neden insanlar sevgi gösterisinde bulunur?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Gercekten çevrem artik o kadar çok bu tür insan tipi varki tiksinmeye başladim kendilerinden. Seni gerçekten sevmediğini bakışlarindan,konuşmasindan, hal ve hareketlerinden ve arkandan atip tutmasindan gayet iyi bilirsin. Ama gel görki bu insan tipi karsina gelince sanki hicbirsey olmamis gibi davranan ve sevgi gösterisinde bulunan birine dönüsüyor. Birdaha karsilasmak dahi istemem böyleleriyle. Ama malesef esimin ailesindede böyle biri oldugu icin mecburen resmi olsada görüsüyorum. Yani görüsmeden kasıt gördügüm yerde selam verme, hal hatir sorma, birsey sorarsa cevap vermek gibi. Yüzünü dahi görmek istemiyorum bu kadinin cünkü sürekli kendini benle kiyasliyor gerek giyimde,gerekse cocuk yetistirmede ve hep kendini ön plana atmayla ugrasan biri. Bazen umursamaz davransamda sinir olmuyorum diyemem. Neden bu iki yüzlülük? Sevmiyorsan dolayli yollardan yaptigin gibi, yüzüme karida belli et yani ne var bunda. Ve inanirmisiniz bu şahısla aramda kavga gibi hicbisey gecmedi tek sorun KISKANC ve FESAT olmasi. Eltisiylede iyim bu arada kendisi ise pek hazetmez. Böyle insanlarla nasil basa cikilir ya? Kadinin arkadasi yok ama ne zaman biz arkadaslarla bir resim yüklesek, aaaaa bak benimde arkadasim var diye gözümüze sokarcasina hemen paylasir. Veya bir söz paylasirim hosuma gider aninda karsilik ondan gelir. Halbuki onla alakasi yoktur. Demekki yarasi varki gocunuyor sinir sey.. ay ailede olmasa aninda hayatimdan cikarirdim ama ailenden olmasi isleri bozuyor. Sizce böyle insanlara ne yapmali? Mesafeyi fazlasiyla koydum araya ama yinede herseyi üzerine almasi vs gicik olmuyorum degil..

Hatta gecen konu actim dügün davetiyesini ona vermem gerekirmi sizce diye. Cok bayanlar saolsunlar fikir verdiler vermelisin diye, bende öyle yaptim. Yolladim davetiyeyi elimde kalmadigi icin. Kendiside anında kendi davetiyelerini yolladi cumartesi günü icin. Şok oldum yani insan bu kadarmi belli eder! Sen yolladin bak simdi bende yolluyorum dercesine. Cok tuhafima gitti. Bi hayirli olsun bile demedi,dügünede gelmedi. Hicbisey demedi. Yokya böyle insanlara iyilik yaramaz.

Gercekten çevrem artik o kadar çok bu tür insan tipi varki tiksinmeye başladim kendilerinden. Seni gerçekten sevmediğini bakışlarindan,konuşmasindan, hal ve hareketlerinden ve arkandan atip tutmasindan gayet iyi bilirsin. Ama gel görki bu insan tipi karsina gelince sanki hicbirsey olmamis gibi davranan ve sevgi gösterisinde bulunan birine dönüsüyor. Birdaha karsilasmak dahi istemem böyleleriyle. Ama malesef esimin ailesindede böyle biri oldugu icin mecburen resmi olsada görüsüyorum. Yani görüsmeden kasıt gördügüm yerde selam verme, hal hatir sorma, birsey sorarsa cevap vermek gibi. Yüzünü dahi görmek istemiyorum bu kadinin cünkü sürekli kendini benle kiyasliyor gerek giyimde,gerekse cocuk yetistirmede ve hep kendini ön plana atmayla ugrasan biri. Bazen umursamaz davransamda sinir olmuyorum diyemem. Neden bu iki yüzlülük? Sevmiyorsan dolayli yollardan yaptigin gibi, yüzüme karida belli et yani ne var bunda. Ve inanirmisiniz bu şahısla aramda kavga gibi hicbisey gecmedi tek sorun KISKANC ve FESAT olmasi. Eltisiylede iyim bu arada kendisi ise pek hazetmez. Böyle insanlarla nasil basa cikilir ya? Kadinin arkadasi yok ama ne zaman biz arkadaslarla bir resim yüklesek, aaaaa bak benimde arkadasim var diye gözümüze sokarcasina hemen paylasir. Veya bir söz paylasirim hosuma gider aninda karsilik ondan gelir. Halbuki onla alakasi yoktur. Demekki yarasi varki gocunuyor sinir sey.. ay ailede olmasa aninda hayatimdan cikarirdim ama ailenden olmasi isleri bozuyor. Sizce böyle insanlara ne yapmali? Mesafeyi fazlasiyla koydum araya ama yinede herseyi üzerine almasi vs gicik olmuyorum degil..
bence sen kendini anlatmışın. kadın sana bir kötülük yapmamış ama kadına fesat diyosun. bu senin düşüncen. sosyal medyada ekliyseniz kadının size bişeyler demesi gayet normal. kadında bir kötülük yok siz fesatlık yapıyosunuz.

