Canim avrupada sadece vajinal muayene var ne korkuyon alıştık biz bence kendini rahat bırak cesaretli olVajinal muayene korkutuyor beni
Prezervatifle korunuyoruz
Muayene ye 6 ayda 1 kesinlikle gitmen lazim o zaman derdini anlatırsn stres yapma lütfen birde rahat ol vajinalmuayeneye alış.Belki ilerde Vajinadan operasyon bile geçirirsinBiraz daha bekleyip mecburen gideceğim zaten doktora
Belki yirtilmistir ama çok az ihtimal olabilir 1 ayı geçebilir belki kisttir normalde kist çok kanama yapar ama polikistik deolabilirsn muayene şart.Bir ayı geçti işte benimo yüzden endişelendim.
Prezervatifle korunuyoruz hamile olma ihtimalim var mıdır?
Korkacak bir sey yok. Penisin yarisi kadar bir ultrason çubuğu var. Ya hamileyseniz? Korkunun ecele faydasi var mi? 18 gün beklemek sorumsuzluktan baska bir sey degil. Ya dış gebelik olsa, ya tüplerinize bir sey olsa?Vajinal muayene korkutuyor beni
Prezervatifle korunuyoruz
İhtimal var gebelik testi yaptınız mı. Bir de vajinal muayeneden korkmayın. İlişkiye girebiliyorsanız muayeneyi de rahatlıkla yaptırırsınız. Hem birkaç dakikalık bir şey ertelemeyin gidin bence.Bir ayı geçti işte benimo yüzden endişelendim.
Prezervatifle korunuyoruz hamile olma ihtimalim var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?