- 18 Temmuz 2023
- 55
- 61
- 3
- Konu Sahibi pusulamruzgarr
Hanımlar merhaba. Benim bir sıkıntım var ve ciddi anlamda işin içinden cikamadigim için üyelik açıp buraya yazmaya karar verdim. Benim sorunum ne inanın anlamıyorum çok rahatsızım bu durumdan. Hiç kimseye ama hiç kimseye isinamiyorum. Yani tam birinden hoslaniyor gibi oluyorum, bana açıldığı an soğuyorum. Yanlış olmasin bad boy seven tiplerden de değilim. Herkesten soğuyacak bir sebep buluyorum, evli olanlar nasil soğumadan evlenebildiniz helal olsun.. Keske yazsa bir sekilde konuşmaya baslasak dediğim biri vardi uzaktan uzaktan hep stalklardim. Bir gün aniden yazdı konusmaya basladik ilk mesajına çok sevindim tabi. Baktım baya ilgili sohbeti surdurmek de istiyor ben bir sogumaya basladim neredeyse gidip kusucaktim ins daha fazla yazmaz diye diye okudum kısa kısa cevaplar verdim yok oldum sonrasında. Bırakın aşık olmayı hoslanmayi, tiksinip kacmak istemesem sukredicem. En son 12 sene önce birine bir şey hissetmistim daha da birakin aynı hissetmeyi yanina bile yaklasamadim o duygunun bir daha. İnsanlar uzun süre yalnizliktan sonra duygusal bosluklayken hiç olmayacak kişilere bile bazen kısa bir sureligine bir şey hissettiklerini sanıyorlar ya. Bende tık yok yani evet oluyor ama ulaştığım an kusasim geliyor topuklayacak yer ariyorum. Simarikca gelebilir ama inanın elimde değil ve bu durumdan çok rahatsızım.
neden sizce?
neden sizce?