• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Ve benimle iletişimi kopartmak istemiyo, dost kalmak istediğini söylüyo. Her seferinde reddediyorum ama neden bunu istiyo çok takılıyo bu sorular aklıma

Ve benimle iletişimi kopartmak istemiyo, dost kalmak istediğini söylüyo. Her seferinde reddediyorum ama neden bunu istiyo çok takılıyo bu sorular aklıma

cnm neden olucak işte önce dost ayakları daha sonra nasıl olsa eskisi gibi oluruz hesabı yapıyo.sakın taviz verme:olmaz:gayet iyi gidiyosun bu şekilde dvm etsempatiksalakcinni

cnm neden olucak işte önce dost ayakları daha sonra nasıl olsa eskisi gibi oluruz hesabı yapıyo.sakın taviz verme:olmaz:gayet iyi gidiyosun bu şekilde dvm etsempatiksalakcinni

Ne bilim cnm yaa. Mesela bugün tam resti çektim gelmiş özür diliyo. Mesajlaşmayı baya sürdürmeye çalıştı. Gizli numaradan aradığını inkar ediyo. En çok aklıma takılan neden o üniversitenin syafasını beğenmiş

Bende neden sanaldaki herşeyi bu denli kafana taktıgını bilmiyorum
ekledi begendi titretti ittirdi vs. vs.vs.

bence kafana bile takma düşünme bunları. nedense neden artık bitmiş gitmiş. eğer birbirinizi seviyorsanız gerçekten zaten ayrı kalamazsınız geri döner.

bence kafana bile takma düşünme bunları. nedense neden artık bitmiş gitmiş. eğer birbirinizi seviyorsanız gerçekten zaten ayrı kalamazsınız geri döner.

Adam senin onu takip edeceğini biliyor..
Nasıl da haklı çıkmış he bu arada.. Adım adım izlemişin..kaydirigubbakcemile
O da amma gülüyordur şimdi; "Meraktan çatlıyordur şimdi,bunları yapıyorum diye ahahahhahaha:roflol:" diye..
Bir gün gelcek bu adamın seninle dalga geçtiğini anlayacaksın üzgünüm o zaman daha çok canın acıyacak..:delphin:

senin dikkatini çekmek, merak ettirmek hatta çatlatmak için yapıyo galiba.
bak seninde dikkatini nasıl çekiyo, nasıl düşünüyosun, merak ediyosun. adam istediğini başarıyo işte...
sen kararını verdin değil mi? bir daha istemiyorsun onu hayatında?

o halde neden hala facebook tur bilmem nedir kurcalayıp duruyosun, boşversene............

du yu vannaa ben seni çok daha farklı hayal etmiştim...
bi konu açmışsın saçını boyamışsın... ay ne garip ya beklediğinden farklı çıkıyo hep insanlar -tatlicadiarzu-

yine mi bamya:umursamaz:
arkadaşım yeter yeter yani artık bırak şu çocuğu takip etmeyi ayrıldık bitti diosun facesini nede didik didik inceliosun

cnm kirilma ama illallah getirttin artik yaaaa:)
en ufak biseyi bile kafana takiyosun
olur olmaz seyleri sorun ediyosun
iyi degil, sagliginada zararli :)
ya bisi sorcam sen bu cocuktan ayrildinya hani
barismamakta kararli misin?
yoksa hala barismak gibi bi ümidinmi var?

Back
X