Neden kendine gelemiyorum :((

Ben de 6 aylik evli iken bosandim. Ayrilali 4 ay oldu. Ilk zamanlar cok iyidim, oh iyi ki bosandim havalarindaydim fakat son 2 3 haftadir benim de aklima daha cok gelmeye basladi. Nerdeyse her gece ruyamda gormeye basladim. Acaba ne dusunuyor uzulmus mudur fln hep aklimda bu sorular var. neden sonradan oldu bu bilmiyorum. Bosluktan oldugunu dusunuyorum, bir an once hoslanacak birini bulmaliyiz bence en azindan :)
Astoria Astoria neden sonradan boyle olduk? Belki bize bir iki sey soylersin:)

Çok yobazlardı onlara göre kadın çakışmaz evde cocuk bakar türbana girer kocasının sözünden asla cıkmaz ki benım kı hayvan gibi öğleye kadar uyurdu
Ayyy.. Allah kurtarmış sizi daha ne istiyorsunuz? Hayatınızın tadını çıkarın. Kendinizi sorgulayarak zaman kaybetmeyin.

Merhaba kızlar,eş kişisiyle Ağustos da ayrıldık daha boşanamadık çekişmeli olarak davamız sürüyor,ben ilk aylarda hiç acı cekmedim nie ayrıldık ki fln demedi. Ama son 2 aydırlı sürekli evim aklıma geliyor o aklımdan hiç çıkmıyor napıyor acaba hiç üzülmüyor mu ,hiç mi pişman olmadı,nie ayrıldık ki sorularla kendimi boğuyorum .Nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum .Bu arada davayı açan da o idi
Bence kendine benden bosanmak istedi madem ne hali varsa gorsun de.Bosanma davasi acmis bir adama uzulurmez.Benim esim actiginda 1 gun once asigim olamazz onsuz yapamam diodum aglamaktan goremiyordum.Davayi actigini ogrendigim gun o gozlere rimel eyeliner sürdum...Kendime dava acti daha ne yapmali kalk arkasindan kapiyi sertce kapat dedim😉

Astoria Astoria neden sonradan boyle olduk? Belki bize bir iki sey soylersin:)

Yani ilişkinizin geçmişini bilmeden, neler yaşadığınızı, duygularınızı, düşüncelerinizi etraflıca konuşmadan bu soruya vereceğim cevap çok havada kalır diye düşünüyorum. :)

Bence kendine benden bosanmak istedi madem ne hali varsa gorsun de.Bosanma davasi acmis bir adama uzulurmez.Benim esim actiginda 1 gun once asigim olamazz onsuz yapamam diodum aglamaktan goremiyordum.Davayi actigini ogrendigim gun o gozlere rimel eyeliner sürdum...Kendime dava acti daha ne yapmali kalk arkasindan kapiyi sertce kapat dedim😉
Ben onsuzum fln demiyorumda diyorum bana nie böyle yaptı içimdeki öfkeyi ona boşaltamadım ya benım o sanırım birde hayallerimle oynadılar yıktılar resmen

Siz ona zaten istediği gibi davranma, size fiziksel ruhsal şiddet göstereme imkanını elinden alarak en büyük cezayı vermişsiniz. Böyle düşünün ve kendinize destek alın. Psikiyatristten yardım alın.

Ben onsuzum fln demiyorumda diyorum bana nie böyle yaptı içimdeki öfkeyi ona boşaltamadım ya benım o sanırım birde hayallerimle oynadılar yıktılar resmen
Zamani gelince o gelir belki ayagina ne varsa icinde soylersin.Sen simdi dimdik durmaya devam et.Onun dava acmasi iyi olmus seni seviosa bosanamayacaktir.Davayi geri alir.Ama aynen devam ediosa kaybetmedin kurtuldunn oyle yureksiz birinden

Kendinizi yanlız hissettiğiniz için böyle düşünüyorsunuz.
Ayrılma sebebiniz neydi ?

hayallerini yikti diye kızıyorsun ama bunu degsitirme yetkin yok ama knedini pozitifi olumlama yaparak degistirebilirsin

Zamani gelince o gelir belki ayagina ne varsa icinde soylersin.Sen simdi dimdik durmaya devam et.Onun dava acmasi iyi olmus seni seviosa bosanamayacaktir.Davayi geri alir.Ama aynen devam ediosa kaybetmedin kurtuldunn oyle yureksiz birinden
Ya o hala ergenliğinin etkisinde hiç olgunlaşmamış ,para aileden geliyor ailesi herşeyini hallediyor buna da getiye şımarmak kalıyor hayatın zor olduğunun hiç farlında deeğil çünki hiçbir zaman zorluk görmemiş.İnşallah gelip yalvardığı günleri mutsuzum dediği günleri görürüm

Ya o hala ergenliğinin etkisinde hiç olgunlaşmamış ,para aileden geliyor ailesi herşeyini hallediyor buna da getiye şımarmak kalıyor hayatın zor olduğunun hiç farlında deeğil çünki hiçbir zaman zorluk görmemiş.İnşallah gelip yalvardığı günleri mutsuzum dediği günleri görürüm
Sana bagli dimdik dur ins donup gelecektir

Back
X