Neden sormuş olabilir..

Artemis17

İzmir guzeli
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
205
61
98
Selamlar,

Bugun nedense anlam veremedgm ve hatta sacma olabilecgni dsundgm bişi yasadım.

Yakın bi zamanda işe basladım.
Gecen gun esımın aılesını zıyarete gttgmzde k validem tebrık hoş bes ii oldu ıse grdın vs konusmalarından sonra bır ara ofisin temızlıgını kımın yaptıgını sordu.. Ben de bı sekılde halledildgnı soyledım ama bunu bı an neden sormş olabılecgnı dsunmedım cunku beklemedgm anlamsz bı soruydu .Neden yenı ıse baslayan bırıne ofısın kımın temızledgını sorarsınz ki?aklıma su geldı:
K validem ewdekı bazı sorumlulklarından kaçmak ıcın aeada sırada işe grmeyı dsunen bı ınsan,yasına ragmen... acaba bunu oğrenıp belkı bana bi iş cıkar diye mı dusundu? Hanı ben aracı olurum falan dıye..bn de neden sordunuz dıyemedım o an dedgım gbı aklıma gelmedı dusunemedım,sadece tuhaf geldı.sonradan keske neden sordgunu sorsaydı dedım ama gecmiş ola.. Bebı rahatsz eden k validemın onun temızlık yaptgı bı yerde calısabılecegımı dusunmesı,ve herseyden kndıne bı cıkar,ewdekı sorunluluktan kaçış için her sacma fıkre sıcak bakabilmesı..sızce bunu neden sordgunu tekrar sormalımıyım? Bu konudakı merakı benı irrite ettı..

Son düzenleme:
Ofiste ne isle mesgulsunuz?masada oturan misin yoksa baska bir isle mi ilgili alaniniz Ondan sormua olabilir

Masabası bı ıs yapıyorum,temızlık işinde clşmayacagımı bilir ki böyle bi iş yapmadım,egıtımım var.meslegı kucumsemıyorum konu sapmasın da yanı k validem bnm temızlıkcı olarak ıse baslamayacgımı bılır.

Masabası bı ıs yapıyorum,temızlık işinde clşmayacagımı bilir ki böyle bi iş yapmadım,egıtımım var.meslegı kucumsemıyorum konu sapmasın da yanı k validem bnm temızlıkcı olarak ıse baslamayacgımı bılır.
O zaman niye böyle sordu diye sordunuz.Konu başlığını ve konuyu bir kez daha okuyun isterseniz

Konuyu düzenlemişsiniz tamamını şimdi okudum.
Bence de kv nin temizlik yaptığı yerde çalışmayın zaten var temizlikçi diyin kapatın konuyu

Ya sizin temizlik işi yaptığınızı düşünüyor ya da sizin yanınızda temizlik işine girmeyi düşünüyor. Başka bir sorulma sebebi olamaz bunun, öylesine sorulacak bir soru değil.

Ozaman kendisine pay cikartmak icin sormustur .kimse temizlemiyorsa ben temizligim dicektir

Ya sizin temizlik işi yaptığınızı düşünüyor ya da sizin yanınızda temizlik işine girmeyi düşünüyor. Başka bir sorulma sebebi olamaz bunun, öylesine sorulacak bir soru değil.
Ewet bn de öyle hıssettm ve sonradan garip bi rahatszlık duydum bunu nasıl dusunebılır dıye,çlşmk istyorsa kı bu evlerndekı şartlarda mümkün diil baska bı yerde iş baksın. Böyle bı kadın da degıldr aslında ama sormasını tuhaf bıldum.nıyetıni oğrenmk in bu konuyu yenıden gundeme gtrmeli miyim,nasıl getirmeliyim?

Ewet bn de öyle hıssettm ve sonradan garip bi rahatszlık duydum bunu nasıl dusunebılır dıye,çlşmk istyorsa kı bu evlerndekı şartlarda mümkün diil baska bı yerde iş baksın. Böyle bı kadın da degıldr aslında ama sormasını tuhaf bıldum.nıyetıni oğrenmk in bu konuyu yenıden gundeme gtrmeli miyim,nasıl getirmeliyim?

Bence hiç karıştırmayın, zaten sizden habersiz gelip iş başvurusu yapamaz. Öyle bir niyeti varsa zaten size tekrar soracak, işyerinize gelmek isteyecektir. O zaman da yemek, temizlik işlerine bakan biri olduğunu söylersiniz.

Kımseye karsı negatıf olmiyim kuryntu yapmıyım durduk yere dedıkce bnm kontrolum dısında sacma sapan seylere maruz kalıyor ve bunlar genelde beklemedgm anda oldgu ıcın apısıp kalıyorum.sonra da nıye ole dedı neden dedı ne dusundu vs gıbı dsuncelerle kndımı yıyorum.bu da bnı huzursuz edıyor..off aklı basında ınsanlar yoksa etrafınızda bi yerden sonra szn de aklınızı alıyolar..

Bence hiç karıştırmayın, zaten sizden habersiz gelip iş başvurusu yapamaz. Öyle bir niyeti varsa zaten size tekrar soracak, işyerinize gelmek isteyecektir. O zaman da yemek, temizlik işlerine bakan biri olduğunu söylersiniz.
Ben zaten bu tip işlerle şirket sahıbı bızzat ılgılenıyo kımseye gerek kalmıyo gbı bısı dedım.bnm aklımın almadgı ınsanın gelının çlştgı yerde tmzlıkçi olarak işe grmeyı aklından gecırmesı , utanmak diil ama doğru da bulmuyorum acıkcası ..meslekı sınıfsal farklılıkların yarattıgı ortama bi de aıle bagı gırınce tam bi travmaya donusuyor

Saygınlık olusturabıldgın bi işte bi pozısyonda kabul edılebılır bişi diil,eger bunu dusunduyse kndısıne bunu nasıl yakıstırir, bnm bunu kabul edecegım ihtımalını nasıl dusunur,cesaret edenildgne gore bnm ok dıyebılcegımı dusunmş olmalı. Çileden cıkarırlar adamı

Ben zaten bu tip işlerle şirket sahıbı bızzat ılgılenıyo kımseye gerek kalmıyo gbı bısı dedım.bnm aklımın almadgı ınsanın gelının çlştgı yerde tmzlıkçi olarak işe grmeyı aklından gecırmesı , utanmak diil ama doğru da bulmuyorum acıkcası ..meslekı sınıfsal farklılıkların yarattıgı ortama bi de aıle bagı gırınce tam bi travmaya donusuyor

Belki sizi samimi gördüğü, yanınızda rahat hissettiği içindir.

Bir daha yuzyuze geldiginizde temizli abla varmis ,izindeymis geldi diyin ,neden sordugunuda sorarsiniz ,
Merakiniz gider .

Canım neden sordun diye konuyu tekrar gündeme getirme bide hatırlamaz filan nezamn sordum sordummuki filan der. Kalırsın ortada.Çünkü konu bayatladi. Yaa kendi içi. Yada bir yakını için sordu temizlik işini.ayrica kendi için dusunduysede senin kadar nerde düşünecek öyle :) siz filozof gibisiniz maş.Nerde teyzede o hassasiyet günahını almayimda:) yani n'olacak para kazzanirim neguzzel diye düşünmüş olabilir

Back
X