Neden onu rüyamda görüyorum?

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Anlamadigim birsey var. Bundan bir kac sene önce biri beni calisirken gördü ve begendigini söyledi. Tesadüfen kuzenimin arkadasi cikti ve kuzenim sayesinde tanistik, ben aslinda istemiyordum fakat kuzenim beni bu konuda biraz zorladi bende tamam nolacak tanisalim dedim.
Kendisi iyi biri fakat tam olarak ne istedigini bilmiyor, hic bana göre degildi. Biz konusmayi kestik, hic birsey demeden. Kuzenime bana göre bir kadin degil, cok cekingen demis. Bir yil gecti, ben numarasini silmistim tabiki o silmemis bana mesaj atti helallik istedi. Uzatmak istemedim olan olmus dedim ve öylece kaldi. Bir kac ay sonra instagram da hikayelerimi izlemeye basladi fotograflarimi begendi. Dayanamadim yazdim amacin ne senin dedim, arkadas degil miyiz falan filan saymaya basladi bende öyle birsey yok dedim konuyu kapattim hesabimi da sildim zaten ondan sonra hic yazmadi.
Suan 3 senelik bir iliskim var, hersey cok güzel cok sükür fakat o seneler önce konustugum kisiyi sürekli rüyamda görüyorum. Aklimin ucunden bile gecmiyor fakat yine durmadan rüyalarimda görüyorum ve anlam veremiyorum, rüyalarimda onu hep sıkıntılı görüyorum, bir derdi varmis gibi ama gercekten anlamiyorum. Sizce bu durum normal mi? Beni gercekten cok rahatsiz ediyor

Ya bilinçaltıdır ya da helallik istemiş ya senden sıkıntısı ondandır. Boşver.
Hakkimi helal etmistim zaten bi daha beni rahatsiz etmesin diye ama son zamanlarda bu rüyalar cogaldi, cok tuhafima gidiyor

Takmayın olabilir yani alt tarafı birkaç kere görüşmüşsünüz size zarar mı verdi, nişan mı bozdu, nikah masasında mı bıraktı da helallik istedi ben onu da anlamadım bilinçaltı tamamen yani demek bir şekilde aklınıza geliyor burada konu açıp neden acaba demeniz bile onu aklınıza getirip merak ettiğinizi göstermiyor mu?

Takmayın olabilir yani alt tarafı birkaç kere görüşmüşsünüz size zarar mı verdi, nişan mı bozdu, nikah masasında mı bıraktı da helallik istedi ben onu da anlamadım bilinçaltı tamamen yani demek bir şekilde aklınıza geliyor burada konu açıp neden acaba demeniz bile onu aklınıza getirip merak ettiğinizi göstermiyor mu?

Aynen öyle aramizda bisey yoktu sadece 2 ay konustuk olmadi, onun hellalik istemesi galiba bana bisey demeden konusmayi kesmesi, ne aradi ne yazdi öylece kaldi, bana hic birsey demedi. Dedigim gibi aklima bile gelmiyor, onu neden rüyamda gördügümü merak ediyorum sadece

Bi ara ben de sürekli liseden bi arkadaşımı görüyordum rüyamda. Eski sevgilim ya da hoşlandığım/görüştüğüm biri değildi, sadece 1 sene boyunca sıra arkadaşımdı. Aylarca rüyamda görüp durdum o çocuğu. Hatta merak edip sosyal medyadan bulmaya çalıştım ama bulamadım. Bi süre sonra da intihar ettiğini ve ne yazık ki kurtarılamadığını öğrendim. Öğrendikten sonra da bir daha hiç rüyama girmedi.

O kişi de belki zamanında seni kırdığı için vicdan azabı çekiyordur ya da bambaşka bir nedenden zor durumdadır ve sana malum oluyordur bu durum. Bilemeyiz.

Aynı şey bende de sürekli eski erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum sürekli gözleri dolu sıkıntılı yüzü asık görüyorum hep ağlıyor gibi 3 aydır her gün insan rüyasında görür mü ? Çok can sıkıcı bir durum gerçekten

Bi ara ben de sürekli liseden bi arkadaşımı görüyordum rüyamda. Eski sevgilim ya da hoşlandığım/görüştüğüm biri değildi, sadece 1 sene boyunca sıra arkadaşımdı. Aylarca rüyamda görüp durdum o çocuğu. Hatta merak edip sosyal medyadan bulmaya çalıştım ama bulamadım. Bi süre sonra da intihar ettiğini ve ne yazık ki kurtarılamadığını öğrendim. Öğrendikten sonra da bir daha hiç rüyama girmedi.

O kişi de belki zamanında seni kırdığı için vicdan azabı çekiyordur ya da bambaşka bir nedenden zor durumdadır ve sana malum oluyordur bu durum. Bilemeyiz.
Okurken icim tuhaf oldu... Allah affetsin

Aynı şey bende de sürekli eski erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum sürekli gözleri dolu sıkıntılı yüzü asık görüyorum hep ağlıyor gibi 3 aydır her gün insan rüyasında görür mü ? Çok can sıkıcı bir durum gerçekten
Gercekten cok can sıkıcı bir durum ve anlam veremiyorum. Hala görüyor musun onu rüyanda?

Gercekten cok can sıkıcı bir durum ve anlam veremiyorum. Hala görüyor musun onu rüyanda?
Evet her akşam görüyorum sürekli gözleri dolu yani ağlarken insanların gözleri dolar ya aynen öyle ... sürekli yüzü asık mutsuz düşünceli görüyorum bazen çok aşırı kilolu görüyorum bazen saçlarının döküldüğünü görüyorum her akşam her akşam görmek artık beni çok sıktı

Evet her akşam görüyorum sürekli gözleri dolu yani ağlarken insanların gözleri dolar ya aynen öyle ... sürekli yüzü asık mutsuz düşünceli görüyorum bazen çok aşırı kilolu görüyorum bazen saçlarının döküldüğünü görüyorum her akşam her akşam görmek artık beni çok sıktı
Elbet bir anlami vardir insan öylesine hergün rüyasinda görür mü? Peki konusmayi düsündün mü hic?

Elbet bir anlami vardir insan öylesine hergün rüyasinda görür mü? Peki konusmayi düsündün mü hic?
Niye konuşucam ki ayrılmışım bitmiş gitmiş ben ona hakkımı helal etmiyorum belki onunla alakalıdır belki bilinç altıdır bilmiyorum ama gerçekten sabah mutsuz uyanmama sebep oluyor

Niye konuşucam ki ayrılmışım bitmiş gitmiş ben ona hakkımı helal etmiyorum belki onunla alakalıdır belki bilinç altıdır bilmiyorum ama gerçekten sabah mutsuz uyanmama sebep oluyor
Kesin ondandir... haklisin tabiki bende konusmak istemem. Insallah bu rüyalar bir son bulur dedigin gibi sabah öyle uyanmak cok sinir bozucu

Back
X