O zaman niye böyle sordu diye sordunuz.Konu başlığını ve konuyu bir kez daha okuyun istersenizMasabası bı ıs yapıyorum,temızlık işinde clşmayacagımı bilir ki böyle bi iş yapmadım,egıtımım var.meslegı kucumsemıyorum konu sapmasın da yanı k validem bnm temızlıkcı olarak ıse baslamayacgımı bılır.
Ozaman kendisine pay cikartmak icin sormustur .kimse temizlemiyorsa ben temizligim dicektirMasabası bı ıs yapıyorum,temızlık işinde clşmayacagımı bilir ki böyle bi iş yapmadım,egıtımım var.meslegı kucumsemıyorum konu sapmasın da yanı k validem bnm temızlıkcı olarak ıse baslamayacgımı bılır.
Ewet bn de öyle hıssettm ve sonradan garip bi rahatszlık duydum bunu nasıl dusunebılır dıye,çlşmk istyorsa kı bu evlerndekı şartlarda mümkün diil baska bı yerde iş baksın. Böyle bı kadın da degıldr aslında ama sormasını tuhaf bıldum.nıyetıni oğrenmk in bu konuyu yenıden gundeme gtrmeli miyim,nasıl getirmeliyim?Ya sizin temizlik işi yaptığınızı düşünüyor ya da sizin yanınızda temizlik işine girmeyi düşünüyor. Başka bir sorulma sebebi olamaz bunun, öylesine sorulacak bir soru değil.
Ewet bn de öyle hıssettm ve sonradan garip bi rahatszlık duydum bunu nasıl dusunebılır dıye,çlşmk istyorsa kı bu evlerndekı şartlarda mümkün diil baska bı yerde iş baksın. Böyle bı kadın da degıldr aslında ama sormasını tuhaf bıldum.nıyetıni oğrenmk in bu konuyu yenıden gundeme gtrmeli miyim,nasıl getirmeliyim?
Ben zaten bu tip işlerle şirket sahıbı bızzat ılgılenıyo kımseye gerek kalmıyo gbı bısı dedım.bnm aklımın almadgı ınsanın gelının çlştgı yerde tmzlıkçi olarak işe grmeyı aklından gecırmesı , utanmak diil ama doğru da bulmuyorum acıkcası ..meslekı sınıfsal farklılıkların yarattıgı ortama bi de aıle bagı gırınce tam bi travmaya donusuyorBence hiç karıştırmayın, zaten sizden habersiz gelip iş başvurusu yapamaz. Öyle bir niyeti varsa zaten size tekrar soracak, işyerinize gelmek isteyecektir. O zaman da yemek, temizlik işlerine bakan biri olduğunu söylersiniz.
Ben zaten bu tip işlerle şirket sahıbı bızzat ılgılenıyo kımseye gerek kalmıyo gbı bısı dedım.bnm aklımın almadgı ınsanın gelının çlştgı yerde tmzlıkçi olarak işe grmeyı aklından gecırmesı , utanmak diil ama doğru da bulmuyorum acıkcası ..meslekı sınıfsal farklılıkların yarattıgı ortama bi de aıle bagı gırınce tam bi travmaya donusuyor
valla artık samımıyetten korkar oldum samımıyet = sınırını aşmak diil bununkı tamamen sacmalık..Belki sizi samimi gördüğü, yanınızda rahat hissettiği içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?