• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedeni nedir

Ebiricik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
168
26
13
37
ben yaklasik dokuz gindur adet gormuyorum kan testi yaptirdim bebek yok dedi doktor hormonlara baktirdim normal dedi doktor yaklasik dokuz gun oldu hala adet gormedim sebebi ne olabilir hocam

ben yaklasik dokuz gindur adet gormuyorum kan testi yaptirdim bebek yok dedi doktor hormonlara baktirdim normal dedi doktor yaklasik dokuz gun oldu hala adet gormedim sebebi ne olabilir hocam

Size önerim öncelikle bir jinekolojik muayene olarak ultrason yaptırmanız ve yumurtalıklarınızda herhangi bir kistik yapı var mı yok mu baktırmanızdır. Kist yoksa ve hormonlarınız normalse endişelenecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu ay geçirmiş olduğunuz herhangibir hastalık, kullandığınız bir ilaç veya aşırı stress adet döngünüzde kaymaya neden olmuş olabilir. Her ay tekrar etmesi durumunda sizi görmemiz gerekmektedir.

Doktor bey mrb cvp verirseniz cok sevinirim pcoluyum klomende 3. Ayim hiç bi tane bile yumurta olmadı daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım dusuk yaptım bu ay da olmazsa çok direnclisin direk tüp bebek dedi ama na yapacağımı şaşırdım henüz 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim kilo prob yok bana tavsiyeniz nedir sadece klomen yeterlimidir

Size önerim öncelikle bir jinekolojik muayene olarak ultrason yaptırmanız ve yumurtalıklarınızda herhangi bir kistik yapı var mı yok mu baktırmanızdır. Kist yoksa ve hormonlarınız normalse endişelenecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu ay geçirmiş olduğunuz herhangibir hastalık, kullandığınız bir ilaç veya aşırı stress adet döngünüzde kaymaya neden olmuş olabilir. Her ay tekrar etmesi durumunda sizi görmemiz gerekmektedir.

Doktor bey mrb cvp verirseniz cok sevinirim pcoluyum klomende 3. Ayim hiç bi tane bile yumurta olmadı daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım dusuk yaptım bu ay da olmazsa çok direnclisin direk tüp bebek dedi ama na yapacağımı şaşırdım henüz 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim kilo prob yok bana tavsiyeniz nedir sadece klomen yeterlimidir

Polikistik over sendromu çok deneyimli ellerde yönetilmediği zamanlarda malesef cevap alınamayabilmektedir. Bahsettiğiniz hormon ilacını 3 aydır kullanmanıza rağmen herhangi bir sonuç alamadıysanız artık daha fazla bu ilaçlarla uğraşmak yerine daha etkili tedavi metodlarına geçmenizi öneriyorum. Keza 2 yıldır korunmamanıza rağmen hamile kalamadığınızı ifade etmişsiniz. Eşinizin sperm analizi ve sizin rahim filminizi görebilirsem sizin için en uygun tedavinin ne olduğu konusunda yorum yapabilirim

Çok TE="DrHalilIbrahimTekin, post: 44741473, member: 669318"]Polikistik over sendromu çok deneyimli ellerde yönetilmediği zamanlarda malesef cevap alınamayabilmektedir. Bahsettiğiniz hormon ilacını 3 aydır kullanmanıza rağmen herhangi bir sonuç alamadıysanız artık daha fazla bu ilaçlarla uğraşmak yerine daha etkili tedavi metodlarına geçmenizi öneriyorum. Keza 2 yıldır korunmamanıza rağmen hamile kalamadığınızı ifade etmişsiniz. Eşinizin sperm analizi ve sizin rahim filminizi görebilirsem sizin için en uygun tedavinin ne olduğu konusunda yorum yapabilirim[/QUOTE]
Ccok teşekkür ederim eşimde sorun yok dediler benden rahim filmi istemedi ler kendim mi teklif etmeliyim anlaşılan doktor degismeliyim

Back
X