• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden kendilerini kaf daginda görürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
anlamiyorum neden hep kendilerini bisey sanarlarki =/

Erkekleri diyosun galiba jeyyar
O dağdan indiricek bir hatun bulmak için dabikida tatlicadiarzu

valla benim sevgilim de kendini beğenmiştir nedense hep o mantıklıdır hep o bilir herşeyin doğrusunu..ukala şey nolcak :dilcikar:

walla bence onlar neden orda die bakacağınıza ''sen ordasın ama ben gözümü kaldırıp bile bakmam sana'' tavrı takının bak nasıl iniyolar ne var die

biz boyle erkekler ne ıster ne ıstemez topicleri acıp, ayrıldık dıe aglayıp, herkese onları anlatmaya devam edersek kaf dagının tepesinden inmezler tabi
hep benim yuzumden heeeeeep!!!!

bi bağır bakalım in len aşağı diye nasıl iniyolar :Roflol: şaka bi yana hepsi değil kızlar ya arada var bi kaç istisna :utangac:

Sayemizde çıkıyorlar biz yüz veriyoruzjeyyar

Ama zirvedeyken bir ittiriverirsin görürler günlerinitatlicadiarzu

işte zaten sorun bu..biz çıkarıyoz ya onları oraya...seviyolar orasını hep orda kalmak istiyolar....yani bak ben böyleyim beni burdan sakın indirmeye kalkma....ben en çok o hallerine bakıp gülmeyi seviyorum...lülülülülülüaptal görünüyolar....istediğişm zaman indiririm nası olsa...eğlen bence hiiiççç sinir yapma...:teytey::teytey[/SIZE][/SIZE]

biz boyle erkekler ne ıster ne ıstemez topicleri acıp, ayrıldık dıe aglayıp, herkese onları anlatmaya devam edersek kaf dagının tepesinden inmezler tabi
hep benim yuzumden heeeeeep!!!!

:Roflol:evet evet sadece senin değil benimde yüzümden:oklava:

fdfdfdfef1.gif

valla anacım biz erkekleri şımartıyoruz bak biraz umursama biraz yüzverme arama sorma bak o zaman nasıl o dağdan aşağı altına poşet koyup hızla kayıyor:Roflol:

Erkekler kendini hep kaf daqlarda qörür çünki heryerde öle yazılmış, erkek nebilim ne neyden ne çıktı.... Bu eqemenlik onlara verilinceye denk hep o daqlarda qeezerler, dikkat etsinlerde kurt çıkmasın karşılarına :)

erkek egemen ne yapıcaz::)::):) valla kendi erkekimm adına diyorum ben şımartıyorum şahsen bi şikayetim yok ammamirmirmirmir

Hep aman kaybetmeyelm amn bırakmasn bni die el üstünde tutmamzdan
dediklerinin yapılmasından dolayı böyleler.
:/

Back
X