Neden olmuyor :(

cicekseverbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
5
9
1
32
Kızlar merhaba ben 8 aydır bebeğim olsun istiyorum. Bundan bi 4 ay önce hormon testi verdim. Yalnızca tsh yüksek çıktı. Diğer değerler normaldi. Doktor vajinal muayene de yaptı yumurtalıklarında bi sıkıntı yok dedi. 4 aydır ilaç kullanıyorum. Geçen ay tsh 2 nin altına düştü çok şükür. 2 aydır çok ümitleniyorum değerlerim düzeldi bu defa olacak diye ama yine olmuyor. Moralim çok bozuk. Bu durum normal mi yoksa tekrar bi kadın doğum doktoruna görüneyim mi

2 yıl oldu olmuyor

Vardır onunda vakti zamanı kafana çok takarsan emin ol olmuyor ilk gebeliğimi evliliğimin 2ci ayında kaldım ama maalesef sağlıksız oldu düşük yaptım, 1 sene olmadı uğraştım ovulasyon testi vs temmuz ayında yapmadım ovulasyon dedim artık oluruna bırakalım kilo verem şeker var duzenr sokam o ay 3 kez ilişki oldu son ilişkim de hamile kaldım geç döllenme oldu supriz oldu yani demem o ki önce hayirlisi çok düşünmeyin kafanıza takmayin

Çok kafaya takmayın desenizde takılıyor insanın kafasına ben uyuyamıyorum doğru düzgün hep aklıma geliyor

Çok kafaya takmayın desenizde takılıyor insanın kafasına ben uyuyamıyorum doğru düzgün hep aklıma geliyor
Pcosum ve bebeğim olmaz diyordum evlenirken bile eşime durumu izah ettim benim sıkıntım var vs vs sonuç düşünmedim anda oldu zor bir durum kafaya takmamak bu kadar denli uykunu bile bölüyosa bence bir Dr gorunmelisin kendi kendine blokaj koyuyorsun farkında olmadan o yüzden önce sakinleşmek lazım akışına bırakmak lazım ilk gebeliğim de ovulasyon ile oldu ama değerlendirme yapamadım kendimce ve saldım artık olmaz gün geçti dedin kaldım 1 sene uğraştım eşimle kavga ettim çocuk istemiyorsun sen yumurtlama dönemim kaçıyor şu bu aklında yokken kaldım bunu yapin farklı göreceksiniz

Şöyle bi şey ben de 2 yıllık evliyim pcos kist ya da başka bi şeyim yok fakat. 2 yıldır diş yaptırdığım için beklemek zorunda kaldık biz de bu ay ilk defa denedik yumurtlama günümü değerlendirdim benim için çok büyük bi olay bu ve pek bilgim yoktu çok araştırdım 1 haftadır geceleri de aklıma geliyor başımı yastığa koyunca bi tuhaf oldum. Stres yapmayım diyorum ama çok istediğim için de ya tutunmazsa bi sıkıntı varsa kimyasal ya da dış gebelik olursam diye beynimi kemiriyorum

Hsg çektirdin mı bide eşin test verdi mi belki başka bir problem vardir ?

Herşey Allah'tan bunları düşünmekle kendini strese sokarsın en büyük etken stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…