• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kopamiyorum daha nekadar üzlüleceğim :(

BenSuzi

ilk hedef 72
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
9.364
8
356
Avusturya
ben 10 senelik evliyim 4 yasinda bir oglum var benim kocam beni aldatti dedim bi kere hatta olabilir bir sans daha verdim ve bunun bi arkadas cevresi var düsmanimin basina vermesin bunlardan kopamiyor her türlü seye bu da onlarla birlikde giriyor 30 yasindaki adam daha kendini 17 gibi zanettiyor herhalde bunun arkadasinin karisi benim esime msj atmis tel. kaldirmassan herseyi karina söylerim diye bende bu kadinlan konusdum kocamin arkadasi karisina demis onun kocasi benden kötü 2 kadin aldi eve diye esime sordum ne yalanladi ne dogruladi. 2 Gün sonra arkadaslarimla buluscam dedi bende gitme eve katmam dedim hic dinlemedi o gün bugün 4 gün oldu gelmedi yani sanki ayrilmayi istiyor gibi ben burda aci cekiyorum cocugumu düsünüyorum ben ne diycem ona diye cünkü babasina cok düsgün insan hic cocugunu dahi özlemesmi geri cagirmayi bile düsündüm bugün is yerine gittim is yerinden izin almis yüzmeye gitmis arkadaslariyla insan hic mi üzülmez dün aradi esyalarimi alacam 5 dakika ya kadar hazirla diye gelmedi. bu benim ikinci evliliyim hep aman bozulmasin diye cabaladim durdum birde cok sevdim

ben 10 senelik evliyim 4 yasinda bir oglum var benim kocam beni aldatti dedim bi kere hatta olabilir bir sans daha verdim ve bunun bi arkadas cevresi var düsmanimin basina vermesin bunlardan kopamiyor her türlü seye bu da onlarla birlikde giriyor 30 yasindaki adam daha kendini 17 gibi zanettiyor herhalde bunun arkadasinin karisi benim esime msj atmis tel. kaldirmassan herseyi karina söylerim diye bende bu kadinlan konusdum kocamin arkadasi karisina demis onun kocasi benden kötü 2 kadin aldi eve diye esime sordum ne yalanladi ne dogruladi. 2 Gün sonra arkadaslarimla buluscam dedi bende gitme eve katmam dedim hic dinlemedi o gün bugün 4 gün oldu gelmedi yani sanki ayrilmayi istiyor gibi ben burda aci cekiyorum cocugumu düsünüyorum ben ne diycem ona diye cünkü babasina cok düsgün insan hic cocugunu dahi özlemesmi geri cagirmayi bile düsündüm bugün is yerine gittim is yerinden izin almis yüzmeye gitmis arkadaslariyla insan hic mi üzülmez dün aradi esyalarimi alacam 5 dakika ya kadar hazirla diye gelmedi. bu benim ikinci evliliyim hep aman bozulmasin diye cabaladim durdum birde cok sevdim

Tamam Yanlış Davranışlar İçerisinde Ama,
Duyduğuna Değil, Gördüğüne İnan..

Allah Yardımcın Olsun..

Bir de Herkes Kapısını İçerden Kapatsın..
Önce Evdeki Domuzunu Gütsün Senin Kocana Çamur Atana Kadar..
Sen İstediğini Söyle Ama Başkasına Söyletme Canım..

