34 yasindayim evliyim. kocami ilk gordugumde cok begendim ertesi gun msn de (evet o zaman msn vardi yasliyim ben) ondan hoslandigimi soyledim. 3 seneden sonra evlendik neyse ki evlilik teklifini o yapti biraz daha bekleseydi onu da ben yapardim sanirim. hayat benim hayatim zerre umrumda degil. istedigim bisey icin cekinmem.
ne kaybederim ki en fazla utanirim o kadar.
esimden once 2 iliskim oldu uzun yillar devam etti hep ne istedigimi anlasinlar diye bekledim sonunda aldatildim hep.
esimi hala seviyorum. yine olsa yine yaparim pisman degilim.
oyle planlar yapmadim oldugum gibi davrandim hala da oyle. kizdigimda bagiririm sevindigimde de cocuk gibi ziplarim.
oyle cok guzel degilim, giyimike kusamima dikkat etmem en son makyajimi da eltimin dugununde 3 4 sene once yaptim ki sevgikiyken de makyajbyapmazdim.oncesinde de... esimin tum sevgilileri kendine dikkat eden giyime kusama dikkat eden tiplermis. tirnaklari kirilmasi diye kolasini esime actiranbda varmis belki esime benim bu herseyi kendim yaparim tavrim tavlamistir. neyse simdi bakimlilar saldirmasin ben kendimi anlattim. esimin eski sevgililerini de takmadim pek. hatta evliyken masamiza gelen bile oldu o da ayri konu cok eglenmistim. hayat kendini sevdiginde guzel....