Nedenini Bir Türlü Çözemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle vakit ayırıp sorunuma cvp.lar yazdığınz için hepinize teşekkürler.

Yanlış mı izah ettim bilmiyorum: ben onu red etmedim, sadece biraz beklememiz gerektiğini söyledim (çok değil 4-5 ay) ve nedenini de anlattım,birşey gizlemedim.

O farklı bir nedene bağlamış olabilir bu dediğini. Beyni onu gerçekten istemediğin sinyallerini vermiş olabilir. :)) Hayırlısı diyelim.

Son düzenleme:
Öncelikle vakit ayırıp sorunuma cvp.lar yazdığınz için hepinize teşekkürler.

Yanlış mı izah ettim bilmiyorum: ben onu red etmedim, sadece biraz beklememiz gerektiğini söyledim (çok değil 4-5 ay) ve nedenini de anlattım,birşey gizlemedim.

saçıuzunaklıkısa..
evlilik ertelemek yan çizmek değildir..reddedılen yok kı burada ortada..karşılıklı ıstenır demişsinız..bakın ıstemışler..bence tavır yapan karşı taraf ne ıstediğini bılmeyıp gerı çekılmış..

rohy.. sen uzerıne düşenı yapmışsın..ıyı yada kötu aldığın bır karar var..evlenmek ıstıyorsa damdan duşer gıbı ya da onun hayallerı doğrultusunda olmayacak..senınde fıkrını alacak..daha fazlasını yapıp yorma kendını..hayırlısı ıse o senı bulur zaten..bırak geçen zamanda değerlendırsın olanı bıtenı..

saçıuzunaklıkısa..
evlilik ertelemek yan çizmek değildir..reddedılen yok kı burada ortada..karşılıklı ıstenır demişsinız..bakın ıstemışler..bence tavır yapan karşı taraf ne ıstediğini bılmeyıp gerı çekılmış..

Verdiğimiz ilk tepkileri sandığımızdan daha fazla önemsiyorlar erkekler. O reddeildiğini düşünüyor buna adım gibi eminim. Hayırlısı tekrar.

Ya onu yanlş anlayacak olsa başta da beirttiğim gibi onu kkonuştuktan sonra telefonu birbirimize sevdiğimizi söyleyerek kapatmazdık değil mi?

Ve daha sonrasındaki günlerde sevgimi belirten çok şey söyledim, aslında benm şüpheye düşmem lazım ama sevgim ağır basıyo işte.. Bekleyip göreceğiz,değişiklik olursa yazacağım buraya. Bu arada önerisi olanların önerilerini de beklerim,herkese tşk.ler.

tıpkı eski sevgilimle yaşadıklarım bunlar ben de çok seviyordum ama sonunda dayanamadım iki gün düşündüm belirsizlik ve gururum sebep oldu deyip bitirdim ilişkimizi sonra çok ağladım üzüldüm üstelik her gün onu göre göre unutmaya çalıştım ve unuttum da yani diyeceğim o ki sonunda kahrolacağını da bilsen kendini düşün ve ayrılalım de belki o zaman bu ilişkiye sahip çıkar ;)

Arayıp veya msg atarak bile böyle birşey söylemeyi gurur yaptım artık :( Sürekli gururu kenara atarak sevdiğim için çok uğraştım ama sessizliğe gömülme vakti şimdi..

İçimde yanan ateşi de söndürürüm mecbur..

İki gündür geceleri arıyor. Dün sevdiğini-özlediğini söyledi.
Ben de naz yaparak cılkını çıkarmıyorum ama biraz ağırdan satıyorum,o konuşursa knuşuyorum yoksa ben de sessiz kalıyorum :=)Bu sefer de niye sustun diyor, sen de sustun diyorum,bu sefer başlıyo konuşmya :D hey Allahm ya,aşk insanı çocuk yapıyor vallahi.

Back
X