- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
Herkesin cocugu okulun ilk gunu aglarken ve kacarken ben okula kosarak ve hevesle gitmisim.Etrafta caliskan ornek ogrenci olarak bilindim.Ilk okul lise de boyle gecti.Sinava girecegim zaman ailem de hastalik ve olumden donme oldu.Iyi kazandim yine de.Universiteyi sabrederek bitirdim bolum zor ve arkadas bildiklerimin yuzunu safligimdan gorememisim.Universiteyi biterili 3.5 sene oldu issizim ve yalnizim. Ozelleri denedim binlerce yere CV gonderdim.Yuz yuze onlarca basvuru yaptim olmadi.
Kpssyi deneyeyim dedim ama yillarin verdigi yorgunluktan ve yuklenmeden kaldiramadim biraktim ve psikologa gittim.Butun yollar kapaninca surekli gecmisi dusunuyorum.Lise ve universiteyi bunu boyle yapsam olmazmiydi demekten kafayi yedim yicem.Ailemden biri de tekrar hastalik geciriyor.Sanki bir gunahi isledim de ceza cekiyorum.Iyi durust caliskan oldum hep ama sanki buyuk bir suc islemisim gibi hissediyorum.Insanlar guzel ve zeki oldugumu soyler herkes sasiriyor boyle olmama.Kendimi bildim bileli yalnizim.
Lutfen anlayisli ve iyi niyetli insanlardan yorum bekliyorum.
Kpssyi deneyeyim dedim ama yillarin verdigi yorgunluktan ve yuklenmeden kaldiramadim biraktim ve psikologa gittim.Butun yollar kapaninca surekli gecmisi dusunuyorum.Lise ve universiteyi bunu boyle yapsam olmazmiydi demekten kafayi yedim yicem.Ailemden biri de tekrar hastalik geciriyor.Sanki bir gunahi isledim de ceza cekiyorum.Iyi durust caliskan oldum hep ama sanki buyuk bir suc islemisim gibi hissediyorum.Insanlar guzel ve zeki oldugumu soyler herkes sasiriyor boyle olmama.Kendimi bildim bileli yalnizim.
Lutfen anlayisli ve iyi niyetli insanlardan yorum bekliyorum.