benim anlamadim niye kendini savunmuyor yok demiyor cekip gidiyor ben üzülürken 4 gündür dogru dürüst birsey yiyemiyorum onu düsünüp duruyorum insan hic mi düsünmez cekip gider birde acaba lar var acaba yine aldatimi beni nasil olsa bu bensiz yapamiyor mu diyor bilmiyorum hic bu kadar aci cekmedim ya bir konus benlen yok telefonlarimi da kaldirmiyor sadece ben mi bu kadar kendimi kaptirdim ona madem yalansa senin o insanlarlan daha ne isin var senin evliligini yikiyorlar daha ne geziyorsun onlarla dimi

canım benim allah yardımcın olsun, ne denirki, eşin evliliğin sorumluluğunu eş olmanın baba olmanın sorumluluğunu alamamışki, üstüne, hala bekar genç adam gibi yasıyor hayatın:20:ı anlattığına göre, keske dediğin gibi çevresinden kopa bilse düzelir belki, 10 senelik evliyim demissin,erkeğin erken yasta evlenmesi sonucundada böyle seyler oluyor,daha sonradan sapıtıyor. canım benim gercekten insallah aydınlığına çıkarsın hakkına hayırlısı olsun, çok üzüldüm, ne diyeceğimide bilemedim.:50: insallah eşin yanlışlarını fark eder.

ayril diyorum kendi kendime ayrilamiyorum da ne yapacagimi da bilmiyorum esyalarini almaya geldiginde acaba yine kal desem mi demesem i düzelirmi yoksa cekip gitmesine izin versemmi bilmiyorum cok caresizim ne akilli ne mantikli düsüne biliyorum pskologim de iyce bozuldu kalbim ariyor düsünme diyorum olmuyor yat uyu diyorum uyuyamiyorum düsünmekden deli olacam

ayril diyorum kendi kendime ayrilamiyorum da ne yapacagimi da bilmiyorum esyalarini almaya geldiginde acaba yine kal desem mi demesem i düzelirmi yoksa cekip gitmesine izin versemmi bilmiyorum cok caresizim ne akilli ne mantikli düsüne biliyorum pskologim de iyce bozuldu kalbim ariyor düsünme diyorum olmuyor yat uyu diyorum uyuyamiyorum düsünmekden deli olacam

istersen bi süre ara ver canım bırak, değerinizi anlasın, serbes bırak gitsin sende kafanı topla, anlıyorum, seviyosun 10 yıllık eşin ama şimdi kal dersen yine aynı seyler olacak ben buyum diyecek zaten sende kal diyerek, onu kabullenmiş oluyosun. bi süre kafanı topla, düşün tasın, onunda sevgisinden sizden kopup kopamıycandan emin ol, böyle yasayamassın evlliliğini.umarım hersey yoluna girer.

problem birazda orda benim ailem öyle seyi sevmiyor git gel git gel küstükmü cekip gidiyor ben dayanamiyorum onu geri cagriyorum bikere daha mi rezil olayim ailem daha bilmiyor yine gitti desem anem 1 ay konusmadi onlan beni üzüyor diye bu sefer beni de silecekler bi tarfdan hakklilar ama napim yarin is yerine gidip bi son kez konussam mi diye düsünüyorum :(( ay aglamakdan gözlerim sisdi cok caresizim yardim edin bana nolur kendim cözemiyorum artik

Arkadaşım durumuna çok üzüldüm ama bence sal gitsin gelirsede ver eşyalarını bir daha gelmesin ..Bunu söylesi kolay gibi düşünüyorsun belkide ama aksi olurda sen gitme dön evine dersen herzaman kapı açık nasıl olsa istediğimi yapayımda gelirim diye düşünebilir..Buna izin verme tavrını koy..Belki hemen değil ama seni kaybettiğini anlayınca pişman olacaktır...Çocuğunu düşünmüyor diyorsunya canım herkes doğurabilir ya da doğurtabilir fakat herkes anne baba olamaz senin eşinde baba olamayacak cinsten canım üzgünüm ...

