Neden kimse cevap yazmıyor????

Djdjskh67

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
31
2
1
Konu açıyorum hiç kimse yazmıyor ben burayı açarken hemcinslerimden fikir alışverişi yapmak için açtım bu siteyi beğeniyorum ama sıkıldım artık sizden yardım almak için yazıyorum düşüncelerinizi oğrenemiceksem bu uygulamaya ne gerek var

Demek ki açtığınız konuya cevabı yokmuş kimsenin. Bu üslupla pek yanıt bulamazsınız zaten burada
Sıkıldım artık . Sizden yardım almak için diye devam ediyor düzgün okursanız anlarsınız kimsenin cevabı yok diye bişey yok saçma sapan şeylere bile yorum atanlari görüyorum benim soruma cevap yok değil benim soruma cevap yazmaya gerek duymayanlar var

Valla bir konu açtığımda görünür olana kadar yazıyorum.

Allah Allah zorla mı tutuluyorsunuz burada sıkıldıysanız beğenmiyorsanız girmeyin
Buraya konu açtınız diye size cevap vermek yardım etmek zorunda mıyız, size cevap yazma gereği duymak zorunda mıyız

Arkadaşım derdin ne bukadar dolmuşsun. Önce bi derdini yaz bilenler yaşayanlar zaten sana cevap yazar. Burda kimsenin kimseyle bi derdi yokki sana karşıda olsun. Kk ne biliyorlarsa ona göre yorum yaparlar.

Gecen bir sure hesabimi kapatayim dedim, aradim aradim bir turlu nerden yapildigini bulamadim sonra vazgeçtim. Millet uye oldugu dakika sitede ne var ne yok her seyi cozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…