Neden yapamayayim?

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Belki bundan önceki bazi konularimi okumuşsunuzdur.Üniversiteli bir issizim Suan.Sayisiz mülakata sinava girdim çok iyi puanlar aldim ama malesef torpil olayi hep benim onumu kapadi.Hep kendi ayaklarımın üstünde durmak istemisimdir.6 aylik hamileyim ama hala eşimden birseyler isterken cekiniyorum.
Suan bulunduğum yerde malesef calisma imkanim yok.Doğuda neredeyse insan olmayan bir memleketteyiz eşimin görevi dolayisiyla.
Her neyse herkes memur olmak zorunda değil dimi?Kafamizda olusturulan bu potansiyel en iyi iş memurluktur düşüncesini attim bir kenara.En azindan 1 sene sonra kendi işimi kurmak birseyler yapabilmek istiyorum.Kendi çapımda evde elimde telefon kurcaliyorum.40 bine yakin takipcisi olan bir dekorasyon sayfam vardi ins..ram uygulamasinda.Sattim bin liraya.Sadece görmek istedim kendim birseyler yapabildigimi.3 ay öncede kadin makyaj ve bakim sayfasi actim 70 bin takipciye yaklasti sayfam.(kisisel sayfa degil)
Sonra baktim ki buralarda ufak tefek birseyler var hemen arkasindan tatil önerilerinin bulunduğu ayni uygulamada bir sayfa açtım oda hizla büyüyor.Ozelden otel vs icin mesaj atan var ama benim bir yere kadar elim uzaniyor.Her neyse okadar cok sey yapmak istiyorum ama hicbirsey yapamiyorum.Nereden başlasam ne yapsam kendi ayaklarımın üzerinde dursam,kendim kazanabilsem....
Biraz dertlesmek, biraz da fikir edinmek istiyorum..

Netten para kazanmak ıstıyorsan bunun kıtapları var youtuberlık falan alıp oku ıstersen

Bende aynı senin gibiyim...
Sayısız sınav tecrubesi..
Mülakatlar ve işsizlik...
Elimde bir telefon..
Çok iyi anlıyorum, ufak bir işletme dahi referans sordu ..
Durum içler acısı ..
Bebeğine odaklan en azından doğduğu zaman bütün bunları bir süre unutma fırsatın olmuş olacak..

toptan takı, kıyafet vs. alın ve satın o sayfalarda.
zor değil.
ama vergisini verin kişi şirketi açın başınız yanar.
ufak bir yatırım daha sonra bir butik açarsınız.
planlı ve sabırlı olun.

Kizlar kisa sürede okadr takipci edindiysem cok fazla paylasim yaptim 2binin üzerinde paylasimim sayisiz etiketim var.2 veya 3 günde bir bin kisi artiyor ve en son videom 85bin görüntülendi.Zaten bu sayfa hizla büyüdüğünden diger dekorasyon sayfasini sattim ilgilenemiyordum cok fazla.Diger hesabim 1 senede okadar takipciye ulasmisti yani satin alma yok kizlar

Daha büyük sayfalar var onlar varken bizim gibi ufak sayfalara kimse malesef reklam vermiyor

vallahi ben de mezun bi işsizim böyle fırsatlar varsa ben de yapıyım bari bana da anlat

70bin takipcili sayfayi insan bin liraya satar mi? Altin yumurtlayan tavugu kesmissiniz. Gelistirebilir,bir vergi nosu alarak satis yapabilirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…