Neden yumurtam oluşmuyor?

berbur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
75
2
86
Eskişehir
ben klomen ilacı kullaıom adetimin 12. günü doktora gittim yumurtama bakmak için hiç yumurta yok dedi olsaydı igne yapcaktıı 12. günden sonra oluşurmuuu ne yapmak gerekiyorr çok kotuyumm neden yumurtam oluşmuyoooo

yani şöyle ki; Adetin başladığı gün "1. Gün" olarak kabul ediliyor ve 28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13.- 15. gün arasında gerçekleşiyor. ama sonrasında ve öncesin de de olabiliyor. yani adetinden 1-2 gün önce yumurtlama olanları bile duydum. illa 12. gün olacak diye bir şey yok yani.
adetin düzensizse hele bunu anlaman daha zor olur. doktor 12. gün mü gel dedi sana:44:

yani şöyle ki; Adetin başladığı gün "1. Gün" olarak kabul ediliyor ve 28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13.- 15. gün arasında gerçekleşiyor. ama sonrasında ve öncesin de de olabiliyor. yani adetinden 1-2 gün önce yumurtlama olanları bile duydum. illa 12. gün olacak diye bir şey yok yani.
adetin düzensizse hele bunu anlaman daha zor olur. doktor 12. gün mü gel dedi sana:44:

bana doktor 12. gün gel demedi ben yumurta takibime bakmak için gittim yumurtan varsa çatlatma ignesi veririm dedi baktı yumurtan yok dedi haftaya tekrar gel kanda bakalım dedii 12.günde yumurtam yokmuş yaaa bu hafta olurmuu acaba

tamam şimdi oldu:34:
cnm olabilir tabii kim. stres yapma.
keşke 14. gün falan gitseydin ama olsun.ovulasyon testleriyle takip etsen senin için daha kolay olmaz mı?? çünkü yumurtlamanın tam olarak ne zaman olacağı belli olmuyor herkeste. inan düzenli adet olanların bile yumurtlama günü sapıtabiliyor.
merak etme haftaya inşallah olumlu sonuç alırsın.:16::16:

canım pko musun, neden klomen kullanıyorsun normalde yumurtan oluşmuyor mu, adetlerin düzenli mi?

ayrıca endişelenme sen kesinlikle yanlış anlamışsındır, biliyorsun doktorlar fazla açıklama yapmıyor. Eminim irili ufaklı yumurtaların vardır ama çatlamaya elverişli yumurtan yoktur onu demek istemiştir. 17 mm geçince iğneyi yapıyorlar, ayrıca 12. gün yumurta olgunlaşması çok zor zatne, boşuna panik yapmışsın rahat ol. aynısı başıma geldi de ondan rahat konuşuyorum

canım yumurta olmuşmuyor ne demek ya, siklusları düzenli insanlarda genellikle yumurtlama düzgündür. Senin hormon değerlerin nasıl, lh/fsh?

canım yumurta olmuşmuyor ne demek ya, siklusları düzenli insanlarda genellikle yumurtlama düzgündür. Senin hormon değerlerin nasıl, lh/fsh?

hormonlarımda sorun yok ama biraz kiloluyumm doktor bana egzersiz ve yuruyuş dedi ayda 2 kilo dedi sadece yumurtlama sorunu dedi 12.günde yumurtlama olmamış dedi bazılarında geç oluyo dedii çok korkuyorumm kafam çok karışık yaa anlamadımmdaa hiç bişeyyy yaaa

canım bende gecen ay klomen kullanmıştım bi tane yumoşum oluşmuştu...bu ayda klomen kullancam ama ben bide incir kürü yapıyorum daha fazla yumoşum oluşsun diye istersen onu deneyebilirsin...ibrahim saracoglunun sitesinde yazıyo nasıl yapıldıgı...

Back
X