Nedense korkuyorum

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Bekar görümcem var ailesiyle yaşıyor ve altlı üstlü oturuyoruz, dün akşam eşim yürüyüşe gidelim dedi bende pek istemedim o zaman annemlere inelim dedi bende tamam dedim topu topu 20 dakika oturmuşuzdur belki de oturmamışızdır... görümcem test yapmış ve bu test bir günde açıklanmıyor sonuçta dün bize hiçbir şey söylenmedi mesafeli oturduk ama aynı ortamdaydık sonuçta bugün aradı beni test yaptığını söyledi ve pozitif çıkmış onla neredeyse hiç görüşmüyorum dün aynı ortamdaydık az da olsa annesiyle ara ara kapıdan falan bir iki dakika görüşüyorduk. Hamileyim ve nedense şu an çok korkuyorum bulaşır diye değil ben dikkat ediyorum olacağı varsa da önüne geçilemez şimdi her ihtimale karşı kendimi karantinaya alıcam zaten eve gelceklermiş öyle dedi baya kötü bir duyguymuş bu zamana kadar yakınımda birinde hiç olmamıştı ben birde hamileyim diye de korkuyorum...

Şimdi neler olucak onuda bilmiyorum ama bir yandanda hala görümceme kızıyorum dün işe gitmicem vs diyordu insan belli olmasada test yaptığını söylerdi bir yandan da kızamıyorum korkmuştur çekinmiştir diye.. onunda astımı var bakalım...

Virüsün bacakları veya kanatları yok.

Uzakta dururken virüs size gelmez.

Siz virüse gidersiniz.

Eğer yakınlaşma yoksa, buluşacağını sanmam.

Siz yine de evinizde durun. Başkaları için değil. Kendiniz için.

Zaten temasli olduğunuz için karantinaya alınırsınız

Geçmiş olsun.

Virüsün bacakları veya kanatları yok.

Uzakta dururken virüs size gelmez.

Siz virüse gidersiniz.

Eğer yakınlaşma yoksa, buluşacağını sanmam.

Siz yine de evinizde durun. Başkaları için değil. Kendiniz için.

Zaten temasli olduğunuz için karantinaya alınırsınız

Geçmiş olsun.
Teşekkürler zaten sarılma falan yapmıyorum normalde de sevmezdim zaten artık herkese uzaktan selam veriyorum dünde hiçbir şekilde yakın temasımız yoktu zaten evden dışarı çıkmam en azından 15 gün falan baktım hiç rahat edemiyorum bende test yaptırırım yapmazlarsa mecburen parayla yaparım ki büyük ihtimal binayı karantinaya alırlar zaten onlarla biz varız ama insan korkuyormuş

Gecmiş olsun, korkmakta haklısınız hamile oldugunuz için ama stres yapmayın hamile bir arkadasım ilacsız atlattı ki siz henüz hasta bile diilsiniz. O ihtimali düşünüp kendizi strese sokar bağışıklığınızı düşürürsünüz. Karantinaya devam edin, zencefil tarcın karabiber cayı tavsıye ediyorlar, bol c vitamini vs alın, şeker tüketmeyin, ilikli çorbalar, sarımsak, soğan tamamdır o zaman korona korksun sizden işte 😀

koskoca insan neyden kimden ne icin korkmasi cekinmesi lazim?
Bu bir sorumluluktu söylemesi lazimken sorumsuz davranmiş.
bu virüs pozitif oldugunu ögrendigin gün cikmiyor ki vücutta var olan birsey zaten.
birsey olmaz insallah gecmis olsun..
Aynen evet çok haklısınızda bende öyle düşünüyorum hadi belirti yoksa test yaptırmışsın ve demem gibi bir günde çıkmıyor bu test dün söyleye bilirdi en azından girmezdim biraz sorumsuz davrandı ama işte öyle düşünmek istemiyorum

Gecmiş olsun, korkmakta haklısınız hamile oldugunuz için ama stres yapmayın hamile bir arkadasım ilacsız atlattı ki siz henüz hasta bile diilsiniz. O ihtimali düşünüp kendizi strese sokar bağışıklığınızı düşürürsünüz. Karantinaya devam edin, zencefil tarcın karabiber cayı tavsıye ediyorlar, bol c vitamini vs alın, şeker tüketmeyin, ilikli çorbalar, sarımsak, soğan tamamdır o zaman korona korksun sizden işte 😀
Tavsiyeleriniz için çoook teşekkür ederim bende bir şey yok iyiyiim umarım olmamda zaten çok yakın temasta olmadım sadece aynı ortamdaydık ondanda etkilenirmiyim bilemiyorum umarımda olmam bende de astım var ama olumlu düşünmek gerek verdiğiniz tavsiyelerede uyucam☺️

Ya ne kadar sorumsuzluk test yaptırıyor neden demiyor, mesafeli oturduysaniz sorun olmaz inşallah

Ben de daha birkaç gün önce ciddi covid şüpheleri sonucu test yaptırdım.
O korku gerçekten çok başka bir şey.
Yakın temasla bulaşan bir hastalık. Mesafe varsa birşey olmamıştır büyük ihtimal.
Siz dikkat edin bir belirtiniz olursa hastaneye gidersiniz.

Evet zaten öğreneli bir saat oldu onun haberide yok ben birazdan söylicem haberi olsa dikkat et diye beni arardı.. biraz yetiştiriyor gibi olucam ama yapacak bir şey yok birinin hakkına girmek istemem vesile olmakta
Biraz yetıstırıyor gıbı ol zaten, ya kocana gectıyse suan iste bi suru insanın vebali var.
Bır zahmet yetıstır de onlem alın

Back
X