• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden olmadı?

öyle bir soru sordun ki şu an gözyaşlarımı zor tutuyorum . hiç beklemediğim bir soruydu.
ben nefret eikçe o başkasına ait olduğu halde nokta koyduğum sayfaya virgül atarak devam ediyor.
sevgi bende küllenmiş bir duygu ama o alevlendirioyr. her seferinde üzerine su dökmek bana kalıyor.
onda o gurur varken ben bir hiç oluyorum.

öyle bir soru sordun ki şu an gözyaşlarımı zor tutuyorum . hiç beklemediğim bir soruydu.
ben nefret eikçe o başkasına ait olduğu halde nokta koyduğum sayfaya virgül atarak devam ediyor.
sevgi bende küllenmiş bir duygu ama o alevlendirioyr. her seferinde üzerine su dökmek bana kalıyor.
onda o gurur varken ben bir hiç oluyorum.

çok özür dilerim seni üzdüğüm için...çok afedersin arkadaşım:14: büyük yalanlar söylemiş olmalı ki bu sevgiye rağmen bitmiş olsun:26:

yok tatlım sen üzmedin.tamamen benden kaynaklı şu anki aklım olsa böyle olmazdı. ben saf duygularımla ne kadar salak yerine konduğumu düşünüyorum sadece. keşke kıymetli değer bilen biri olsaydı da değseydi.
artık yaşanmışlıkların birer ders olduğunu düşünüyorum. başarılı olursam ne mutlu bana. çok üzüldüm. onun anlattığı yalanlarla kederlendim. bir hiç uğruna bittim. şu an kendimi yeniden donattım. inşallah bundan sonra aynı hatayı yapmam. kalbimin mantığımı ele geçirmesine izin vermem.

yok tatlım sen üzmedin.tamamen benden kaynaklı şu anki aklım olsa böyle olmazdı. ben saf duygularımla ne kadar salak yerine konduğumu düşünüyorum sadece. keşke kıymetli değer bilen biri olsaydı da değseydi.
artık yaşanmışlıkların birer ders olduğunu düşünüyorum. başarılı olursam ne mutlu bana. çok üzüldüm. onun anlattığı yalanlarla kederlendim. bir hiç uğruna bittim. şu an kendimi yeniden donattım. inşallah bundan sonra aynı hatayı yapmam. kalbimin mantığımı ele geçirmesine izin vermem.

yeni bi hayata başlamış olmana çok sevindim:38: inşallah kalplerimize hükmedebiliriz:14:

Oy portim konu acmis gene damar konular:40: niye olmadi biliyormusunuz kizlar ben seni herseyden cok seviyorum allah benim omrumu sanada versin diyen bir pislige inandgm icin.yaklasik 3 senemi verdim o benm icime dusen adam 2gunde artk olmuyor diyip cekip gitti . Onun icin annemi karsima aldim annem kac kere dedi ondan adam olmaz yok dedim anne beni seviyor .kac ay kus kaldim annemle degdimi hayir!. Simdi neredeyse 1sene olucak o kisi zerre umrumda degil ama cok pismanim onunla ciktigima hatirladikca kalbim sikisiyor kendime yazik ettim.ama ayrilgin bana getirdigi bir takim seyleri hala atlatamadim.ornegin hayatima birini alabilecekmiyim hic bilmiyorum sanki kimse istemeyecek beni gibi hissediyorum.bu beni tahmin edemeyecegim kadar cok etkiledi ozguvenimi kaybettigimi hissediyorum erkeklerle degil konusmak gozgoze bile gelemiyorum sanki kimse beni farketmiyor.. ama hepsi gececek biliyorum .tum yazimi aglayarak gecirdim hepsinin karsiligini Rabbim vericek insallah inaniyorum kimsenin ahi kimsede kalmazz :43::43:

Son düzenleme:
Oy portim konu acmis gene damar konular:40: niye olmadi biliyormusunuz kizlar ben seni herseyden cok seviyorum allah benim omrumu sanada versin diyen bir pislige inandgm icin.yaklasik 3 senemi verdim o benm icime dusen adam 2gunde artk olmuyor diyip cekip gitti . Onun icin annemi karsima aldim annem kac kere dedi ondan adam olmaz yok dedim anne beni seviyor .kac ay kus kaldim annemle degdimi hayir!. Simdi neredeyse 1sene olucak o kisi zerre umrumda degil ama cok pismanim onunla ciktigima hatirladikca kalbim sikisiyor kendime yazik ettim.ama ayrilgin bana getirdigi bir takim seyleri hala atlatamadim.ornegin hayatima birini alabilecekmiyim hic bilmiyorum sanki kimse istemeyecek beni gibi hissediyorum.bu beni tahmin edemeyecegim kadar cok etkiledi ozguvenimi kaybettigimi hissediyorum erkeklerle degil konusmak gozgoze bile gelemiyorum sanki kimse beni farketmiyor.. ama hepsi gececek biliyorum .tum yazimi aglayarak gecirdim hepsinin karsiligini Rabbim vericek insallah inaniyorum kimsenin ahi kimsede kalmazz :43::43:

porti damar damar üstüne zaten :9: kalbin niye sıkışacakmışş benimm canım çayımm:44::44: güzel günler de oldu sonuçta.. boşver yaşandı bitti. demekki kaderine yazılan o değilmiş:6: canımmm benımmm :38: tabii ki hepsi geçecek:34:

bu isler belli olmuyorki tam kavustum sanıyorsun bi bakıyorsun yine ayrısın:31: ama insan bir kere sevdigi insanı unutamıyor içine işlemisse ordan cıkarıp atmak imkansız ne yazıkki ona hissettigin duyguları arıyorsun karsına cıkanlarda