Naapsin kadin? Senden hoslanmiyorsa kalkip da suratina Allah belani versin diyecek degil ya? Optimum duzeyde medeni bir iliski kurmaya calisiyor seninle iste. Sen de oyle yap, mrhaba iyi gunler tesekkurler siz nasilsiniz bitti gitti. Zor mu bu kadar? Kendisini seninle kiyasliyor olmasi ondan bu derece nefret etmeni gerektirmez bence

düğününüze gelmiomuş, görüşmüomuş, sosyal medyada da direk sana msj atmıomuş... sevmediğini ya da uzak olduğunu zaten belli eden tavırlar bunlar, daha ne yapsın, önüe afiş mi assın "ben nisazümra yı sevmiorum" die:KK12:
diosun ki arkadaşlarımla foto koyuorum o da arkadaşıyla koyuo, söz paylaşıorum o da söz paylaşıo. o da hesabında paylaşım yapıo demiosunuz da fesat die yapıştırıosunuz. napıcaktı pardon, sosyal medyada bi tek siz paylaşım yapıcaktınız da diğer insanlar sizi mi izliycekti? bence siz baya baya takip ediosunuz bu kişiyi, enteresan:KK51:
sevmediğini düşünüosanız ve siz de sevmiosanız, uzak durun bitti gitti. nie hemen fesat, kıskanç die etiketliosunuz o kişiyi?

düğününüze gelmiomuş, görüşmüomuş, sosyal medyada da direk sana msj atmıomuş... sevmediğini ya da uzak olduğunu zaten belli eden tavırlar bunlar, daha ne yapsın, önüe afiş mi assın "ben nisazümra yı sevmiorum" die:KK12:
diosun ki arkadaşlarımla foto koyuorum o da arkadaşıyla koyuo, söz paylaşıorum o da söz paylaşıo. o da hesabında paylaşım yapıo demiosunuz da fesat die yapıştırıosunuz. napıcaktı pardon, sosyal medyada bi tek siz paylaşım yapıcaktınız da diğer insanlar sizi mi izliycekti? bence siz baya baya takip ediosunuz bu kişiyi, enteresan:KK51:
sevmediğini düşünüosanız ve siz de sevmiosanız, uzak durun bitti gitti. nie hemen fesat, kıskanç die etiketliosunuz o kişiyi?
Cünkü daha 1 hafta önce kayinvalidesine bana türkiyeden gecen nisazümranin giydigi şu şu kiyafeti al dedi. Toplumda ise benim zevkim kimseye uymaz kimseyi begenmem gibi imalar. Oda yetmiyormus gibi nisazümra beni cok sever bende onu gibi sacmalamalar. Kusura bakmada ben buna fesatliktan baska bir kelime bulmamam bu 1. 2. Dogal olarak dügünümüze kim geldi kim gelmedi bunuda düsünüyoruz ve konusuyoruz her dügün sahibi gibi. Cagirmasaydim ortaligi ververeye verirdi kendisi. Ama gelmemesini bi hayirli olsun bile dememeyi iyi biliyor. Ben onun yeterince fesat davranislarini gördüm,yasadim. Kimseyde öylesine fesat demem.Yani onun kisilugini cok iyi cözdüm. Ayrica sosyal medyadaki bana karsilikli paylasimlarini tek ben degil bir cok kisi anladi tek ben degil. Cünkü fazlasiyla göze sokarcasina yapiyor. Yani demem şuki insan bu kadar iki yüzlü olupta kiskandigini belli etmesi fesatliktan baska birsey olamaz.

oozmn siz de bu kadar dolucaanıza o ortamda direk söleyin "hani kimsenin tarzını beğenmezdin nooldu" die şaka yollu ya da mesafe koyun anlasın ozmn neyin nooldunu, bu kadar takıp da insanlara fesat kıskanç dierek kendinize edersiniz, başkasına diil:KK51:

Facebookta tüm diğer arkadaşlarını bir guruba o kadını tek başına bir guruba atıp paylaştığınız şeyleri yalnızca arkadaşlarınızın olduğu gurubun görmesi seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Yaptığı yorumlara cvp bile yazmayın beğeni yapmayın, yokmuş gb davranın

siz de kadının sıkı takipçisi gibisiniz.
Hayir gercekten alakasi yok ama bazen sosyal medyada gezinirken dikkatimi cekmiyor degil. Hadi onu bosverdim cevremdekiler basliyor bu sefer ay baksana ne hikmetse hep sen sunu,bunu paylasinca oda imalar yapiyor. Sanami yapiyor diye soranlar cok oldu. Artik siz düsünün ne kadar abartarak göze sokmaya calistigini.. en güzel care sosyal medyayi silmek.. bu seferde whats appten baslar

Çok sevdiğim bir söz var: "Hiçbir şey apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir."