dogru diyorsun kendimi daha nekadar kücük düsürecem gercekden sevse kendi gelir ben niye pesinden kosturuyorum ki ya birde kendime kiziyorum insan ayrilinca hep kendinde ariyor kabahati keske kapiyi acmam gidersen arkadaslarina demeseydim mi diye düsünmeden edemiyorum

problem birazda orda benim ailem öyle seyi sevmiyor git gel git gel küstükmü cekip gidiyor ben dayanamiyorum onu geri cagriyorum bikere daha mi rezil olayim ailem daha bilmiyor yine gitti desem anem 1 ay konusmadi onlan beni üzüyor diye bu sefer beni de silecekler bi tarfdan hakklilar ama napim yarin is yerine gidip bi son kez konussam mi diye düsünüyorum :(( ay aglamakdan gözlerim sisdi cok caresizim yardim edin bana nolur kendim cözemiyorum artik

anlıyorum seni canım ama, böylede olmazki, yıpranan sensin nereye kadar böyle, nasıl olsa alışmış, beyfendi geziyo tozuyor, eşi ne yapsa af ediyor çünkü evdeki kadının sevgisinden emin vazgecemiyceni eşinde biliyor. ama yapma nereye kadar dediğim gibi, yazık değilmi sana oğluna, bu ortamda nasıl büyüyor, her çocuk babasına düşkündür,ama acımıyormu o yavruya kaç gündür evede gelmiyormuş. biraz sakinleşmeye çalış böyle devam etmesi çok zor

biliyorum ben ailemi birakdim seviyorum diye kactim herkese rahmen hep direndim benimde hatalarim olmusdur belki düzelir diye bekledim bi süre iyi gidiyor sonra yine problem yine birsey cikiyor bana sucu buluyor son evin anahtarlarini verirken senin yüzünden oldu dedi aklimi karistirdi kendimi suclu hissetmemi sagladi

biliyorum ben ailemi birakdim seviyorum diye kactim herkese rahmen hep direndim benimde hatalarim olmusdur belki düzelir diye bekledim bi süre iyi gidiyor sonra yine problem yine birsey cikiyor bana sucu buluyor son evin anahtarlarini verirken senin yüzünden oldu dedi aklimi karistirdi kendimi suclu hissetmemi sagladi

canım benim seni nasıl nerden vuracağını biliyor, oda seni tanıdığı için kendini, suçlu hissetmeni istiyor. ama yapma düşme bırak gitsin inan böylasi daha iyi olacak senin için baksana sana yaptıklarına, bu kez kararlı olduğunu görsün taviz verme lütfen, kendi yaptıklarını gözü görmüyomu.

az önce o ortalidi karistiran kadin aradi beni yani esimin arkadasinin karisi kocasi demis senin yüzünden ayrildilar bugün agladi diye yaa demek ki umursamamaslik yapmiyor insan üzülmesse aglarmi hic yarin isyerine gittip getirecem onu bidaha da bana ders olsun 3 üncü sahiz lara bakmiycam dinlemiycem

ben dayanamiyorum iste insan cok sevince gurur kirkinlik kizkinlik hersey bitiyor birbirimizi kirmadan edemiyoruz ama ben onsuz duramiyorum ne yapayim cok seviyorum onu ben onunla yaslanmak istiyorum mutlu olmak istiyorum baska birsey istemiyorum ki

ben dayanamiyorum iste insan cok sevince gurur kirkinlik kizkinlik hersey bitiyor birbirimizi kirmadan edemiyoruz ama ben onsuz duramiyorum ne yapayim cok seviyorum onu ben onunla yaslanmak istiyorum mutlu olmak istiyorum baska birsey istemiyorum ki

canım karar tabi senin mutlu olabileceğine, herseyin düzeliceğine inanıyorsan ne ala karar senin yargılamak bize düşmez, ama bırak bari o dönsün gelsin sen niye almaya gidiyosun:20: tamam anlıyorum seni ama bukadarda taviz veme madem ağlayacak kadar umursuyo üzülüyor bırak kendi gelsin konussun önce senle, gurur yap demiyorum ama bukadarda üstüne düşme . sen gidince yine o haklı olacak hersey aynı olacak, bırak gelsin ozaman.

hakklisin hasretcigim de bende düsündüm ki kimse duymadan laf olmadan kendi aramisda haledelim diye bilmiyorum

Back
X