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
Can YÜCEL

Cok sevmistim onu , ama olmayinca olmyor o sevemedi ...

Kendimi bile yalanlarima inandirmistim o kadar kötüydü yani ...

Ama simdi kendime söz verdim ve iyiki bunu tutabiliyorum.
Unutmak istiyorsan ona bamamak en iyisi daha cabuk alisiliyor cok zor olsada yok gibi yapacaksin en iyisi :43:...

Olmayınca olmuyor onu anladık, beni oldu zannettiğim olmamışlar mahvetti.

bu isler belli olmuyorki tam kavustum sanıyorsun bi bakıyorsun yine ayrısın:31: ama insan bir kere sevdigi insanı unutamıyor içine işlemisse ordan cıkarıp atmak imkansız ne yazıkki ona hissettigin duyguları arıyorsun karsına cıkanlarda

unutulmuyor cidden:43:

Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
Can YÜCEL

elimden gelenin milyonlarca kat fazlasını yaptımmm:14:

Cok sevmistim onu , ama olmayinca olmyor o sevemedi ...

Kendimi bile yalanlarima inandirmistim o kadar kötüydü yani ...

Ama simdi kendime söz verdim ve iyiki bunu tutabiliyorum.
Unutmak istiyorsan ona bamamak en iyisi daha cabuk alisiliyor cok zor olsada yok gibi yapacaksin en iyisi :43:...

bakmazsan yüzüne, duymazsan sesini unutuyorsun evet.. tahmin edebileceğinden daha çok..

Olmayınca olmuyor onu anladık, beni oldu zannettiğim olmamışlar mahvetti.

:5:

Onda da tek tesellin sanırım geç olmadan olmadığını farketmendir..

kullanıcı adına bayıldım :23: olmadığını fark ettiğimde geç değildi ama onsuz da yapabileceğimi fark ettiğimde toparlanmak için çok geçti:ssz:

yeni hikayeler bekliyorum :25:

Hayatıma aldığım ilk insandı ki gerçekten sevmesem asla beraber olmazdım.Çünkü o güne kadar hep ikili ilişkilerden kendimi sakınmıştım.Eğer biri olacksa buna değmeli diye düşünüyordum.Hata etmişim ,büyük konuşmuşum.7 ay ı tamamladık ama kavga,gürültülerle.Ben onun dürüst ,bana karşı açık olduğunu düşünürken o eski sevgilisinin ona hala mesaj atıp aradığını söylememişti.Bir de üstüne yalan söyledi " Sadece 1 kere mesaj attı diye.." Sustum. Güya etrafıma bakmışım (millete iş atıyorum sanki ) diye demediği laf kalmadı.Yine sustum.Son 2,5 ay hiç yüzyüze görüşemedik.Onun işi gücü borçları vardı.Bizim cenazemiz vardı aynı şehirde bulunamadık.Istanbula dönünde buluşalım dedim her defasında "bakarız" diye erteledi.Kafama koymuştum artık ayrılığı çünkü sevmedğni hissedyrdum (tamam belki kafası doluydu borçları vardı ama insan sevdiği insana böyle davranmazdı) , belli ettim.Son kez de olsa buluşp yüz yüze konuşalım diye.Yine ertelyp durdu (yok çok yorgunmuş,kafasını toplayamıyormuş,anlayış beklyrmuş benden..).Bi gece tutamadım kendimi aradım .Bağırdı ,çağırdı,küfretti sonra da yarın sizin ordaym şu saatte diyip kapadı.Yarın oldu ne gelen , ne giden.Aramadı da , sormadı da.Ben de mesajla bitirdim.Cevap bile vermedi .8 gün geçti hala ses seda yok.Arkadaşıma yaptıklarının yanlış olduğundan ,aklında hiç bir zaman ayrılık fıkrının olmadğdan , Kafasının çok dolu olduğundan bahsetmiş.Güya beni karşısına da alıp konuşacakmış...Tabii olanlardan sonra ben istersem . Allah sabrını veriyor ,varlığına nasıl alıştıysam yokluğuna da alışıyorm

