Neden ilişkilerimde başarılı olamıyorum?

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhaba, benim kendimle ilgili aşmakta zorlandığım bu yüzden buraya danışmak istediğim birkaç problemim var. Kafama çok taktım bu durumu ve keyifsizim çok. İnsanlara karşı başlangıçta çok mesafeliyimdir biraz sert durduğumu söylerler ama tanıdıktan sonra gayet sıcakkanlı ve eğlenceli biriyim. Kendimi övmek için söylemiyorum ama hoş da bir kızım ama ilişkilerim yolunda gitmiyor hiç. (Yengeç burcuyum) her şey dış görünüş değil tabiki ama görüşmeye başladıklarımla hiç uzun sürmüyor çünkü ben hemen açılamıyorum zaman gerekiyo ve bi de çekiniyorum açıkçası başta. Onlar da sanırım beni soğuk buluyorlar doğal olarak. Bundan 2 sene önce 3 senelik güzel bir ilişkim oldu. Aşık olmadan ilişki yaşamıyorum. O ilişkiden sonra da kimseye yoğun bir şey hissedemedim. Flörtlerim de kısa soluklu oldu. Böyle de olunca biraz kendimde hata arar oldum ve kendime güvenim azaldı çünkü arkadaşlarım da uyarıyor biraz daha yakın davranmalısın karşındakine diye. Kendimdeki eksikleri düzeltmek için hazırım bu yüzden sizden de öneri almak isterim. Şimdiden teşekkürler :))

Hos bir kizsin neden cekiniyorsun ki sicaakkanli ol icinden geldigi gibi davran gerisi corap sokugu gibi gelir.

Burçtan bağımsız senin kendini tanımladığın gibiyim. Soğuk duruşlu olduğum söylenir, tanışıp konuştukça ısınırlar. Bu bence avantaj, her laubali tip yanına gelip gevşek gevşek davranamıyor sana. Gayet de ilişkilerim oldu. Arkadaşlarına bakma, samimi olmaya çalışırsan kendin gibi olamazsın, sen de samimi olmazsın eğreti durur. Sen busun, yapın bu, kendini böyle kabullen. Seni beğenen böyle de beğenebilir, ki beğenilmişsin de. Milleti çok takma derim. Zamanı vardır, eminim karşına insanlar çıkacak. Olduğundan başkası gibi davranma, ters teper.

Kendine güvenecek sebepler bul sende.Oturduğun yerden olmaz o işler.Git bir kursa.Ordakilere laf.Yoldan gecene laf at.Begenmedin mi birşeyi, pattan soyle.Nedir bu canım.Hergün en az 3 konu acılıyor.Hayır, acılsın sorun değıl de, canım sıkılıyor be kuzum ya.Bi nedeni olmalı!

Aynı anlattığın gibiyim.
Benden etkilendiğini söyleyen kişiye mesafeli olduğum için başkasına yelken açtı ve bu durumdan çok memnunum çünkü kolayına kaçan erkeklerden hiç hazetmemişimdir. Samimi davranmam için karşımdakinin sağlam adımlar atması gerekir. Bu yüzden olacaksa hayırlısı olsun diyerekten kendimle mutlu olmaya devam ediyorum :)

Benim de birkaç kere yaşadığım bi durum

Ay ben de yengeç burcuyum da soğuğum ama burçla alakası yoktur canım. Ben genel manada çok insan sevmem zaten böylesi daha iyi

Sevgili konu sahibi mizaç dedigimiz birşey var. Zorlama davranışlar sizi yapay gösterir. Bende soğuk ve daha maskülen bir kadınım. Bazı insanların itici bulduğunun da farkındayım. Ama bu değişebilir birşey değildir. Açıkcası olduğumdan farklı görünmek gibi bir çaba içinde olmak beni daha sıkıntılı bir hale getirirdi. Yani benim inancım bu yönde.

Ayni dertten muzdaribim
Bende alismadan yakin davranamiyorum iliskilerimde. Zaten genelde aldatildim secemiyorum ben zaar

Yengeç kadınları çok tatlıdır aslında sadece güvende hissetme ihtiyacınız çok fazladır. Yengeç kabuğu sert ama içi yumuşacık bir hayvandır, yengeç burçları da aynen öyledir. Fedakar ve kırılgan bir yapınız vardır, hele bir de o fedakarlıkların kıymeti bilinmezse hemen kabuğunuza çekiliyorsunuz. Çok minnoş kadınlardır yengeçler severim

Bende yengeç burcuyum aynıı senin gibiyim. Şansıma eşim fazlaca hevesliydi evlenmeye benimle de bırakmadı yakamı yoksa büyük ihtimalle şuan aynı şeyi bende söylüyor olurdum.
Sağlam adım atmak istiyosun ben olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. bence seven adam durur yanında. Sen soğuksun diye kaçmaz..

mesela tanıştığın kişilerle nerde hangi ortamda tanıştığnıda yazarsan yardımcı olabilirim..

Aynen bende senin gibiyim .Birde balık burcuyum Yine soğuk görünüp,birinden hoşlandığımda onu sevdiğimi belli etmeyi isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…