neden üzerler bizi :(

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
13haftalik hamileyim düşük tehlikem var az önce eski kiz arkadasinin bulundugu bir eglenceye gitmeyeceksin dedim kavga ettik üstüme yürüdü ve gitti annemlerde kaliyorum zaten 1saat oldu hala hickirarak Ağlıyorum öksürük geliyo kusuyorum biliyorum bebgime zarar veriyorm ama kendimi durduramiyorum kan bosaldi az once simdi aglamalarim iki katina cikti bosanacam ondan ama ogluma bise olursa yaşayamam biliyor ne halde oldugumu daha umursayip aramiyor karnimdaki elin çocuğumu kendininmi belli değil ölmek istiyorum zaten bebegimin katili olacam aglamaktan

13haftalik hamileyim düşük tehlikem var az önce eski kiz arkadasinin bulundugu bir eglenceye gitmeyeceksin dedim kavga ettik üstüme yürüdü ve gitti annemlerde kaliyorum zaten 1saat oldu hala hickirarak Ağlıyorum öksürük geliyo kusuyorum biliyorum bebgime zarar veriyorm ama kendimi durduramiyorum kan bosaldi az once simdi aglamalarim iki katina cikti bosanacam ondan ama ogluma bise olursa yaşayamam biliyor ne halde oldugumu daha umursayip aramiyor karnimdaki elin çocuğumu kendininmi belli değil ölmek istiyorum zaten bebegimin katili olacam aglamaktan

Aglama arkadasim bak sen degilmisin gunlerdir dusuk tehlikem var diye endise icinde olan sen simdi kendini birakma erkekler cocuk gibidir simdi o disarda kafasini dagitip gelecek senin gonlunu almak isteyecek ama sen agladiginla bebegini uzdugunle kalacaksin . Evet bebeginin babasi esin dir ama erkekler babaligi yasayinca ogreniyor ama kadinlar yavrusunu ilk hissettiginde o yuzdenn o kaniyla caniyla senin vucudunda tutunmaya buyumeye calisan melek onu uzme hersey duzelir ama bebegini incitmen duzelmez

Canım benim ya o her evlilikte olur bırak gitsin geleceği yer senin yanın bak düşük tehliken var ve sen her ağladığında sıkıyosun içini kasılıyosun çok zararlı benimde ilk düşüğüm oldu ve bende sorunlar yaşadm en ufak bişeyde ağlardm sinirlenrdm ağlamakla sabah olurdu ama neye yaradı herşey geçti bebeğimi kaybettim şimdi yine hamileyim hiç bişeyi kafama takmıyorm atıyorm hemen kafamdan umursamıyorm sende öle yap istediğin kadar ağla bişey değiştirmez ağlamak çözüm değil sende benim gibi olma herşey geç olmadan farkına var

Cucesizprenses tatlim nasilsin bebegin de iyi mi hersey yolundadir insallah kac gundur yoksun hersey guzel gidiyordur umarim

İyiyim canım kendimi uzdugumle kaldim iste esim geldi Özür diledi baristik. Bgn dr a gittim kanama devam ediyor bide dediki kizin olacak 11 haftalikken erkek demişti kendimi alistirmistim simdi 13+5 teyim kiz dedi yaniliyomudur

İyiyim canım kendimi uzdugumle kaldim iste esim geldi Özür diledi baristik. Bgn dr a gittim kanama devam ediyor bide dediki kizin olacak 11 haftalikken erkek demişti kendimi alistirmistim simdi 13+5 teyim kiz dedi yaniliyomudur

Sevindim senin adina tatlim bir daha bosuna kendini uzme. Tatlim cinsiyetle ilgili bir sey diyemeyecegim kiz da olsa erkekte Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Back
X