- 9 Temmuz 2012
- 116
- 103
- 298
- 28
- Konu Sahibi butterfly_29
-
Evet katiliyorum hemde siddetleKalkık burun ve kavisli burun farklı şeyler sanki...
Aman aman erkeklerin nasıl sevip sevmediği çok da umrumuzda sankiben erkek olsaydım asla böyle buram buram estetik kokan kalkık sivri uçlu burunlu birini sevemezdim kişisel düşüncem. Kısa ve düz burun çok daha sevimli hande erçelle hazal filizin burnunu çok beğeniyorum bence kusursuz yaratılmış
Yapılan işlem zaten adı üstünde ‘estetik’ ne yapsınlar, o kadar para verip bıçak altına yatıp birde düşük burun mu yaptırsınlar? Doğal isteyen zaten yaptırmasın doğal haliyle kalsın ne saçmakalkık burun yaptıranların bir çoğu özenti bana göre,kısa kalkık ve minik burun ben estetiğim diye bağırıyor doğallıktan uzak olması bir yana sıradan tektip o kadar para veriyorsun ama yüzüne yakışmayan burun yaptırıyorsun
Yanlış düşünüyorsunuz ben düz ve doğal bir burun istedim doktor kavisli ve kalkık yapmış kafayı yiyeceğim herkes isteyerek yapmıyorkalkık burun yaptıranların bir çoğu özenti bana göre,kısa kalkık ve minik burun ben estetiğim diye bağırıyor doğallıktan uzak olması bir yana sıradan tektip o kadar para veriyorsun ama yüzüne yakışmayan burun yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?