Neden regli olamıyorum? 😟

Vanessa_

“Yaşamak öyle büyük bir hayal kırıklığı ki!”
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
148
109
103
29
Merhaba, en son reglimden 10 gün sonra (yumurtlama günümdü) 3 gün lekenme tarzı bir şey oldu, neden oldu anlayamadım.
Daha sonra gelmesi gereken gününde reglim gelmedi. Yaklaşık 18 gün geçti hala yok.
Neden olmamış olabilir, doktora gitmeye de çekiniyorum.
(Evliyim ve korunuyorum.)

Hap kullanipta bittikten sonra 7 gun içmeyin bence hap içmeyin esin korusun hap sagliksiz

Vajinal muayene korkutuyor beni
Prezervatifle korunuyoruz

Biraz daha bekleyip mecburen gideceğim zaten doktora

Bir ayı geçti işte benim o yüzden endişelendim.
Prezervatifle korunuyoruz hamile olma ihtimalim var mıdır?

Belki yirtilmistir ama çok az ihtimal olabilir 1 ayı geçebilir belki kisttir normalde kist çok kanama yapar ama polikistik deolabilirsn muayene şart.

Vajinal muayene korkutuyor beni
Prezervatifle korunuyoruz
Korkacak bir sey yok. Penisin yarisi kadar bir ultrason çubuğu var. Ya hamileyseniz? Korkunun ecele faydasi var mi? 18 gün beklemek sorumsuzluktan baska bir sey degil. Ya dış gebelik olsa, ya tüplerinize bir sey olsa?

İhtimal var gebelik testi yaptınız mı. Bir de vajinal muayeneden korkmayın. İlişkiye girebiliyorsanız muayeneyi de rahatlıkla yaptırırsınız. Hem birkaç dakikalık bir şey ertelemeyin gidin bence.

Teşekürler ederim

Haklısınız..

Test yapmadım ama acile gidip kan vermeyi düşünüyorum. Sonuca göre de doktora gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…