Nedenn nedenn!

Biz güneyde ufak bir yere yerleştik. Elinizde imkan varsa büyük şehirlerden kaçın. Az paralar ile guzel yaşam kurabiliyorsunuz. Hayat ile kavga bazen işe yaramıyor.

Hayat böyle galiba.Şimdi bu yazdıkların olsa başka şey istersin,başka bi dert gelir bulur.

Hiçbi zaman tam olmuyor bişey.4/4lük gördüğümüz hayatlarda da var bi eksiklik.

Senin istediklerin bende var.Atanmak için aşırı çabaladım benm de işlerim kolay olmaz.Çok zor evlendim.Kızımız oldu mutluyduk herşey yolunda diyorduk 10 aydır eşim görevde gelemiyor.Benm de derdim bu.Ama bakıyorum eşi yanında olanın da başka derdi var.Kimse de tam mutlu değil sanki.

Mutlu olanlara selam olsun :) O kervana biz de katılalım inşallah.

Biz güneyde ufak bir yere yerleştik. Elinizde imkan varsa büyük şehirlerden kaçın. Az paralar ile guzel yaşam kurabiliyorsunuz. Hayat ile kavga bazen işe yaramıyor.
Evlimisiniz acaba? Tek basımaa küçük bir şehirde asgari ücretle yürütebiliemiyimki burda psikolojim her gecen gün bozuluyor

Hayat böyle galiba.Şimdi bu yazdıkların olsa başka şey istersin,başka bi dert gelir bulur.

Hiçbi zaman tam olmuyor bişey.4/4lük gördüğümüz hayatlarda da var bi eksiklik.

Senin istediklerin bende var.Atanmak için aşırı çabaladım benm de işlerim kolay olmaz.Çok zor evlendim.Kızımız oldu mutluyduk herşey yolunda diyorduk 10 aydır eşim görevde gelemiyor.Benm de derdim bu.Ama bakıyorum eşi yanında olanın da başka derdi var.Kimse de tam mutlu değil sanki.

Mutlu olanlara selam olsun :) O kervana biz de katılalım inşallah.
En azından hayat sizee vermişş bi şeyler gecte olsaa tez zamanda gelir eşiniz insallah mutlulukla r dilerim :)

Ben de öyleyim. Gerçekten çok sanssızım. Bu sabah düşünüyordum da benim hayatım emeklerimin zayi olmasına kurulu sanırım.

Kimbilir belki yeterince emek vermediniz, belki de henüz nasip degil.
Tek bildigim şey: "Savaşmaktan asla vazgecme!"

Aslında bu yazıları bile yazdığınızda ne kadar şanslısınız farkında mısınız? Yazacak elleriniz gören gözleriniz duyan kulaklarınız var. Daha ne istiyoruz acaba? Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır arkadaşlar.

Neden hep böyle niye anlamıyorum isyan etmiyorum ama tükeniyorum yavaş yavaş depresyon kapımda. Derdime geleyimm hiçbir şeyi başaramıyorum çok çabalıyorum kimsenin bi şeyinde gözüm yok kıdkanç biri hiç değilim kendi hayatıma bakan biriyim ama olmuyo örnek vereyim iyi kötü üniversiteyi bitirdim kpss olmadı atanamadım yüksek lisans şansımı deneyeyim dedim olmadı iş bulmam olmadıı sevgililerim olmadıı (oldu da ol adı ya ayrıldık ya evlendiler) artıkk tükeniyorumm çabalıyorum yılmıyorumm ben ümitli pozitif oldukça her şey tepetaklak oluyo isteklerim olmuyo biri ikisi olmaz anlarım ama hiçbiri olmuyor nerde hata yapıyorum neden böyle başkalarına bakıyorum kıyaslama için söylemiyorum uğraşmadan çabalamadan şak diye oluyor bazen bu şanss niye yok diye sorguluyorum kötüyüm hemde çok nasıl cıkıcam bu işin içinden bilmiyorum önceden takmazdım artık takıyorum kendimi yıpratyorum zaman geciyor gidiyo ben sıfırım ilaç kullanmayıı düşünüyorum başka napim bilmiyorum sizdende böyle olan varmıı sonradan şansı dönen merakediyırum gercekten şu sıralar ümide ve teselliye ihtiyacım var hem de çok :KK43:
Aynı ben. Benim bir de hiç arkadaşım yok. Ben kendime artık "loser" diyorum. Yazık anamın babamım da hala benim uzerimden planlari var. Annem "firtina uzerine geliyor kac kurtul bu evden" diyip psikolojimi bozuyor.

