ben 10 senelik evliyim 4 yasinda bir oglum var benim kocam beni aldatti dedim bi kere hatta olabilir bir sans daha verdim ve bunun bi arkadas cevresi var düsmanimin basina vermesin bunlardan kopamiyor her türlü seye bu da onlarla birlikde giriyor 30 yasindaki adam daha kendini 17 gibi zanettiyor herhalde bunun arkadasinin karisi benim esime msj atmis tel. kaldirmassan herseyi karina söylerim diye bende bu kadinlan konusdum kocamin arkadasi karisina demis onun kocasi benden kötü 2 kadin aldi eve diye esime sordum ne yalanladi ne dogruladi. 2 Gün sonra arkadaslarimla buluscam dedi bende gitme eve katmam dedim hic dinlemedi o gün bugün 4 gün oldu gelmedi yani sanki ayrilmayi istiyor gibi ben burda aci cekiyorum cocugumu düsünüyorum ben ne diycem ona diye cünkü babasina cok düsgün insan hic cocugunu dahi özlemesmi geri cagirmayi bile düsündüm bugün is yerine gittim is yerinden izin almis yüzmeye gitmis arkadaslariyla insan hic mi üzülmez dün aradi esyalarimi alacam 5 dakika ya kadar hazirla diye gelmedi. bu benim ikinci evliliyim hep aman bozulmasin diye cabaladim durdum birde cok sevdim