Neden kilo veremiyorum??

mcrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
39
43
38
slm kızlar.26 hazirandan itibaren beslenmeme dikkat ediyorum, kalori hesaplıyorum. günlük 1315 kalori sınırım var ve çoğu zaman 1000 ya da 1100 lerde kalıyorum. bol bol su içiyorum. sabah aksam sirkeli su içiyorum. yine her sabah cevizli su içiyorum. her gün en az 4 mil leslie yapıyorum. amaaaa gram vermedim. daha ne yapabilirim bu arada 68 kiloyum ve boyum 1.60

68 kilo insanin kalori siniri en az 1800 olur.
O dediğiniz 1400 kalori SADECE hayatda kalmanizi saglamak icin gereken kalori sayisi.

En az 1400 kalori yemek zorundasin.

Günde 300 kalori az yersen ve 300 kalori spor ile yakarsan ayda ortalama 2,5 kilo verirsin. Saglikli olan budur zaten.

Günde 1000 kalori size kilo verdirmez verseniz bile pörsürsünüz ve normal yediğiniz zaman balon gibi geri şişersiniz. Benden söylemesi.

ilk etapta 5-6 kiloyu bir ayda vermek istediğim için böyle düzenledim kendimce. ama gram eksilme olmadı. dediğiniz gibi en azından 1400 lük kotamı doldurup öyle devam edeyim bi süre.

ilk etapta 5-6 kiloyu bir ayda vermek istediğim için böyle düzenledim kendimce. ama gram eksilme olmadı. dediğiniz gibi en azından 1400 lük kotamı doldurup öyle devam edeyim bi süre.

Bir ayda verilmez o kilo. Versen bile kaslarin erir... vücudun sarkar. Aşırı kilolu degilsin. Benim dediğim gibi yaparsan hem kilo verirsin hemde derin zedelenmez.

Firsatin varsa ağırlık çalış.

Bir ayda verilmez o kilo. Versen bile kaslarin erir... vücudun sarkar. Aşırı kilolu degilsin. Benim dediğim gibi yaparsan hem kilo verirsin hemde derin zedelenmez.

Firsatin varsa ağırlık çalış.
teşekkür ederim önerin için :)

Kalori hesabından çok kaliteli yemek önemli. Öğün sayısını sıklaştırmak karbonhidratı azaltmak proteini arttırmak yağı neredeyse hiç kullanmamak. Günlük içtiğiniz su miktarını arttırıp bitki çaylarına yönelmek de ilk etapta ödem atmak için iyidir. Bir de adet döneminde ne kadar kasarsanız kaşın ters teper. Sirkeli su ve cevizli suyu bilmem ama uyanır uyanmaz kocaman bir bardak limonlu su içip kahvaltınızı da yarım saat sonra yapmak gerekiyor. Ayrıca sabah kahvaltınız bile 9-10 arasında yapılmalı en geç. Benim bildiklerim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…