Neden ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Hiçbir şey yapmak istemiyorum ama canım da çok sıkılıyor. Şuan açım ama yemek de yemek istemiyorum 😞 Bu böyle nereye kadar gidecek virüsten dolayı da bi şey yapılmıyor. iyi hoş bi şey yapacak kimse de yok. Çok bunaldım ben :kızgın:

Hiçbir şey yapmak istemiyorum ama canım da çok sıkılıyor. Şuan açım ama yemek de yemek istemiyorum 😞 Bu böyle nereye kadar gidecek virüsten dolayı da bi şey yapılmıyor. iyi hoş bi şey yapacak kimse de yok. Çok bunaldım ben :kızgın:
Ne zamandan beri bu durumdasınız?

Ben de aynen böyleyim. Virüs yüzünden aylardır sadece alışveriş için dışarı çıkıyorum. Ki ben aşırı sosyal evi otel gibi kullanan biriydim. Ben de çok bunaldim. Dün kitap okumak için sahile ineyim dedim. Bugün hafif ateşim var. Kimseye de yaklaşmadım.

Hem eve hapis olmaktan hem de hastalık korkusundan çok bunaldim ben de.

Ben şöyle yapıyorum:

1.sağlıklı olduğum için şükrediyorum
2. şunlardan biri veya birkaçı: kitap, oyun, dışarıda kısa bir yürüyüş, değişik yemek tarifi, netflix, youtube, amazon prime, spotify, twitter, kadınlar kulübü, telefonda anneyle konuş, telefonda bir arkadaşla konuş, zoom'da bir arkadaşla konuş, temizlik
3.sağlıklı olduğum için şükrediyorum.

1 ay gibi ara ara oluyo
Bu dönemde zaten kimseden tam takır çalışan bir akıl beklemeyin. Çoğu kişi aynı durumda.
Bir şeyler yapabilecek fiziksel sağlığa ve en azından bunalımda olduğunuzu size hatırlatan bir farkındalığa sahipsiniz. Bunu göz önünde bulundurun öncelikle.
Ben şöyle yapıyorum:

2. şunlardan biri veya birkaçı: kitap, oyun, dışarıda kısa bir yürüyüş, değişik yemek tarifi, netflix, youtube, amazon prime, spotify, twitter, kadınlar kulübü, telefonda anneyle konuş, telefonda bir arkadaşla konuş, zoom'da bir arkadaşla konuş, temizlik
Ben de bu tavsiyeyi verecektim size, yazılmış çoktan.

Ben de aynen böyleyim. Virüs yüzünden aylardır sadece alışveriş için dışarı çıkıyorum. Ki ben aşırı sosyal evi otel gibi kullanan biriydim. Ben de çok bunaldim. Dün kitap okumak için sahile ineyim dedim. Bugün hafif ateşim var. Kimseye de yaklaşmadım.

Hem eve hapis olmaktan hem de hastalık korkusundan çok bunaldim ben de.
Ben de sadece market ihtiyacı için 😞

Ben şöyle yapıyorum:

Canım sıkılıyor ,mutlu degilim o yüzden bi şey yapmaya başlasamda 5dk sonra bırakıyorum. Elbbette ki buna da şükür ama durum bu

Inanın bende bu durumdayım sanki hiç bitmeyecek virüs 😒Sosyallik bitti ne kimseyi eve alabiliyoruz ne biz gidebiliyoruz .Dışarıya alışveriş dışında çıkılmıyor evde kafayı yedik resmen .Yine de çok şükür sağlıklıyız az daha sabradelim🤗

Back
X