Neden kalkık burun isteniyor?

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Kalkık, estetikli olduğu bariz belli olan burunlar neden isteniyor acaba? Psikolojik mi sizce, hayatı boyunca ilgi görmemiş insanlar sırf parasını verdi diye michael jackson burnundan hallice burun istiyorlar ama benim sevdiğim ünlülerin bazı resimlerini koydum çok çok güzel kızlar değilmi. Hiçbirinin kavisli burnu yok. Bence kavisli burun sonrası pişmanlık getiren bir hata.

Hazal Filiz Küçükköse
Eki Görüntüle 2265308

Hande Erçel
large.jpg

Buda kavisli ve kalkık burun örneği

jpg1.png

Çok göreceli bir kavram bahsettiğiniz yakışanı var yakışmayanı var. Şahsi fikrim hep kavisli kalkık ve küçük olandan yanaydı öyle de yaptırdım. 23 yaşındayım hep gözde olan ve dikkatle incelenilen bir insandım hala öyleyim çok yanlış bir kavram 'ilgi görmemiş' ibaresi. Bu düşünce yapısı fazlasıyla gıpta kokuyor :)

Ben moda olduğunu düşünüyorum 5 yıl önce bu kadar popüler değildi 5 yıl sonra gideri olmayacak yapay görünecek çünkü herkesin burnu aynı

ben erkek olsaydım asla böyle buram buram estetik kokan kalkık sivri uçlu burunlu birini sevemezdim kişisel düşüncem. Kısa ve düz burun çok daha sevimli hande erçelle hazal filizin burnunu çok beğeniyorum bence kusursuz yaratılmış

Ben de kalkık, kavisli yaptıracağım inşallah. Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil. Ben öyle istiyorum, o kadar. Erkekler ne düşünürmüş, yapay dururmuş umrumda değil. Ben beğeniyorsam olay bitmiştir.

ben erkek olsaydım asla böyle buram buram estetik kokan kalkık sivri uçlu burunlu birini sevemezdim kişisel düşüncem. Kısa ve düz burun çok daha sevimli hande erçelle hazal filizin burnunu çok beğeniyorum bence kusursuz yaratılmış
Aman aman erkeklerin nasıl sevip sevmediği çok da umrumuzda sanki :D nolurr bizi sevsinler

kalkık burun yaptıranların bir çoğu özenti bana göre,kısa kalkık ve minik burun ben estetiğim diye bağırıyor doğallıktan uzak olması bir yana sıradan tektip o kadar para veriyorsun ama yüzüne yakışmayan burun yaptırıyorsun

kalkık burun yaptıranların bir çoğu özenti bana göre,kısa kalkık ve minik burun ben estetiğim diye bağırıyor doğallıktan uzak olması bir yana sıradan tektip o kadar para veriyorsun ama yüzüne yakışmayan burun yaptırıyorsun
Yapılan işlem zaten adı üstünde ‘estetik’ ne yapsınlar, o kadar para verip bıçak altına yatıp birde düşük burun mu yaptırsınlar? Doğal isteyen zaten yaptırmasın doğal haliyle kalsın ne saçma

Simdi burda bir anketmi var ki arkadaslar herkes dusuncesinde oZgur mesela ben dr uma biraktim dr altin orani bilmiyosa biraksin meslegi zaten iyi doktor dudak burun mesafesini ayarlayandir :KK66: kalkik veya duz ortak karardir hastanin septumu dusuktur kaldirir veya cok cikintilidir kavis yapar ilk zamanlar tabiiki cok kabisli ve sivtidir burunlar bizler bu fotolarla asinayiz dilerim herkes gonlundeki burna sahip olur lutfen elestiriken cinsiyetci yaklasmayin yapaylik ve estetik durus hastanin kendisiyle alakalidir karsi cinsin ne istedigi umrunda olmamalidir ,eminim ozenmek ulasilamayan sey icin mahsustur ulasmissa kisi gerceklestirmistir herkes umarim hayalini gerceklestirir ve yuregi cirkinlesmez

Ya arkadaslar tamam istediğiniz burunları dile getirin doktorla konusurken kalkık , kavisli , düz burun vs. Moda ya da değil , özentilik ya da değil ne farkedecek. Zaten işini düzgün yapan bir doktor sadece hasta ne istiyorsa direkt yapmaz o istediği için.Bunun yüzle uyumu , burun yapısının müsade edip etmediği gb durumlara göre karar verir ki doktor zaten sizle de paylasır dısardan bakan esttetik cerrah olarak kendisi sizin yüzünüze yakısacak sekli tasarlayıp o da fikrini söyler. Herkesin burnu aynı bu yüzden herkes aynı oldu gibi bir sey asla yok. Herkesde farklı durur o burunlar.Şahsen ben doktorumla karar verdim ne sekilde olacagını.cunku gidipte böyle istiyorum falan demedim. Hiç bir fiktim yoktu karar veremiyordum. kavisli ve hafif kalkık oldu.E şimdi ben özentimi oldum? Ya da ne biliym herkesle benzeştim mi? Niye böyle konu acılır onu da bilemedim:/ Bırakın insanların ne yapmak isterlerse yapsınlar. Yok erkek olsam kalkık kavisli biri cekici gelmez bilmem ne falan. Ay ne sacma seyler ya. Biraz karaktere önem verin artık.

Yanlış düşünüyorsunuz ben düz ve doğal bir burun istedim doktor kavisli ve kalkık yapmış kafayı yiyeceğim herkes isteyerek yapmıyor

Back
X