İlk aşkımdı diyebilirim onun için deliler gibi sevdim altı yıl peşini bırakmadım.Önceleri platonikti aşkım onun haberi yoktu sonraları öğrendi.Ondan vazgeçmem için de türlü türlü oyunlar oynadı ama gönül bu ya işte bir kere sevdi ya oyunu mu görür gözü sevmeye devam eder.Tam da böyle oldu.Ağladığım geceleri,mutsuzluğumu,olsun diye çabaladığım günleri,belki de hepsi boşa geçen günlerimdi ama yine de çabalamaktan asla vazgeçmedim çünkü çok sevdim ben onu.Karşılığında ne değerimi bildi ne de mutlu etmek için çabaladı.Sadece soğuk bir insan oldu üzdü ağlattı ve hayatımı mahvetti.Tam unuttum diyordum karar veriyordum üzülmemek için kendime söz veriyordum ki karşıma çıkıyordu.Devam ediyordu tekrar mutsuzluğum.Bir gün artık tamam dedim canıma tak etti ve unuttum.Yıllar sonra karşıma çıktı ve seviyorum dedi.İnsan unutmaya karar verince istediği kadar seviyorum desin bir daha geriye bakmıyormuş kabul etmedim pişman mıyım asla.Zamanında anlayamadığım için unutmadığım için pişmanım sadece.Keşke zamanında unutsaydım dedim hiç tanımasaydım dedim diyorum da halen.Kimseye kendinden fazla değer vermeyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim.Hak edene de hak ettiğin kadar değer vereceksin ötesi de yok yani.

Hayatıma aldığım ilk insandı ki gerçekten sevmesem asla beraber olmazdım.Çünkü o güne kadar hep ikili ilişkilerden kendimi sakınmıştım.Eğer biri olacksa buna değmeli diye düşünüyordum.Hata etmişim ,büyük konuşmuşum.7 ay ı tamamladık ama kavga,gürültülerle.Ben onun dürüst ,bana karşı açık olduğunu düşünürken o eski sevgilisinin ona hala mesaj atıp aradığını söylememişti.Bir de üstüne yalan söyledi " Sadece 1 kere mesaj attı diye.." Sustum. Güya etrafıma bakmışım (millete iş atıyorum sanki ) diye demediği laf kalmadı.Yine sustum.Son 2,5 ay hiç yüzyüze görüşemedik.Onun işi gücü borçları vardı.Bizim cenazemiz vardı aynı şehirde bulunamadık.Istanbula dönünde buluşalım dedim her defasında "bakarız" diye erteledi.Kafama koymuştum artık ayrılığı çünkü sevmedğni hissedyrdum (tamam belki kafası doluydu borçları vardı ama insan sevdiği insana böyle davranmazdı) , belli ettim.Son kez de olsa buluşp yüz yüze konuşalım diye.Yine ertelyp durdu (yok çok yorgunmuş,kafasını toplayamıyormuş,anlayış beklyrmuş benden..).Bi gece tutamadım kendimi aradım .Bağırdı ,çağırdı,küfretti sonra da yarın sizin ordaym şu saatte diyip kapadı.Yarın oldu ne gelen , ne giden.Aramadı da , sormadı da.Ben de mesajla bitirdim.Cevap bile vermedi .8 gün geçti hala ses seda yok.Arkadaşıma yaptıklarının yanlış olduğundan ,aklında hiç bir zaman ayrılık fıkrının olmadğdan , Kafasının çok dolu olduğundan bahsetmiş.Güya beni karşısına da alıp konuşacakmış...Tabii olanlardan sonra ben istersem . Allah sabrını veriyor ,varlığına nasıl alıştıysam yokluğuna da alışıyorm

Senin yaşadıklarının hemen hemen aynısınıda ben yaşadım. 1,5 yılımı verdim hep kavga gürültü. 1 haftamız güzel geçmezdi, bazen onun yüzünden bazen de benim.. Ama suççlu hep ben olurdum üste çıkan o. Haftada 1 gün buluşurduk ben az derdim o kendine zaman ayırmak ısterdı, ayrılmak ısterdı salak gibi bırakmazdım en sonunda tamam git dedim.. Şimdi bana söylediği şey salaklığımıza bitti herşey ben seni unutamıyorum. Yazma artık arama diyorum, bir zamanlar yazmam için gözümün içine bakardın geceleri beklerdin sana mesaj atayımda uyumayım diye diyor.. Ama unutuluyo ben şimdi o 1,5 yıla acımıyorum bile.. ayrılığımız daha çok taze ama yaşadıklarımız beni cok sıkmıştı.. İnsanoğlu herseye alışıyor. Salla gitsin..

Hayatımda kimseyi böylesine sevmedim. Aşk acısız olmazmış. Benimkinde bir hayli var bu ayrılık beni çok yordu. Bitap düştüm ama hala bir yol bir açık kapı arıyorum. Ne yapsam ucu nereye gider diye düşünüyorum gururumdan değil üstüne gidersem benden hepten koparsa ? ya ondan vazgeçmem için bana dediği gibi başkalarıyla sahte mutluluk pozları verirse ? Ama elimden geleni sonuna kadar yapmazsam gece içim rahat uyuyamayacağım. En azından ben elimden geleni yaptım olmadı diyebilmek istiyorum. Belki çok acı çekeceğim ama içimde ufacık bir umut ışığı varken onu takip etmeliyim...

Back
X