Neden oluyor bunlar ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevdiqimsin

nefret ediyorum senden hayat
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
153
11
318
Arkadaslar / kizlar simdiden tesekkur ederim..

Aglayarak bu derdimi paylasiyorum

annemle bu gun kavga ettik ve kalbimi cok kirdi annem cok zor bir insan.. Annem babam bosanmis ve annemle kaliyorum.. annem sevgisini cocuklarina karsi hic gostermez ve herkesi kiriyor laflari cok agir kusurlarimizi yuzumuze vuruyor. Ablam mesela buzdolabi biraz boz olsa iste cimri ne bir sebze ne birsey var diyor hep kufuk sebze kaliyor buzdolabinda diyor.
Ablalari hakkindada hep agir laflar eder iste bu eskiden boyleydi cok cimriydi bu hic utanmazdi falan. Iste babanin ablasi bir .... (kotu birsey)

yani anliyorum onu oda cok cekti ama bana iyi bir ornek olsun biraz gercekten sanki ben onun annesiyim

Kisacasi kavgali biri ve laflari cok agir.. biraz zor durumdayiz yani annem fazlasiyla alisveris yapar ve sonunu hic
dusunmez.. ben hep ayarliyorum para konusunu ona gore nekadar harcayabiliriz diye bakiyorum, cunku kendisi
hic bilmez boyle isleri bana hep para cek alisveris yapalim diyor ama kira icin veya baska mecburen ayda odedigimiz
seyler icin hic para ayirmaz. Sonra o fazlasiyla para harcadiginda zor duruma giriyoruz baskalarindan borc aliyoruz..

Bu aydada cok para harcadigi icin para yetmedi. Ikide bir bana soruyorki para girdimi bankama gunde en az 5 kere sorar
hayir anne daha yok dedim ve girsede sana zaten birsey kalmaz. Bu ay az para harcayalim dedim ozaman gelecek ay rahat oluruz.
hayir alsiveris lazim falan diyor. Neyse bunu bosverdim.

Dun baktim buzdolabi bos yani alisveris gerekiyordu gittim kendi paramla ona gizlice aldim dedimki surpriz olsun neyse goturdum
ne bir tesekkur ne bir gulucuk.. Cok zoruma gitti bosverdim.. Bugunde bu sabah yine sordu param girdimi diye
dedim anne ben dun aldim ya birseyler idare edelim hayir o kime yetecek bugunluge yeter sadece dedi bukadar az hicbirsey baya yok diyor ve cok zoruma gitti bu.

Dedimki anne neden oyle diyorsun bazilari hic bulamiyorlar (buzdolabi doluydu) hayir hayir hayir diyor. Ozaman oyle dediginde kendimi tutamadim bagirdim biraz kavga ettik.. Neyse daha sonra para cektim yine
gidip gereken sebze falan almaz cok sacma seyler alir pizza gibi yani idare etmeyi bilmiyor kalbimi kiriyor saygisiz diyor bana insanlar neler aliyor bizim aldigimiza bak neye yetecek ne pisirecegim bugun falan. Dunde dukkana gittim ya diyor iste nasil olsa sen rahatca gezdin banada lazim diyor (sanki keyfimden gezmisim halbuki ev icin gide aldim) (resmen kiskaniyor beni ) Annem hic idare etmeyi bilmiyor artik yetti cok deliriyorum inan psikolojim yavas yavas cokuyor cok zor bir insan arabamizda yok babamin umrunda hic degiliz zaten herseyi yuruyerek veya bisikletimle hallediyorum..

Cok sorumluluk var ustumde ve bu beni gercekten yavas yavas bitiriyor cok agir birsey ben bu genc yasimda eve bakiyorum Kiz basima herseyi tek basima yapiyorum annemde hic anlayis gostermiyor hic bana destek vermedi

Sanirim annen hayatindaki boslugu alisverisle kapatiyor

Ne desemki

Allah sabir versin sana

Yasin kac bilmem ama sabret

Insallah rabbim sana guzel bir yuva verir

Sen iyi bir anne olursun cocuklarina

Sanirim annen hayatindaki boslugu alisverisle kapatiyor

Ne desemki

Allah sabir versin sana

Yasin kac bilmem ama sabret

Insallah rabbim sana guzel bir yuva verir

Sen iyi bir anne olursun cocuklarina

Allah razi olsun amin cok tesekkur ederim
herhalde oyle olan bana oluyor gercekten cok uzgunum dusunuyorum bazen ben nerde hata yaptim diye
ama sadece benimle degil herkese agir laflar eder bana zaten dis gorunusum hakkimdada agir laflar etti

Son düzenleme:
Bu kadar rahatlık fazla tabi. İnsanın kendi annesi bile olsa katlanması zor oluyor maalesef. Acaba psikolojik sorunları mı var? Allah yardımcın olsun...

Bu kadar rahatlık fazla tabi. İnsanın kendi annesi bile olsa katlanması zor oluyor maalesef. Acaba psikolojik sorunları mı var? Allah yardımcın olsun...

Evet zorki zor annem diyorum yazik diyorum ama bazen insanin ici okadar doluyorki ve insan patliyor evet psikolojik sorunlari var ikide bir baska insanlarla alay geciriyor yanimda ablami yada ailesini kotuluyor hic zaten gurur duymadi benimle Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…