Neden kimse istediğini yapamıyor??

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba kızlar.O kadar çok bunalıyorum ki.İş arama telaşı bi yandan,erkek arkadaşım yüzünden olan aile baskısı bi yandan,borçlar bi yandan..Off anlat bitmez bu.Bütün gün evde internet başında iş aramaktayım.Ama hala cevap gelmemekte.Bi yanım vardır bunda bir hayır dua et derken,bir yanımda umutsuzluğa düşüyor..Şu an arafta gibiyim.Herkes soruyor iş buldun mu diye.Sonuçta evet yeni mezun oldum,o kadar iş arayan var ha dedim mi olmuyor.İnsanın canı sıkılıyor.Sen o kadar oku eziyet çek,ilkokul mezunu senden yüksek maaş alsın.Zoruma gitmiyor değil.İlkokul mezunlarını küçümsediğimden değil ama insan okuduğu bölümün karşılığını almak istiyor.Neden kimse istediği bölümü okuyup istediği işte çalışamıyor??O kadar hayallerim var ama gerçekleşir mi hiç bilemem.

oy oy aynı dert bende de var bende bu sene mezun oldum kpss olmadı işte bulamıyorum borçlar aldı başını gidio falan evde bunaldım neler neler. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neden genelleme yaptınız ki mutlaka istediği olan insanlarda vardır. Umutsuzluğa düşmeyin kısmet. Vardır ekmeginiz bi yerde hakkınızda hayırlısı olsun

Neden genelleme yaptınız ki mutlaka istediği olan insanlarda vardır. Umutsuzluğa düşmeyin kısmet. Vardır ekmeginiz bi yerde hakkınızda hayırlısı olsun
Evet belki de yapmamam gerekirdi.Sadece çevremdeki insanların çoğu öyle.Belki de bu yüzden yapmışımdır.Umutsuzluğa düşmemem gerekir haklısınız

Yapma kardes, daha yeni mezunsun, kim ehmen is buluyor?

Bu arada istedigim isi istedigim sirkette yapiyorum umutsuzluga kapilma hayirlisini iste :KK66::KK66:

Yapma kardes, daha yeni mezunsun, kim ehmen is buluyor?

Bu arada istedigim isi istedigim sirkette yapiyorum umutsuzluga kapilma hayirlisini iste :KK66::KK66:
Evet herkes hemen iş bulamayabiliyor.Ama kimileride mezun olur olmaz torpille kadrolu işe bile giriyor kpss siz.Benim sinirlendiğim nokta bu.Çevremdeki çoğu insan mesleğini icra edemiyor.Ben o yüzden umutsuzluğa kapıldım.Yoksa tabiki hemen iş bulmak kolay değil.Ben de farkındayım bunun.Hayırlısı neyse o olsun.

inan herkesin kendine dert ettiği birşeyler var bu hayatta ....en mutlu görünenlerde bile ...face ve ig da hayat güzel sadece : ))
her işte bir hayır vardır ...mutlaka seninde bir yerlerde nasibin var umutsuzluğa kapılma sakın hayatın başındasın daha inşallah herşey gönlüne göre olur ....

Back
X