Neden hep böyle niye anlamıyorum isyan etmiyorum ama tükeniyorum yavaş yavaş depresyon kapımda. Derdime geleyimm hiçbir şeyi başaramıyorum çok çabalıyorum kimsenin bi şeyinde gözüm yok kıdkanç biri hiç değilim kendi hayatıma bakan biriyim ama olmuyo örnek vereyim iyi kötü üniversiteyi bitirdim kpss olmadı atanamadım yüksek lisans şansımı deneyeyim dedim olmadı iş bulmam olmadıı sevgililerim olmadıı (oldu da ol adı ya ayrıldık ya evlendiler) artıkk tükeniyorumm çabalıyorum yılmıyorumm ben ümitli pozitif oldukça her şey tepetaklak oluyo isteklerim olmuyo biri ikisi olmaz anlarım ama hiçbiri olmuyor nerde hata yapıyorum neden böyle başkalarına bakıyorum kıyaslama için söylemiyorum uğraşmadan çabalamadan şak diye oluyor bazen bu şanss niye yok diye sorguluyorum kötüyüm hemde çok nasıl cıkıcam bu işin içinden bilmiyorum önceden takmazdım artık takıyorum kendimi yıpratyorum zaman geciyor gidiyo ben sıfırım ilaç kullanmayıı düşünüyorum başka napim bilmiyorum sizdende böyle olan varmıı sonradan şansı dönen merakediyırum gercekten şu sıralar ümide ve teselliye ihtiyacım var hem de çok :KK43:

Umudunuzu koruyun, evet zorluklar arasindasiniz ama yine de sahip olduklarinizi da dusunun. Saglik olsun her durum gecicidir. Pes etmeyin hepsi bi arada olmayan seyler, belki bi anda hep birlikte olur.
Yokluk sabrin imtihanidir, varlik sukrun. Allah utandirmasin hic kimseyi.

Belki klişe diyeceksiniz ama gerçekten her şerde bir hayır vardır. Zamanında olmadığı için üzüldüğüm birşey vardı o kadar kafama taktım ki niye ben yahu diyordum. İstediğim çoğu şey olmuyor. Şimdi diyorum ki şükür olmamış , şu an ki halimden çok memnunum Allah'a şükür :dua: o istediğim şey den çok daha iyi bir yerdeyim..

Sabredin, birgün çiçekler sizin için açacaklar inanıyorum ..:KK51:

Yeterince emek verdiğinizi başka yol olmadığını düşünüyorsanız pes etmekten başka çare yok. Ben sizde kabullenememeyi gördüm. Bence kabullenmelisiniz. Benim en büyük hayalim hatta tek hedefim polis olmaktı sağlık sorunlarından dolayı olamadım. Elden birşey gelmez isyan da etmedim kabullendim. Şimdi herkesin dediği kızın işi olsun altın bilezigidir dediği şekilde bir isim var sevmiyorum bu yüzden çalışmıyorum hiç evlenmemeyi düşünürken birden çeyiz hazirlarken buldum kendimi şimdi çok farklı hayatim var. Belki de farklı yönden bakmak gerek fazla anlam yuklememk gerek herseye. B3n suana kadar olmadığı için üzülüp hayırlısı buymuş dedigim herseyin sonunda iyi ki olmamış dedim. Yaşımda 20 belki ciddiye almazsiniz ama ben bu şekilde bakıyorum hayata artik.

Bak once neden demeyi bırak ! Niye dersen evrene surekli olumsuz mesaj gonderiyorsun surekli kendine acıyorsun olmaz boyle iyi niyetliysen safsan. Emin ol hersey daha beter olur daha zor olur zor olsunki imtihan olsun demisler ayrıca ! Bu kadar zorlama akısına bırak kim nabmıs umrunda olmasın bakma eski sevgililerine evlenmslermi diye mesela hayatına yeni biri gelirse ona şans ver mutlu olucagın seyler yap atanmaya calıs kpss de zorlarsan olur neden olmasın baska frsat yaratmak senn elimde

Bende benzer konular açtım hala da değişen bir şey yok.Emin ol yalnız değilsin. Deli gibi çalıştığım sınavdan ufacık bir hata yüzünden başarılı olmadım.Tek desteğim en büyük şansım dediğim sevdiğim adamın da karaktersizin teki olduğunu gördüm.Elimde sadece sağlığım var tek isteğim onu da kaybetmemek ve artık bir iş bulabilmek.

çok başarılı olan insanların hayat hikayelerini okumanı tavsiye ederim...hepsinin hayatı başarısızlık ve parasızlıkla geçmiştir...ama onların başarılı olmalarının tek sırrı, başarısız olduklarında pes etmeyip, tekrar tekrar denemiş olmalarıdır...ilerde üzüldüğün bu günlerine, belkide güleceksin...hayat içinde öyle acılar vardırki, inan bana bu saydıkların dert bile değildir...

Back
X