Neden olmuyor bir türlü.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kendımı bugun ve hergecen gun daha sıkıntılı agrasif hissediyorum arkadaşlar. sevgılım var henüz bir iş bulamadı 27 yasımdayım artık evlenmek bir aile kurmak istiyorum ama neden olmuyor neden bende yuva kurmak istiyorum ama neden hep aksilik oluyo evlenemiyorum kendimi çok kötü hıssediyorum hep sinirliyim hep gerginim etrafımdakileri kırıyorum.bununda farkında olarak ama engel olamıyorum.iş yerınde bıle kendımı cok kötü hissediyorum.etrafımda herkez evleniyor.ben evlenemiyorum.okuyan bazıları evlenmek herseymı senin için dıyicek ama bir yuva kurmak istiyorum yarabbim bana bunu ne zaman nasip edecek

Geç olsun güç olmasın arkadaşım.:teselli:
Evlilik çok güzel ama samanlık seyran olmaz malesef.
İşsizlik o kadar büyük sorun ki memlekette herkesi kırıp geçiyor.En azından senin bir işin var,Allahın izni ile inşallah sevdiğinde iş bulurda sağlıkla huzurla herşeyinizi halleder evlenirsiniz.

Sadece iş bulmakla olay bitseydi kolaydı aslında...
Moral bozmak değil amacım sadece gerçekçi olmanızı isterim..
Ev kiralamak ya da satın almak,eşyalar,nişan,düğün masrafları vs. vs.
Bence sakin olun,inşallah hakkınızda hayırlı olur..
Siz işinize gücünüze bakın,kendinizi geliştirin. Erkek arkadaşınız zaten çalışkan bir adamsa bunların hepsi gerçekleşir,ama yok baktınız olmuyor karşınıza size uygun biri çıkar inşallah!

Sizi çok iyi anlıyorum..
İlla evlenme takıntısı değil bu, hiç öyle düşünmeyin.
Bende 1 yıldır bunu mücadelesini veriyorum...
Çabalamaktan ve dua etmekten başka çare bulamıyorum...
Eğer kimseye muhtaç olmadan birşeyler olsun istiyorsak sabırla bekleyip mücadele edeceğiz..:teselli:

Önce biraz sakin olun,rahatlayın,herkesin yaşaması gereken kaderi vardır,zamanı gelmemiştir henüz babaannem der ki"vakitsiz gül açılmaz gül zamana bağlıdır"der her zaman..Önemsemeyin bunları önemli olan sağlığınız yerinde di mi şükredin.sağlık oldukça herşey yerine gelir...

etrafımda yuva kurmus ınsanları gorunce böle guzellıklerı yasamak ıstıyorum.evlat sahıbı olmak ıstyorum hep bıseylerı beklıyorum buda benı gerıyor

olur insallah
ama hayallerinize yakin bir es adayi secmelisiniz sanirim

sizi çok iyi anlıyorum eşimle 3 yıl nişanlı kaldık 3 yıl iş bulamadı buldukları evlenmemiz için yeterli olmadı onun öncesinde de 5 yıllık birlikteliğimiz vardı çok zor beklemek sevipte evlenmek isteyen insan için elbet ama arkadaşlarında dediği gibi sadece işle bitse keşke annem babam olmasa katkıları olmasa nasıl yapardık düşünüyorum da çok zor olurdu evlenip huzur bulamazdık heralde onların katkılarıyla yuvamızı huzurla kurabildik beklemek lazım isyan etmemek böyle durumlarda

Hayatınızda biri var yasınızda uygun tabiki bir yuva kurmak isteyeceksiniz.İs gercekten cok önemli bir sorun.İnsallah en yakın zamanda arkadasınız is bulur.:kahve:

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X