Neden olabilir ?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
Kizlar merhaba bu ay adet donemim cok degisik.normalde 13 unde olmam gerekirken 7 sinde oldum ve kahverengi akinti seklinde 1 gun surdu.onun haricinde hic bir adet belirtim yok goguslerim filan acimiyor normalde cok acirdi ve kasiklarimda agrirdi.hic biri olmadi.bu neden olabilir acaba.?

Evliysen hamile olabilirsin, belki lekelenme,yerleşme kanaması gibi bir şeydir.

her ay a yın 13 de mi oluyorsun arkadaşım mesela ben her ay 5 gün önce olurum bu ay atıyorum 20 sinde öbür ay 15 de olurum ve doktor da bunun normal oldugu söyledi.

doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
bağlantısı nedir bilemiyorum ama bu durum bende de olurdu hap kullanırken, belki de tesadüftür sadece.

her ay a yın 13 de mi oluyorsun arkadaşım mesela ben her ay 5 gün önce olurum bu ay atıyorum 20 sinde öbür ay 15 de olurum ve doktor da bunun normal oldugu söyledi.

hayır yani öyle olmuyo ama son zamanlarda bi düzenide yok 11 13 filan o şekilde oluyor her halukarda erken olmuş oluyorum yani

hayır yani öyle olmuyo ama son zamanlarda bi düzenide yok 11 13 filan o şekilde oluyor her halukarda erken olmuş oluyorum yani

miyom rahatsızlıgın olmasın arkadaşım eger miyom varsa o yüzden de erken olabilirsin bazen uzun süren kanamaların olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…