Neden kimseyi sevemiyorum?

Eee layık degiller de o yüzden.ülkemdeki kadin kalitesi, erkek kalitesini 8 e 10 a katlar bence.neredeyse hepimiz aynı durumdayız.
Buna gerçekten katılıyorum amacım cinsiyetçilik yapmak değil ama kadınlar her yönden daha iyi bu ülkede ağırlıklı olarak, ben de fark ediyorum bunu

Evet bu konuda kesinlikle danışmak istiyorum çünkü mecazen değil gerçekten kusma hissi geliyor midem bulaniyor
yani hakketen erkek kalitesi kötü ona katılıyorum da
netten konuşurken kusacak kadar da değil

hani yan yana olursunuz adam kokar eder, ıyyyk. yaz günü miden kalktı. hani olabilir ama netten ne diye kusuyorsunuz.

Herkese hemen ısınmayın zaten tabi ama tiksinmek kusmak normal değil. Geçmişten gelen psikolojik bir şey olabilir mi? Yada bir takıntı bunu bir psikolog ile görüşseniz daha iyi olur.

Mesela biri turkceyi iğrenç kullaniyordu, biri boynuna zincir takiyor ve dapdar giyiniyordu, biri daha ikinci günden fıstık falan diyordu, biri fazla kiskancti, biri empatiden uzaktı vs düşününce ilk aklima gelenler 😁 belki saçma ama soguyorum napiyim
İç sesiniz misler gibi doğruyu yanlışı ayırıp sizi uyarıyor, hiç saçma filan değil.
Sezgilerinize güvenmeyip o hanzolardan birine kapılıp evlenseydiniz şu an "kocam beni ıslak odunla dövüyo" filan diye başlık açanlardan biri olacaktınız belki. Kendinize, içgüdülerinize güvenin. Sizde sorun yok.

Bir gün karşınıza her şeyiyle istediğiniz gibi olan, tapacağınız bir adam çıkıp ayaklarınızı yerden kesecek.
Bundan emin olabilirsiniz.

Herkese hemen ısınmayın zaten tabi ama tiksinmek kusmak normal değil. Geçmişten gelen psikolojik bir şey olabilir mi? Yada bir takıntı bunu bir psikolog ile görüşseniz daha iyi olur.
katılıyorum mutlaka bir uzmanlar görüşün altında bir duygu olabilir. bunu büyük bir sorun olarak değil de durum olarak değerlendirip çözebilirsiniz

Hanımlar merhaba. Benim bir sıkıntım var ve ciddi anlamda işin içinden cikamadigim için üyelik açıp buraya yazmaya karar verdim. Benim sorunum ne inanın anlamıyorum çok rahatsızım bu durumdan. Hiç kimseye ama hiç kimseye isinamiyorum. Yani tam birinden hoslaniyor gibi oluyorum, bana açıldığı an soğuyorum. Yanlış olmasin bad boy seven tiplerden de değilim. Herkesten soğuyacak bir sebep buluyorum, evli olanlar nasil soğumadan evlenebildiniz helal olsun.. Keske yazsa bir sekilde konuşmaya baslasak dediğim biri vardi uzaktan uzaktan hep stalklardim. Bir gün aniden yazdı konusmaya basladik ilk mesajına çok sevindim tabi. Baktım baya ilgili sohbeti surdurmek de istiyor ben bir sogumaya basladim neredeyse gidip kusucaktim ins daha fazla yazmaz diye diye okudum kısa kısa cevaplar verdim yok oldum sonrasında. Bırakın aşık olmayı hoslanmayi, tiksinip kacmak istemesem sukredicem. En son 12 sene önce birine bir şey hissetmistim daha da birakin aynı hissetmeyi yanina bile yaklasamadim o duygunun bir daha. İnsanlar uzun süre yalnizliktan sonra duygusal bosluklayken hiç olmayacak kişilere bile bazen kısa bir sureligine bir şey hissettiklerini sanıyorlar ya. Bende tık yok yani evet oluyor ama ulaştığım an kusasim geliyor topuklayacak yer ariyorum. Simarikca gelebilir ama inanın elimde değil ve bu durumdan çok rahatsızım.
neden sizce?
Aile ve arkadaşlık ilişkileriniz nasıl? Bağ kurma sorununuz mu var acaba?

Hanımlar merhaba. Benim bir sıkıntım var ve ciddi anlamda işin içinden cikamadigim için üyelik açıp buraya yazmaya karar verdim. Benim sorunum ne inanın anlamıyorum çok rahatsızım bu durumdan. Hiç kimseye ama hiç kimseye isinamiyorum. Yani tam birinden hoslaniyor gibi oluyorum, bana açıldığı an soğuyorum. Yanlış olmasin bad boy seven tiplerden de değilim. Herkesten soğuyacak bir sebep buluyorum, evli olanlar nasil soğumadan evlenebildiniz helal olsun.. Keske yazsa bir sekilde konuşmaya baslasak dediğim biri vardi uzaktan uzaktan hep stalklardim. Bir gün aniden yazdı konusmaya basladik ilk mesajına çok sevindim tabi. Baktım baya ilgili sohbeti surdurmek de istiyor ben bir sogumaya basladim neredeyse gidip kusucaktim ins daha fazla yazmaz diye diye okudum kısa kısa cevaplar verdim yok oldum sonrasında. Bırakın aşık olmayı hoslanmayi, tiksinip kacmak istemesem sukredicem. En son 12 sene önce birine bir şey hissetmistim daha da birakin aynı hissetmeyi yanina bile yaklasamadim o duygunun bir daha. İnsanlar uzun süre yalnizliktan sonra duygusal bosluklayken hiç olmayacak kişilere bile bazen kısa bir sureligine bir şey hissettiklerini sanıyorlar ya. Bende tık yok yani evet oluyor ama ulaştığım an kusasim geliyor topuklayacak yer ariyorum. Simarikca gelebilir ama inanın elimde değil ve bu durumdan çok rahatsızım.
neden sizce?
Asexsuel misin acaba ?

neden sizce?
Aslinda her önüne geleni sevmekte doğru birşey değil.

Back
X