Mutfak Püf Noktaları neden olmuyor neden neden neden?

gelincik53

canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
1.690
1
116
Rize
yaa kızlar size bi sorum olacak..bekarken annemin evinde normal tubo fırında milföyden börekler harika şişerdi güzel olurdu yani evlendim şimdi bosch un gömme fırınını kullanıyorum bi türlü milföylerim kabarmıo fırınımda..neden kızlar ya hem turbo bölümünü yakıp denedim hemde al üst yakıp denedim yok gene olmadı ..gömme fırında başka hangi yöntemle pişircem bunları ben yaaa..

sevgili rizeli hemşerim annemde bana hediye almıştı evime ama çok kötü oluyodu her pişirdiğim kekin ya altı ya üstü yanıyodu milföyler birden şişip sonra sönüyodu ve geçen hafta luxellin turbo börekçi fırını aldım sonuç mükemmel.yani demek istediğim fırındandır o sorunolumunekankayizsmile

öylemi canım yaaa ee nolcek şimdi benim yeni fırın almaya yerim yokki ..onca para ödüoz gömmelere ankastrelere sonuca bak yaaa..üzüldüm şimdi..keklerimde filan bi sorun olmadı ama hemşom yaaa..

valla benimde yoktu yerim kendi evimi kiraya verirken yarı eşyalı verdim .şimdi lojmandayım burda herşeyin uygunu ve ufağını alıyorum inan kendi evime yaptığım masrafa acıyorum hiçmiş yanii.hep en güzeli olsun diye uğraşıyoruz maddi manevi geri tepincede hayalkırıklığı oluyo.neyse hemşerim canın sağolsun diğerleri iyi pişiyosa milföyü de pişirmezsin olur biter.olumunekankayizsmile

Haçan paçiler, firundandur kabarmamasi.

Gelincik sıkma canını, kabarmayıversin nolcek allasenolumunekankayizsmile

fırın ısınmaya yakınken versenız milfyleri sonuc yine aynı mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…