Neden. ....

Herkesin de dediği gibi her şeye yetişen, hiç yardım talep etmeyen, nasılsa yapmıyor/yapmaz diye bir şey istemeyen biri olduğun için.
Boşanmak üzereymişsin faydası olmaz ama örnek vereyim işten geldim dinlendim, tv izledim, canım iş yapmak istemedi yarın beraber yaparız diye yapmadım, şimdi eşim aradı ne yiyeceğiz diye 'canım bir şey istemiyor bilmiyorum' dedim. O gelince bakacağız duruma bakalım. Belki de bir tostla geçiştireceğiz bilinmez. Yeri gelir 3 çeşit yemek yaparım, yeri gelir bir kap yemek yapmak gereksiz gelir.
İlle de kocam bekler diye yapmıyorum canım ne isterse o..

Ufak jestler dışında erkeği hayatının merkezine koyarsan yörüngeden çıkması o kadar çabuk olur.

bak arkadasım dıger arkadaslarda soylemıs deger gormek ıstıyorsan once kendı kendıne deger v ereceksın ben ev hanımıyım bazen en sevdıgı yemeklerı yapar beklerım bazende sadece corba ıcerız bazen guzel kahvaltı hazırlarım bazen hıc kalkamam evet esını seveceksın calısıp ısten gelıyor deger vereceksın AMAAA evet sen degerlısın esımsın ama benım oncelıgım kendım sonra sen dıyeceksın demekten zıyade hıssettıreceksın evet sev cok sev ama KENDINDEN DAHA COK DEGILL !!!!!

Benim teorim farkli. Evlilik kurumu her ne kadar ideal bir yuva kurmak icin olsa bile son derece ypay bir beraberlik. Insanlari yoneten seyler aslinda hormonlar ve ic guduler. Evlilik bu hormon ve ic guduleri kontrol altina almaya calisan br cesit sonradan olusma insan hapishanesi. Asil gercek olan bu.
Bir erkek sizi sevmiyorsa aslinda bu isin icinde bir cesit biyokimyasal nedenler var.
Benim yillar sonra vardigim tek sonuc bu.

Bende eşine bir kap yemek yapmayıp hürmet gören kadınlardan olarak soruyorum size bizim gibiler olmasa normalleştirecek misiniz durumu? Yani kıyaslayacağınız bir grup olmaksızın bunun haksızlık olduğunu , ilişkilerin tek tarafın fedakarlığıyla değil karşılıklı özveriyle yürüdüğünü farketmiyor musunuz?
Siz kendinize ne değer biçerseniz onu yaşarsınız.
konun özü oldu kelimesi kelimesine katılıyorum :KK9:

Belki karşınızdaki insanın beklediği şey "mükemmellik" değildir.
Belki bu kadar mükemmellik onu boğuyordur, komplekse sokuyordur.
Önemli olan mutlu olmak, insanın kendisi mutlu olmayınca hayatındakiler de olmuyor.
Önce sen mutlu olmalısın.

Benim teorim farkli. Evlilik kurumu her ne kadar ideal bir yuva kurmak icin olsa bile son derece ypay bir beraberlik. Insanlari yoneten seyler aslinda hormonlar ve ic guduler. Evlilik bu hormon ve ic guduleri kontrol altina almaya calisan br cesit sonradan olusma insan hapishanesi. Asil gercek olan bu.
Bir erkek sizi sevmiyorsa aslinda bu isin icinde bir cesit biyokimyasal nedenler var.
Benim yillar sonra vardigim tek sonuc bu.
ne gibi nedenler peki?

Uffff odunmus o odun sorumsuz insanların yaptığı işler bunlar ...umursamaz insanlar..bunlarla evlilik olmuyor malesef..bu kadar ugrasmana değmez ...sevgisini vermediği için isyandasin yoksa senin gibi birini bulan bırakmaz kolay kolay..O sırtındaki yükünü at..seni sevginin emeğinin kıymetini bilen biri çıksın Rabbim tez zamandaaa cikarsin karşına..

Back
X