Neden ?

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Merhaba. Doğru yere mi açtım bilmiyorum.Ama bir süreliğine burda kalsın lütfen. 60mm çapında iyi huylu tümor alındı gögsümden. Hala gögsümde küçük küçük Fibroadenom kitleleri mevcut adeta tarla gibi. Ameliyatı ağustos ayında olmuştum ocağın başında da ultrasona girdim herşey normaldi tabii ki 4 gün önceye kadar.Gögüslerim 4 gündür şiş adetime daha 11 gün var bu normal mi ?

Çok geçmiş olsun canım. Tamamını alamamış olabilirler mi?
Kızım 4 aylıkken tümör ameliyatı oldu(3 aylıkken ultrasonu tertemizdi,birden büyümüş) ,yumurta büyüklüğündeydi. Ameliyat sonrasında her ay takip ediliyorduk, tekrarlayınca patolojiyi farklı bir hastanede tekrar incelettiler. Allahtan iyi huyluydu,tekrar çıkan kistmiş. 3 senedir 3 ayda bir onkoloji kontorlündeyiz. İnş. tekrarlamaz ama iyi bir görüntüleme merkezine de git bence. Bazen yanlış bakılıyor.

Çok geçmiş olsun tamamı alındı fakat yumruk büyüklüğünde olanı alındı bir çok yerde yine var boyutları küçük olduğu için ameliyat olmuyorum.

Çok geçmiş olsun tamamı alındı fakat yumruk büyüklüğünde olanı alındı bir çok yerde yine var boyutları küçük olduğu için ameliyat olmuyorum.
Ağrı olması normaldir belki,dr. herhangi bir şey demişmiydi canım? İlaç kullaıyormusun?
Göğüsteki kitle konusunda bir bilgim yok ama tümör konusu benim hayatımda yaşadığım en acı olay olduğu için,ömrümden ömür götürdüğü için yorum yazmak istedim,yanlış bilgi vermek istemem cnm.Allah acil şifa versin.

fibroadenom böyledir 2 sene önce ameliyat oldum doktorum bunun tekrarlanacağını sivilce gibi çıkacağını halledilirse ilaçla halledileceğini büyürse tekrar ameliyatla alınacağını söyledi bende de tekrarladı ve büyüdü bu sürekli olacak birşey artık

Çok teşekkür ederim ağrı olması normal beni düşündüren şişlik.Allah bir de başınıza vermesin inşallah :)

Biliyorum düzenli kontrole de gidiyorum.İlaç kullanmıyorum ağrı da normal geliyor artık beni düşündürek adetime 11 gün var ve gögsüm 4 gündür şiş.

Biliyorum düzenli kontrole de gidiyorum.İlaç kullanmıyorum ağrı da normal geliyor artık beni düşündürek adetime 11 gün var ve gögsüm 4 gündür şiş.
bişey olmaz canım meme dokusu sert oluyor zaten bu tarz olaylarda sıkma canını yine de doktoruna git ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…