim. Şimdiden teşekkürler :))