Neden söz nişanlıyken hep kavga edilir..Yoruldum çok

ben sözlümle hiç böyle olmadı aksine aileler bilince dahada çeki düzen verdi kendine ama çoğu erkekler nasıl olsa artık benim gözünle bakıyor ve böyle davranıyor siz ona bi onun olmadığınızı belli edin bir korkutun gözünü

Canım bence nişanlın en iyisi olsun istiyor zatn bunuda demiğş çocuğun üzerine fazla gitme he hasta olmasa felan tamam salıyor demee ama oda birtakım şeylerlede ilgileniyor

Bunda bu kadar büyütecek birsey yok bence.
Iliskinin bir parcasidir tartismak.. evlenincede olacak tabi..
belliki nisanlin bu ara stresli ve üstelik senin icin en iyisini yapmak istedigi icin cabalarken senden destek bekliyordur..ona "neyani yaza kadar beklicekmiyim?" demen kadar kötü birsey olamaz onun icin..
artik sorumluk sadece birbirinize karsi degil, ailelere karsida var ve herkes farkli tepki verir böyle durumlarda..
ama eger sen hemen nisani atmayi aklindan geciriyorsan bence iliskini tekrar bir gözden gecirmelisin..eger gercekten seviyorsan dedigin gibi 2senede beklersin zaten..ayrilik en son anda bile aklina gelmez o zaman... sabirli olmak lazim sadece ve birbirine karsi anlayisli..

düğün stresinden bide babasından dolayı bağırmıştır olabilir yani belki herşeyin dört dörtlük olmasını istiyodur ondan en güzelini yapmaya çalıştığı içinde erteliyodur olabilir yani

Bu konularda henüz deneyimli değilim ama buraya açılan konulardan ve çevremdekilerden bildiğim kadarıyla hemen hemen her severek evlenmeye karar verenlerin nişanlılık döneminde oluyor bunlar.
Önceki davranışlarıyla kıyaslanıyor herşey. Oysaki o zamanlar dert yok tasa yok..
Şimdi bir çok şeyin yükü omuzlarında tabiki.. Böyle olması normal...

Back
X