Bi sebebi yok Yavrum kuzum seni çok özledim vs..
canım evliliğin daha çok yeni üstelik eşinde işsiz bu onda zaten stres yaratıyodur biraz zaman ver bırak annesi arasın istediği zaman sen bu kadar zorlukla kurduğun güzel yuvanın böyle eften püften sebeplerle yıpranmasına izin.
annesinin amacı oğlunun halini hatrını sormak olsa daha uygun bi saat te ara onun amacı sana bende burdayım bak ben oğlumun hayatındayım demek sen uyma düşme bu tuzaklara annesimi aradı duymazlıktan gel içerden eşine seslen aşkım de bebeğim de yada artık nasıl hitap ediyosan sende ona duyur sesini :) senin kayınvalidenin tek amacı mızıkçı çocuklar gibi tat kaçırmak ama sen sakin ve akıllı davran uyma bunlara ve asla eşine bu konuda problem çıkarma bence
evet sanırım haklısın.. Burayı keşfettiğime sevindim :) insan düsününce kafayı yicek gibi oluyor.. Anlatabilecegim kimse yok.. Ailemden kimseye ablama bile yansıtamam canımın sıkkınlıgını.. ne söyleyceklerini tahmin ediyorum '' sen istedin olacagı buydu '' .. tsk ederim yorumlar için :)
yapma böyle üzme kendini bu kadar inan bana her evlilikte nedense ilk başlarda oluyo işte bu durum birden anne sevgisi geliyo akıllarına çünkü onları bu hayatta seven ilk kadın anneleri ya dolayısla bi kıymete binme durumu oluyo ama sen hiç sıkma canını inan bana kaynananın yaptığı sadece saçma sapan kadınsal taktikler bu durumda lütfen çok duygusal davranma
bak mantıklı düşün aynı erkeği seven iki kadının anlaşabilme ihtimali varmı işte bu yüzden sevmez kaynanalar gelinleri asla kabullenemezler :)
lütfen ama lütfen akıllı davran ben çoğu kadında görüyorum bu durumu ufak oyunlarla durumu tersine çevirebilicekken fevri ve duygusal davranıp işleri sarpa sarıyolar asla unutma sen bu adamı çok sevdin oda seni çok sevdi ve herkese rağmen tutmuş senin elini o senin artık sadece senin annesi geri durucak öyle yada böyle taşlar yerine oturucak ama sen güçlü ve akıllı davran yeter bu kadar emek bu kadar mücadele gecenin ikisinde kaynannın bi telefonuyla yıkmak için değildi dimi[/QU
rahatladım biraz ..tesekkür ederim.. canım sıkıldıkca , aklım duygularımın esiri oldukça gelir rahatsız ederim sizi artık :)
Insanlar ilk evliliklerinde bile -yani akıllar bir karış havadayken- bazı şeyleri beklerler.
Ikinci evlilikte mantık daha ağır basar diye düşünüyorum.
Neden eşinizin iş sahibi olmasını beklemediniz?
canım evliliğin daha çok yeni üstelik eşinde işsiz bu onda zaten stres yaratıyodur biraz zaman ver bırak annesi arasın istediği zaman sen bu kadar zorlukla kurduğun güzel yuvanın böyle eften püften sebeplerle yıpranmasına izin.
annesinin amacı oğlunun halini hatrını sormak olsa daha uygun bi saat te ara onun amacı sana bende burdayım bak ben oğlumun hayatındayım demek sen uyma düşme bu tuzaklara annesimi aradı duymazlıktan gel içerden eşine seslen aşkım de bebeğim de yada artık nasıl hitap ediyosan sende ona duyur sesini :) senin kayınvalidenin tek amacı mızıkçı çocuklar gibi tat kaçırmak ama sen sakin ve akıllı davran uyma bunlara ve asla eşine bu konuda problem çıkarma bence
ikinci evlilik yapanlarin cok dikkatli olmasi gerektigini düsünüyorum
birincisi neden ailenizin onay vermedigi biriyle evleniyorsunuz?
ikincisi zaten adamin isi gücü yok?
simdi ne oldu
istediginiz gibi gitmiyor hersey degil mi?
dügün taki neden hersey sizin cebinizden cikiyor
kendinizi kullanilmis hissetmekte sonuna kadar haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?