Nedenini Bİlmediğim Bir Duygu

• Konu Sahibi Konu Sahibi infernal.angelofhell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

infernal.angelofhell

Ziyaretçi
Kendimi öyle ki bi boşlukta buluyorum bazen çıkmasını basaramıyorum.aşık olmak istiyorum ama korkuyorum istemediğin ot basında biter derler ya asık olduklarım hep uzakda insan bir kez aşık olur bense sadece ararken kapılıyorum şimdiyse hiç bşe hissetmiyorum odun gibi oldum bnm bi hatammı var neden böyleyim ya da neden farkedilmiyorum cok sıkkın bnm canım lütfen yardım edin

benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

,
Boşver aşkı aşk seni bulsun sne onu bulma
Takma kafanada derslerine odaklan

no ask no dirdir only samata only girgir sırnaşık şey

aşktan vazgeçtiğin anda gelir bulur seni

bulmasına izin vermiyorum insan asktan korkarmıki bn korkuyorum sevmek ve sevilmek çok korkutuyor beni bulacaksa adam gibi biri çıksın sıkıldım artık 2 gnlk çıkmalardan :S:S hayat çok sıkıcı geliyor artık

istemekle olnuyo be kardeşim ummadığın anda buluyo valla seni...

Canım farkedılmek ıcın ugrasırsan bosa kurek cekersın dogal ol bak ınan cevremde farkedılmek ıcın ugrasan bı cok kız var ama nedense onlardan hıcbırı farkedılmıyor dogal kızlar farkedılıyor bu yuzden dogallıktan sasma ınan en guzelı bu senın hatan vardır belkı ama dıgerlırı hatasız mızamana bırak herseyı aynı dertten bızde de var bı gun sen de farkedıleceksın

arama,bekleme...
bekledikçe gelmez..
gelince çabuk gider...

Hiç ummadığın anda gelip sizi buluyo kızlar takmayınnnnnn

Ask, senin izin verip vermemene, hazir olup olmamana, musait misin diye dusunmeden dan diye gelir, bazen dan diye gider bazen kalir naiflesir iliskide, sikma canini, bekleme de, pozitif ol yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…