Neden unutamıyorum :(?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

romeoandjuliett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
10
4
36
39
Merhabalar,
Bir ay önce konuştuğum biriyle aniden ben ayrıldım. Ben çalışıyorum , o şu anlık çalışmıyordu , haber bekliyordu. O donanımlı biri ama problemleri vardı. Kendini yetersiz hissediyordu. Aradı hastaydı , sorunlarıda vardı ama çok takıntılıydı bende konuşmasak daha iyi olur ileride sorun olucak dedim. Zaten imkansız birşeydi. Seviyor muydum onuda bilmiyorum. En son konuşmamız 1 saat sürdü şaşırdı zaman istedi ama ben kestim tüm kapıları kapattım. Arkadaş bile kalmak istemedim. 1 ay geçti aramadı. Bitti biliyorum belki ben arasın peşimden koşcak sandım ama ergende değil. Ama ben unutamıyorum. Mantıklı olanı yaptım ama kafamdan çıkmıyor. Sizdede böyle bir durum oldumu? Hala arar mı diye bekliyorum Ne yapayım sizce ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

genelde çivi çiviyi söker başkasını bulana kadar aklın onda kalır böyle bişey olabilir malum korona dönemi sokakta sosyalleşme durumları da yok bu sebeple düşünüyosundur. Kafanı meşgul edecek bişeyşerle uğraşabilirsin.

Siz adami arkanizdan kosturmak istemissiniz ama o bu oyunu gelmemis.
Onun sizden hemen vazgecmesi sizi üzmüş.
Sizinkisi hoslanti veya ask degil, karantina döneminde caniniz sikilmis gibi.

Son düzenleme:
Hep böyle olur zaten, ilgiyi pat diye kestiklerinde neye uğradığımızı şaşırır, kıymete bindirirz.
Zamanla ''arar mı beni düşünüyor mudur'' gibi düşünceler geçecektir ama bundan kurtulmak biraz uzun sürebilir.

Hiç bişey yapma bırak gitsin

Ayrilip, arkadas bile kalmak istememissiniz.. Neden 1 ayi gecti aramadi diye dertleniyorsunuz simdi?

Şuan boşlukta olup, sıkıldığınız için böyle hissediyor olabilrimisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…