- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Bekar görümcem var ailesiyle yaşıyor ve altlı üstlü oturuyoruz, dün akşam eşim yürüyüşe gidelim dedi bende pek istemedim o zaman annemlere inelim dedi bende tamam dedim topu topu 20 dakika oturmuşuzdur belki de oturmamışızdır... görümcem test yapmış ve bu test bir günde açıklanmıyor sonuçta dün bize hiçbir şey söylenmedi mesafeli oturduk ama aynı ortamdaydık sonuçta bugün aradı beni test yaptığını söyledi ve pozitif çıkmış onla neredeyse hiç görüşmüyorum dün aynı ortamdaydık az da olsa annesiyle ara ara kapıdan falan bir iki dakika görüşüyorduk. Hamileyim ve nedense şu an çok korkuyorum bulaşır diye değil ben dikkat ediyorum olacağı varsa da önüne geçilemez şimdi her ihtimale karşı kendimi karantinaya alıcam zaten eve gelceklermiş öyle dedi baya kötü bir duyguymuş bu zamana kadar yakınımda birinde hiç olmamıştı ben birde hamileyim diye de korkuyorum...
Şimdi neler olucak onuda bilmiyorum ama bir yandanda hala görümceme kızıyorum dün işe gitmicem vs diyordu insan belli olmasada test yaptığını söylerdi bir yandan da kızamıyorum korkmuştur çekinmiştir diye.. onunda astımı var bakalım...
Şimdi neler olucak onuda bilmiyorum ama bir yandanda hala görümceme kızıyorum dün işe gitmicem vs diyordu insan belli olmasada test yaptığını söylerdi bir yandan da kızamıyorum korkmuştur çekinmiştir diye.. onunda astımı var bakalım...