Neden ki diyorum her ilişkim de düzenli olarak terk ediliyorum keske bi açıklama yapsalar sevmedik deseler olmuyor deseler ya bisey deselerde bende içimde öfke nefret biriktirmesem son ilişkim de mesela adam geldi hayatıma beni yari yolda bırakma dedi üzülmek istemiyorum geçmişte üzüldüm dedi öncesinde nişan atmış bu arada e nooldu geçmişte acıları var dedm belliki sanki benim yokda benim salakliģm üstüne titredim iy kötü bir ay bir ilişkimiz sürdü sonra hiçbişe demeden bitti intagramdan silmiş beni bugün dayanamadim yazdmki neden bise yokmuş gibi davranıyorsun birşey yaşamamışız gibi yine cevap yok niyetim onun karşısında küçük düşürmek değildi kendimi sadece birşey deseydide içimde öfke birikmeseydi çok kızgınım kirginim kendimide küçük düşmüş hissettim ay ne iğrenç bi psikolojideyim
Iliski boyunca devamlı beni arar sorar merak ederdi 2_ 3 kez buluştuk çok yakındı ama karakter olarak çok sessiz içine atıyordu herşeyi işle ilgili sıkıntıları vardı ama ben ona herzaman yanında olacağimi söyledim nişanlısından zorla bahsettirdim kötü ayrıldıkları belli bana unutamamış gibi geldi hatta unutamadinmi dedim saçmalama dedi derken araya iyice mesafe koydu çünkü onu konuşturmak istedim hep e bise paylaşmak için konuşmak gerek konuşmadı hep sessizdi sonrada ben böyleyim dedi bağırdı çağırdı bise demeden bitti
Bunlardan çok var etrafta. Adı erkek bunların yüreğinde erkeklik yok. Açıklama yapmak zor geliyor kaçmayı seciyolar. Sanıyorlar ki bir şey söyleseler sebep bildirseler ayaklarına kapancaz gitme diycez.. o yüzden hiç uğraşmadan sessiz kalmayı tercih ediyolar
Bunlardan çok var etrafta. Adı erkek bunların yüreğinde erkeklik yok. Açıklama yapmak zor geliyor kaçmayı seciyolar. Sanıyorlar ki bir şey söyleseler sebep bildirseler ayaklarına kapancaz gitme diycez.. o yüzden hiç uğraşmadan sessiz kalmayı tercih ediyolar