Neden yaa

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar nafaka artırım davası açmıştım yine ertelendi 3. Duruşmaya neden bitmiyor anlamıyorum yaa. Daha önce bu davayı açan var mı ya da avukat olan

Eski eşin düzgün bir işi ya da geliri yoksa ertelenmiş olabilir
Öğretmen canım. Şimdi avukat aradı evet durumum yok diye beyan vermiş.Bide bu ay almaya gelicek çocuğu kesin çocuğu doldurcak ya kötülük düşünüyodur yine daha ne zaman alacağını bile haber vermedi çok canım sıkıldı

Öğretmen canım. Şimdi avukat aradı evet durumum yok diye beyan vermiş.Bide bu ay almaya gelicek çocuğu kesin çocuğu doldurcak ya kötülük düşünüyodur yine daha ne zaman alacağını bile haber vermedi çok canım sıkıldı
Seni hatırlıyorum canım :(
Çalışıyor musun ?
Oğlanı doldurma bu bizim meselemiz de .

Seni hatırlıyorum canım :KK43:
Çalışıyor musun ?
Oğlanı doldurma bu bizim meselemiz de .
Çalışıyorum ama hiç bi katkısı yok onun icrayla aldım diğer nafakaları ya ben derim de ilk nafaka davası açtığımda oğlanı arayıp küfretmişti şimdi çocuk aramaya korkuyor

Çalışıyorum ama hiç bi katkısı yok onun icrayla aldım diğer nafakaları ya ben derim de ilk nafaka davası açtığımda oğlanı arayıp küfretmişti şimdi çocuk aramaya korkuyor
Ne Biçim insanlar ya .
Çocuğunuzu uzak tutun o zaman .
Verin icraya ne gerekiyorsa yapın .
Evlendi mi eski Eş ? Evlenme niyeti varsa ondan da vermiyor Olabilir .

Ne Biçim insanlar ya .
Çocuğunuzu uzak tutun o zaman .
Verin icraya ne gerekiyorsa yapın .
Evlendi mi eski Eş ? Evlenme niyeti varsa ondan da vermiyor Olabilir .
Bilmiyorum canım evlendi mi ama uzak tutamam ki yaz için alıcak bide etkilenmesini istemiyorum bide ilk zaman tehdit ediyordu velayet davası açıcam diye kesin benle uğraşacak :(

ilk nafaka alınırken düzenli artirim istenemiyor mu, mesela her 6 ayda bir memur maaş zammı oraninda artirim istense olmaz mi?

O zaman bu sıkıntılarda çekilmez diye düşünüyorum..

Eğer oluyorsa bu davaya bunuda dahil edin

Ayrıca maaştan kesilip çocuğun hesabına yatırılmasını talep edin.

ilk nafaka alınırken düzenli artirim istenemiyor mu, mesela her 6 ayda bir memur maaş zammı oraninda artirim istense olmaz mi?

O zaman bu sıkıntılarda çekilmez diye düşünüyorum..

Eğer oluyorsa bu davaya bunuda dahil edin

Ayrıca maaştan kesilip çocuğun hesabına yatırılmasını talep edin.
Bilmiyorum ki avukat bahsetmedi böyle bişeyden boşanalı üç yıl oldu hiç artırmadı diye dava açtım bende düzenli olarak ödesin diye gerçi icra yoluyla yatıyor şuan da

Back
X