neden insanlar sevgi gösterisinde bulunur?

İnsanlar artık sahte ve herşey gösteriş olmuş mesela düğünümde hayırlı olsun bile demeyen bir kuzen tanıyorum düğünüme gelmediği gibi k.bakma bile demedi ama bugün yazsam ki yazdım sonuçta çocuk değiliz bana ne demediği aşkım kaldı ne canımın içi lafları boş insanlar artık sizde biliyorsunuz ne olduğunu uzak durun görmezden gelin faceden de takibi bırak olayı vardı onu saf dışı bırakın paylaşımlarını görmezsiniz böylelikle engelleyemiyorsanız Hoppa

İnsanlar artık sahte ve herşey gösteriş olmuş mesela düğünümde hayırlı olsun bile demeyen bir kuzen tanıyorum düğünüme gelmediği gibi k.bakma bile demedi ama bugün yazsam ki yazdım sonuçta çocuk değiliz bana ne demediği aşkım kaldı ne canımın içi lafları boş insanlar artık sizde biliyorsunuz ne olduğunu uzak durun görmezden gelin faceden de takibi bırak olayı vardı onu saf dışı bırakın paylaşımlarını görmezsiniz böylelikle engelleyemiyorsanız Hoppa
Aynisini buda yapti kardesimin dügününe annemin israriyla davet ettim. Ne gelirim dedi ne hayirli olsun ve birsey demeden gelmedide. Neyse birdaha asla cagiranda kabahat

Aynisini buda yapti kardesimin dügününe annemin israriyla davet ettim. Ne gelirim dedi ne hayirli olsun ve birsey demeden gelmedide. Neyse birdaha asla cagiranda kabahat
Aynen öyle yaparsınız sonuçta o sahteyse siz gerçekçi olun gerçekten hazetmiyorsanız o insandan selam bile vermeyin selam da almayın bir süre sonra sevgi sözcükleri zaten söyleyemez:KK53:

Duygu ve düsüncelerime tercüman olup empati kurdugun icin önce cok tesekkür ediyorum. Ve gercekten hislerimi yazmissin. Baskalari gibi asil sen fesatsinda böyle yaziyorsun demedin cok tsk ederim. Benim sorunum onun iki yüzlülügü ben öyle insanlarla birak hatir sormayi sokakta selam vermemeyi tercih edenlerdenim. Madem sevmiyorsun tamamen alakayi keski bende seni tamamen hayatimdan cikarayim. Hic konsmayalim istiyorum. Cok yapmacik vicik vicik hic gelemiyorum hicccccc

Maalesef öyle olmuyor.. Bir de şu var: "Ayıp olmasın hadi git selam ver konuş, akraban o senin"ciler... Belki o kız da, böyle öğütler veren bir büyüğünün etkisinden sıyrılamadığı için sana yanaşıyor, orası muamma. İnsan ilişkileri tek ayak üzeri kaç yalan-kaç kişiyi idare etmece... Bana da büyüklerden "Bırak büyüklük sende kalsın, idare ediver. El alem ne der, iki gelin arası ne bu soğukluk demezler mi?" diyenler oldu. "El alem size bu kadar dertse, gidin ona söyleyin, dünyanın kahrı bana mı?" dedim.

İçin almıyorsa, muhabbet için kendini zorlama, milletin dediğine de bakma. Küs demiyorum, küslük iyi bir şey değil ama modunu düşüren insanlarla da "ayıp olmasın" diye bir arada olmak, kendi nefsine eziyet.

sevmediğim bir insanın davranışlarını hiç irdelemem ve kendime dert etmem. kafam rahat, siz de deneyin iyi oluyor.:KK66:

Canım bu tür insanlar sadece eşinin ailesinde yok her yerde var bazıları böyle kişiliksiz ve yüzsüz utanmaz iki yüzlü oluyor

Yazdiklarimin hepsini okumamissiniz anlasilan. Okumayan insana burda destanlar yazacak halimde yok. Fesat olmadigimida cok iyi biliyorum. Sizde beni tanimadan fesat diyemessiniz.
o zaman suçladığınız kadınıda tanımıyorum onada fesat diyemem. yazdıklarının hepsini okudum. kadını rahat bırak. ayrıca eleştiriye açık değilsen konu açma

Back
X