• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden tekrar kanama oldu

Chloee1e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Kızlar benim önceden vajinismus sorunum vardı ilk birliktelik olmuştu kanama vs sonra parmak egzersizi de yapabiliyordum hatta. Bugün tekrar birlikte olduk biraz kendimi kastım baya kanadı tekrar. Neden oldu sizce

Ben de vajinusmus geçmişliyim ilk 4-5 ilişkimde kanama oldu. Kasılmaları kontrol edemediğimiz için normal.

Her seferinde aynı acı oldu mu peki benim ağrıdan başım döndü de
Siz tam yenememiş olabilirsiniz. Tam birleşme oldu mu? Parmakla çalışmalarınızı yapın kasılmalarınızı kontrol altına alın. Kasılmayı kontrol altına alamayınca acı her seferinde oluyor ne yazık ki.

Siz tam yenememiş olabilirsiniz. Tam birleşme oldu mu? Parmakla çalışmalarınızı yapın kasılmalarınızı kontrol altına alın. Kasılmayı kontrol altına alamayınca acı her seferinde oluyor ne yazık ki.
Parmak egzersizleri yaptım hatta partnerim affedersiniz iki parmağıyla da denedi fakat penisle birleşme olunca yoğun bir acı ve kanama oldu. Kasılmayı kontrol altına alabilirim umarım

Yapabilirseniz dilatör ile çalışın o daha iyi öğrenmenizi sağlıyor

Dilatörlerle önce siz çalışın sonra partneriniz size yapsın

Yeterince ıslanmadın ondan olabilir sürtünmeden de benim de ilk 3-4 birliktelikte oldu sonra olmadı

Back
X