- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam benim ki öyle basit bir aşk değil diKonunuzu bilmiyorum ama 2-3gün aglarsin sonra unutursun.
:) bu ne güzel bir teselli olmuş :)Titanic'te ki Rose bile evlenip torun torba sahibi olmuş. Zamanla unutursun.![]()
pişman değilim çünkü gerçekten sözde seviyordu özde değil ben bunu hissettiğim bu yüzden bitmişti kendimi yanlış anlattım burda normal değildim psikolojim aylardır alt üst olmuştu herkes beni kötü bildi çocuk kurtulmus dedi ama öyle değil di kadınlar kadının halinden anlamali kafam çok karışık ti tamam bitirdim ama üzülüyorum kendime boşuna değer verdiğim içn Ağlıyorum üzülüyorum da o beni üç gündür resmen aramadi mesaj da atmadi gerçi her yerden engelli ama olsun hiç mi sevmemis beni hiç mi
![]()
Unutmak istemiyorumTitanic'te ki Rose bile evlenip torun torba sahibi olmuş. Zamanla unutursun.![]()
Bilemiyorum çıkarsa da değişip çıkmasını istiyorum artıkBirkaç gün daha ağlarsın
Sonra kurtulursun merak etme
Bu adamları bu kadar şişirmeyin sonra kendilerini bir şey sanıp çıkıyorlar meydana !!!
Bilemiyorum çıkarsa da değişip çıkmasını istiyorum artık
Evet dayanamıyorum onsuzlugaSeni üzmüş bırakmış sen hala kabul edeceksin demek
Biz kadınlar gerçekten uslanmayız devam edin siz
Sizi üzmesi hoşunuza gidiyorsa dicek bir şey yok
Huylu huyundan vazgeçmez unutma 7 sinde neyse 70 'inde de aynıdır
Üç günde iki kilo annemde üzülüyor halimeUnutma. aci cek hayati kendine zehir et yemekten icmekten kesil deger cunku o adama
Hahaha degil mi ama :)Titanic'te ki Rose bile evlenip torun torba sahibi olmuş. Zamanla unutursun.![]()
Ozaman ölene kadar agla o adam evlensin cocuklari olsun sende hayati zehir et kendine ne diyeyim.Sanmam benim ki öyle basit bir aşk değil di
Mesaj attım ayrılmayalim dedimOzaman ölene kadar agla o adam evlensin cocuklari olsun sende hayati zehir et kendine ne diyeyim.
psikologa gitUnutmak istemiyorum