Bir insan bir şeyden çok bahsediyorsa,bir şeyi çok gündeme getiriyorsa üstünde çok duruyorsa ben anlattıklarından da samimiyetinden de şüphe ederim. Hele konu sevgiyse.
Çünkü konu sevgiyse sözcüklere hiç gerek yok.

Sosyal medyada da çok görüyorum,bakın nasıl mutluyuz bakın birbirimizi nasıl seviyoruz bakın nasıl eğleniyoruz vs vs. Bunalıyorum bazen.
Gerçek olan hiçbir şey ispatlanmaya ihtiyaç duymaz.

Bunu genelde kalp kıran üzen ama 'bak aslında ben seni ne kadar çok seviyorumcu' insanlar yapar.

Çok sevdiğim bir söz var: "Hiçbir şey apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir."

Bir insan bir şeyden çok bahsediyorsa,bir şeyi çok gündeme getiriyorsa üstünde çok duruyorsa ben anlattıklarından da samimiyetinden de şüphe ederim. Hele konu sevgiyse.
Çünkü konu sevgiyse sözcüklere hiç gerek yok.

Sosyal medyada da çok görüyorum,bakın nasıl mutluyuz bakın birbirimizi nasıl seviyoruz bakın nasıl eğleniyoruz vs vs. Bunalıyorum bazen.
Gerçek olan hiçbir şey ispatlanmaya ihtiyaç duymaz.

Bunu genelde kalp kıran üzen ama 'bak aslında ben seni ne kadar çok seviyorumcu' insanlar yapar.

bence sen kendini anlatmışın. kadın sana bir kötülük yapmamış ama kadına fesat diyosun. bu senin düşüncen. sosyal medyada ekliyseniz kadının size bişeyler demesi gayet normal. kadında bir kötülük yok siz fesatlık yapıyosunuz.
Yazdiklarimin hepsini okumamissiniz anlasilan. Okumayan insana burda destanlar yazacak halimde yok. Fesat olmadigimida cok iyi biliyorum. Sizde beni tanimadan fesat diyemessiniz.

Anlıyorum, bir benzerini (bu kadar bariz olmasa da) yeni yaşadım sayılır, üstelik bi de o kızı sevip insan yerine koydum. Benim olayımda, onun davranışı keskin olduğu için, aynı keskinliği ben de yaptım. Kısasa kısas..

Ama senin karşındaki kız, seninle hala selamlaşıyor, hal hatır soruyor...
Hassas mide sendromu sendeki. Kaldıramıyorsun onun iki yüzlülüğünü. Madem sevmiyor, gönül de koymam komple çıkarsın beni hayatından ben de gerilmeyeyim, beni uzaklaşmaya mecbur bırakıp suçlu gibi göstermesin gibisinden bir his yaşadığın. Haklısın.

Adım adım geri çekil. Selamlaş, ama hal hatır sorma. O sorarsa "Şükür" de geç.
Bir şeyler mi anlatıyor, telefonunu çıkar bir yandan telefonunla ilgilen, bir şey sorarsa "Efendim ne dedin?" de.
-İlgilenmiyorum- cümlesini davranışlarınla yaşat.

Anlıyorum, bir benzerini (bu kadar bariz olmasa da) yeni yaşadım sayılır, üstelik bi de o kızı sevip insan yerine koydum. Benim olayımda, onun davranışı keskin olduğu için, aynı keskinliği ben de yaptım. Kısasa kısas..

Ama senin karşındaki kız, seninle hala selamlaşıyor, hal hatır soruyor...
Hassas mide sendromu sendeki. Kaldıramıyorsun onun iki yüzlülüğünü. Madem sevmiyor, gönül de koymam komple çıkarsın beni hayatından ben de gerilmeyeyim, beni uzaklaşmaya mecbur bırakıp suçlu gibi göstermesin gibisinden bir his yaşadığın. Haklısın.

Adım adım geri çekil. Selamlaş, ama hal hatır sorma. O sorarsa "Şükür" de geç.
Bir şeyler mi anlatıyor, telefonunu çıkar bir yandan telefonunla ilgilen, bir şey sorarsa "Efendim ne dedin?" de.
-İlgilenmiyorum- cümlesini davranışlarınla yaşat.
Duygu ve düsüncelerime tercüman olup empati kurdugun icin önce cok tesekkür ediyorum. Ve gercekten hislerimi yazmissin. Baskalari gibi asil sen fesatsinda böyle yaziyorsun demedin cok tsk ederim. Benim sorunum onun iki yüzlülügü ben öyle insanlarla birak hatir sormayi sokakta selam vermemeyi tercih edenlerdenim. Madem sevmiyorsun tamamen alakayi keski bende seni tamamen hayatimdan cikarayim. Hic konsmayalim istiyorum. Cok yapmacik vicik vicik hic gelemiyorum hicccccc

Back
X