• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden seven kaybediyor...?

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
biz 9 aydır çıkıoruz...
bizim uzun zamandır problemlerimizvardı.artık ne yapsam elime dolanıodu herşey..hata üstüne hata onu dahada sinirlendiriodu...bende konuşma dediği bi erkek arkadaşımdan yardım almak istedim..durumu anlattm.oda bana ne yapmam gerektiğini söledi...fakat ben aramız düzeldikten sonra sevgilime konuştuğumu sölicektim..ama bugün bana benden sakladığın bişivar mı ddi.bende yalan sölemek istemedim.anlattım.kendiside bu kazığı unutmcağını söledi.bende bi hata yapma ddim.yüzyüze konuşalım ama kafede filan değil sessiz sakin bi yerde ddim.beni bi dinle başka kızlarla konusupintikam alcağını düşünüosan yine al ddim tam ddi beni dinlicek ama çok korkuorum.o benim için çok değerli insan.bazı geceler ynaımda kalıoo.sabah uyandığında üşümüş oluo onu ısıtmadan uyandırmıorum...çok aç oluoruz gidio yemek alıoo o doymadıysa çok aç olmasada ona veriyoruum iyice doysun aç kalmasın die:S o benim kıyamadığım tek erkek :S napsam herşeyi çözüme kavuştururum sizce ?

bnde aynı konudan şikayetçiyim seven tarf benım hatalı konuma dusuyorum surekli sinir oluyorum yine hatalıyım kös kös bekliyorum çok zor :S

ben ne yaptıysam ilişkimiz için yaptım seni kaybetmemek adına yaptım onunla konuştuğumu sana söylemeyedebilirdim ama sana asla yalan söyleyemem söylememde o sebeple vicdanına kalmış seni çok sevdiğimi lütfen unutma diyebilirsin ki anlattığına göre gerçeklerde bu zaten canım sıkma canını yoluna girmeyecek bir mesele değil

ben ne yaptıysam ilişkimiz için yaptım seni kaybetmemek adına yaptım onunla konuştuğumu sana söylemeyedebilirdim ama sana asla yalan söyleyemem söylememde o sebeple vicdanına kalmış seni çok sevdiğimi lütfen unutma diyebilirsin ki anlattığına göre gerçeklerde bu zaten canım sıkma canını yoluna girmeyecek bir mesele değil

bebeğim... sorun o değilki ben ona daha önce 2 kere yalan söyledim...bunun üstüne hakaretler ettm şimdide ona bişi demeden söz verip görüşmcm ddğim halde erkek arkadaşımla görüştüm oda bana söz verdi ve tuttu.kendini kandırılmış gibi hissettrdim..o yüzden...az önce konuştuk bana seninle evlenemem güvenmeden güven sağla ddi ama terk etmicem seni ddi çünkü seni çok seviyorum ddi... bende bana güvenmesi için 0dan başlıcam ve ona güvendiğimi hissetmesi içinde kız arkadaşıyla görüşmesine izin verdim tek bi söz istedim onlara dokunmck ve samimi laf etmicek :) söz verdi.bana güven ve sana artk güvenmemi sağla ddi.bundan önceki 2 senelik ilişkim de bu yüzden bitti ben hala akıllanmadım ama bu sefer kaybetmemek için herşeyi yapcam onun istekleri doğrultusunda.zaten senden başkasıına bakamam benddi :)

Son düzenleme:
neden sürekli birbirinize yasaklar koyup sonra izinler veriyorsunuz anlıyamadım.hem ne yapıp ne yapmaması gerektiği söylenip sonra güvenir miyor mu.orayı tam anlamadım.bu kadar gergin ortamda hata yapılmaz mı

bebeğim... sorun o değilki ben ona daha önce 2 kere yalan söyledim...bunun üstüne hakaretler ettm şimdide ona bişi demeden söz verip görüşmcm ddğim halde erkek arkadaşımla görüştüm oda bana söz verdi ve tuttu.kendini kandırılmış gibi hissettrdim..o yüzden...az önce konuştuk bana seninle evlenemem güvenmeden güven sağla ddi ama terk etmicem seni ddi çünkü seni çok seviyorum ddi... bende bana güvenmesi için 0dan başlıcam ve ona güvendiğimi hissetmesi içinde kız arkadaşıyla görüşmesine izin verdim tek bi söz istedim onlara dokunmck ve samimi laf etmicek :) söz verdi.bana güven ve sana artk güvenmemi sağla ddi.bundan önceki 2 senelik ilişkim de bu yüzden bitti ben hala akıllanmadım ama bu sefer kaybetmemek için herşeyi yapcam onun istekleri doğrultusunda.zaten senden başkasıına bakamam benddi :)

sana karşı çok olumlu yaklaşmış canım ne yapıp edip onun güvenini sağlamalısın tekrardan bende erkek arkadaşımla güven sorunu yaşamıştım geçmiş konularımı okursan neler yaşadığımı daha iyi anlarsın ama arada aşk olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek sorun yok bence sizde aşacaksınız bunu:16:

sana karşı çok olumlu yaklaşmış canım ne yapıp edip onun güvenini sağlamalısın tekrardan bende erkek arkadaşımla güven sorunu yaşamıştım geçmiş konularımı okursan neler yaşadığımı daha iyi anlarsın ama arada aşk olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek sorun yok bence sizde aşacaksınız bunu:16:

biliiyorum bebeğimmm...biliyorumm kuzucumm... ben her yolu deniyorumm şimdi...arada sus dio aradada özleedim seni dioo ama güven sağlanana kadar olcak bunlar çünküü öyle dengesiz biri deil oo... banaa kıyamaz :)

Back
X