Uzun sureli bir iliskim var.daha once kardesinin 2.evliligi oldugu ve kotu durumda oldugu icin ona destek oldu biz evlenmek uzereyken maddi yardim vs..ustelik kendi kotu durumdaydi.kadin simdi ayrilacaz diyor cocugun canini sıkyor ertesi gun sarmas dolas fotograflar koyuyor? Sebebi ne olabilir? Diyorum ki 2 gun sonra foto koyar yok bu kez kesin diyor ama her sey iyi gorunurde..ben sevgilimin uzulmesine uzulmemle kaliyorum.kendi sorunlarimizi konusmadan onun problemlerini dinliyorum.surekli ailesinden yakiniyor kendiside, onlara yardimci olmadiklarindsn vs..sonra baska bir konusmada ogreniyorumki olay cok baska annede babada destek verecek haldeler.bir gun annesi seni kardesn mi dolduruyor demis gercekten annesine babasina karsi bile doldurdugunu dusunuyorum..iliskimi bitirdim kac yillik emeklerimi bitirdim gercekten cok yoruldum daha simdiden.kendi sorunlarimizi cozemeeden aile dertlerini bana yansitip o geceler beni unutmasi,her seyi binlerce kez soylemekten, ilgisizlikten cok sıkılmıstım..