• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden tüm çabası beni üzmek??

anaksimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
18
1
86
İstanbul
daha sevgili bile olamadan yıpratıldım resmen.. bana hitap şekli "pakize" "şaziment" ..kıskandığında küfür,hakaret..
ilk başlarda trip attım (sessizleştim-konuşmadım-surat astım) sonra açıkça dile getirdim ama değişen bişi yok..
sinirlendiğimde espri yapıyor inat yapar gibi.. ben elimi çeksem o komple arazi oluyor... sürekli relax ol lafları rahat tavırları..
en son hakaretinden sonra yüzüne bile bakmamaya başladım ama aynı işyerindeyiz ve amirim.. yani sürekli ondan komut alıyorum
iyice köpekleşti bağırmalar,çağırmalar.. herşey bir yana ben neden hala bu adama takılı kaldım çözemiyorum :43:
yardımm :( ne yapıcam ben??

Farklı bir versiyonunu yaşıyorum bu olayın. Takılı kalmanı da anlayabiliyorum. Sana söyleyemediği bir sorunu olabilir, açıkça söylese kabul etmez diye düşündüğü bir şey...

cnm bu tarz adanların işi bu ,insanı ıster ıstemez kendıne baglıyorlar ..Neden bılıyormusun cunku onlardan hırsımızı alamıyoruz alamadıkcada zaman zaman nefretle buyuyen takıntımız oluyorlar öfkemızı cıkarmak ıstedıgımız ıcınde takılı kalıyoruz boyle adamlara

ya günlük hayatta değil küfür hakaretmiş kaba davranmakmış nefret ederim..çevrem,arkadaşlarım hep kibar olgun insanlardır..
ama gel böyle birine kafayı tak sinir oluyorum kendime..geçer dedim ama aylardır geçmedi hırsım.. şimdi işten çıkmaya karar
verdim ..gözden ırak gönülden de ırak olur diye avutuyorum kendimi :(

canım böyle bir adamı sevme lütfen ya yazık sana ne demek küfür ediyor sana o kim böyle birşeyi nasıl kaldırabiliyorsun ,millet koca boşuyor bu nedenlerden dolayı kaldı ki senin erkek arkadaşın kendine gel derhal kendine saygu duy,hırs falan yapma takıntı haline getirmene gerek yok ,hayır hırs yapılcak bir tip olsa neyse de anlattığna göre hiçde o tip biri değil .

çok çok haklısın sanırım hergün görmek perçinliyor hırsımı.. iş değiştiricem tek çözüm bu gibi..erkekler neden böyle yaparki? istemiyorsan çek git işte

Kurtulmazsan ilerde daha kötü olacak şimdi bunları yapan adamın ilerde nasıl davranacağını düşün. Burda çok kişi vardır sevgilisi ilk zamanlar melek gibi olup sonra kabalaşan...
Saygı olmazsa sevgi de olmaz...

off böyle erkekler yok değil, böyle yaparlar çünkü senin onu sevdiğinden emindirler, bide bunların tarzı böyle sen sinirlendikçe küplere bindikçe nedense onların hoşuna gider daha da üstüne gelirler. ama belki snn ondan kopma raddene geldiğini anlayınca ve ya sevmediğini hissedince iş tersine dönebilir hiç bilmiyorum :S

daha sevgili bile olamadan yıpratıldım resmen.. bana hitap şekli "pakize" "şaziment" ..kıskandığında küfür,hakaret..
ilk başlarda trip attım (sessizleştim-konuşmadım-surat astım) sonra açıkça dile getirdim ama değişen bişi yok..
sinirlendiğimde espri yapıyor inat yapar gibi.. ben elimi çeksem o komple arazi oluyor... sürekli relax ol lafları rahat tavırları..
en son hakaretinden sonra yüzüne bile bakmamaya başladım ama aynı işyerindeyiz ve amirim.. yani sürekli ondan komut alıyorum
iyice köpekleşti bağırmalar,çağırmalar.. herşey bir yana ben neden hala bu adama takılı kaldım çözemiyorum :43:
yardımm :( ne yapıcam ben??

bu tarz adamlardan hayır gelmez bence böyle sevgilisi olanlar hemen bitirsin hiç gelecek vaad etmeyen erkek tipleri ilersini düşünemiyorum bile ilerde ne diye hitap edecek nan heyyyy hooop diyemi yada dahadamı saygısızlaşacak arkadaşım eğerki kendini seviyorsan ilerde dahada acı çekip sürünmek istemiyorsan bence bitir yoluna devam et o bitirmiş sanırım acı çektirme devresine gecmiş eğer yapabiliyorsan işten ayrıl başka iş bak hayatına yön ver düzen kur bu kadar aşağlatma kendini senin bir gururun var sen bir bayansın her zaman hayatta dik dur korkma kimseler aşk acısından ölmemiş ölsem ben ölürdüm sonradan iyiki ayrılmışım diyceksin kimseye kendini ezdirme

Back
X