- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
sidetin affi olmamaliSorun onun bana dayatmalarıydı bir kere de tokat attı bende herkese duyurunca daha cok sapıttı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sidetin affi olmamaliSorun onun bana dayatmalarıydı bir kere de tokat attı bende herkese duyurunca daha cok sapıttı
Annesine göre ne var bi tokatmış ne olmuş aileside aynı şekildeydi kafa yapsını zaten o cahil aileden almıştısidetin affi olmamali
Ben de 6 aylik evli iken bosandim. Ayrilali 4 ay oldu. Ilk zamanlar cok iyidim, oh iyi ki bosandim havalarindaydim fakat son 2 3 haftadir benim de aklima daha cok gelmeye basladi. Nerdeyse her gece ruyamda gormeye basladim. Acaba ne dusunuyor uzulmus mudur fln hep aklimda bu sorular var. neden sonradan oldu bu bilmiyorum. Bosluktan oldugunu dusunuyorum, bir an once hoslanacak birini bulmaliyiz bence en azindan :)
sevgi varmi ona karşıAnnesine göre ne var bi tokatmış ne olmuş aileside aynı şekildeydi kafa yapsını zaten o cahil aileden almıştı
Ayyy.. Allah kurtarmış sizi daha ne istiyorsunuz? Hayatınızın tadını çıkarın. Kendinizi sorgulayarak zaman kaybetmeyin.Çok yobazlardı onlara göre kadın çakışmaz evde cocuk bakar türbana girer kocasının sözünden asla cıkmaz ki benım kı hayvan gibi öğleye kadar uyurdu
Bence kendine benden bosanmak istedi madem ne hali varsa gorsun de.Bosanma davasi acmis bir adama uzulurmez.Benim esim actiginda 1 gun once asigim olamazz onsuz yapamam diodum aglamaktan goremiyordum.Davayi actigini ogrendigim gun o gozlere rimel eyeliner sürdum...Kendime dava acti daha ne yapmali kalk arkasindan kapiyi sertce kapat dedimMerhaba kızlar,eş kişisiyle Ağustos da ayrıldık daha boşanamadık çekişmeli olarak davamız sürüyor,ben ilk aylarda hiç acı cekmedim nie ayrıldık ki fln demedi. Ama son 2 aydırlı sürekli evim aklıma geliyor o aklımdan hiç çıkmıyor napıyor acaba hiç üzülmüyor mu ,hiç mi pişman olmadı,nie ayrıldık ki sorularla kendimi boğuyorum .Nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum .Bu arada davayı açan da o idi
Astoria neden sonradan boyle olduk? Belki bize bir iki sey soylersin:)
Ben ona dönsem yine aynı hareketleri yapcak bence bu sefer yine ben kaçış yolu arayacağımsevgi varmi ona karşı
Geri donunce mutlu olacaginiza dair
Ben onsuzum fln demiyorumda diyorum bana nie böyle yaptı içimdeki öfkeyi ona boşaltamadım ya benım o sanırım birde hayallerimle oynadılar yıktılar resmenBence kendine benden bosanmak istedi madem ne hali varsa gorsun de.Bosanma davasi acmis bir adama uzulurmez.Benim esim actiginda 1 gun once asigim olamazz onsuz yapamam diodum aglamaktan goremiyordum.Davayi actigini ogrendigim gun o gozlere rimel eyeliner sürdum...Kendime dava acti daha ne yapmali kalk arkasindan kapiyi sertce kapat dedim![]()
Zamani gelince o gelir belki ayagina ne varsa icinde soylersin.Sen simdi dimdik durmaya devam et.Onun dava acmasi iyi olmus seni seviosa bosanamayacaktir.Davayi geri alir.Ama aynen devam ediosa kaybetmedin kurtuldunn oyle yureksiz birindenBen onsuzum fln demiyorumda diyorum bana nie böyle yaptı içimdeki öfkeyi ona boşaltamadım ya benım o sanırım birde hayallerimle oynadılar yıktılar resmen
hayallerini yikti diye kızıyorsun ama bunu degsitirme yetkin yok ama knedini pozitifi olumlama yaparak degistirebilirsinBen onsuzum fln demiyorumda diyorum bana nie böyle yaptı içimdeki öfkeyi ona boşaltamadım ya benım o sanırım birde hayallerimle oynadılar yıktılar resmen
Ya o hala ergenliğinin etkisinde hiç olgunlaşmamış ,para aileden geliyor ailesi herşeyini hallediyor buna da getiye şımarmak kalıyor hayatın zor olduğunun hiç farlında deeğil çünki hiçbir zaman zorluk görmemiş.İnşallah gelip yalvardığı günleri mutsuzum dediği günleri görürümZamani gelince o gelir belki ayagina ne varsa icinde soylersin.Sen simdi dimdik durmaya devam et.Onun dava acmasi iyi olmus seni seviosa bosanamayacaktir.Davayi geri alir.Ama aynen devam ediosa kaybetmedin kurtuldunn oyle yureksiz birinden
Bakıyorum ama son zamanlrda kendimi bıraktım inşallah toparlarımhayallerini yikti diye kızıyorsun ama bunu degsitirme yetkin yok ama knedini pozitifi olumlama yaparak degistirebilirsin
Sana bagli dimdik dur ins donup gelecektirYa o hala ergenliğinin etkisinde hiç olgunlaşmamış ,para aileden geliyor ailesi herşeyini hallediyor buna da getiye şımarmak kalıyor hayatın zor olduğunun hiç farlında deeğil çünki hiçbir zaman zorluk görmemiş.İnşallah gelip yalvardığı günleri mutsuzum dediği günleri görürüm